Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Γαϊτανάκι θανάτου, από καλικάτζαρους πολιτικούς!

Όταν οι πολιτικοί προδότες χορεύουν τον χορό του θανάτου στις πλάτες του Ελληνικού λαού!

 Ο Βενιζέλος  απευθύνεται σε άκακα  ζώα! Όχι  κάθετες περικοπές, όχι οριζόντιες περικοπές, πέστε την αλήθεια ότι έρχονται και άλλα σκληρά μέτρα!

Κουβέλης: Δεν θα πειράξουμε τις συντάξεις,  τους μισθούς, δεν θα δεχτούμε εφεδρεία, ψηφίστε μας να μην υπάρχει ακυβερνησία!

Σαμαράς: Θα επαναδιαπραγματευθούμε τα μνημόνια, δεν θέλουμε λεφτά χρόνο θέλουμε, θα πάρω όλα τα απαραίτητα μέτρα, θα τηρήσω τις συμφωνίες  σε συνεργασία με την τρόικα!

Καμμένος: Αυτά που συμβαίνουν είναι απαράδεκτα!  Μιχαλολιάκος: Δεν θα επιτρέψουμε τον κόκκινο φασισμό!  Παπαρήγα: Μην αφήσετε τους φασίστες να κάνουν ότι θέλουν.

Τσίπρας το ποιο καλό παιδί είμαι εγώ στην τάξη!

 Έχω από όλα,  τι θέλετε προδότες έχουμε, τι θέλετε τραμπούκους έχουμε, τι θέλετε πουστάρες έχουμε, τι θέλετε χαφιέδες έχουμε. Σύριζα το Μοναστηράκι της πολιτικής. Συνιστώσες για όλα τα γούστα και βαλάντια!

Και το θέατρο του παραλόγου έχουμε και λαό, λαό τεμαχισμένο, διχασμένο. Λαό που αυτοτιμωρείται, αυτοαναιρείται, που δεν έχει γνώμη, άποψη και όποιος την λέει,  τον κοιτούν σας κάτι το παράξενο κάτι το εχθρικό, κάτι που μοιάζει να είναι από άλλο πλανήτη, ένα μίασμα που πρέπει να το εξαφανίσουν αφού έχει το θράσος να τους  φανερώνει τις αδυναμίες τους, τα λάθη τους,  την δειλία τους, τις ευθύνες τους!

Ένα λαό που τον βλέπεις  να κινείτε μέσα στην καθημερινότητα και αισθάνεσαι ότι ζεις μέσα σε ένα τρελό πανηγύρι φρίκης.  Ένα κανονικό ζωοπανήγυρη με απατεώνες εμπόρους.

Ένα κομμάτι λαού που κλαίει και οδύρεται ετοιμοθάνατο περιμένοντας τον σφαγέα του, ένα κομμάτι λαού που έχει προπουλήσει τα σφακτά στους εμπόρους, και ένα κομμάτι λαού που εισπράττει τα κέρδη από την πώληση των σφαχτών!

Ένα  λαό μολυσμένο από πολιτικές ασθένειες που περιμένει το θεό να κατέβει να τιμωρήσει  τους απατεώνες δολοφόνους του.

Αν κάτσεις και διαβάσεις την παραβολή της Βαβέλ, τα Σόδομα και Γόμορρα, την δολοφονία του Καιν, τις 10 κατάρες του Φαραώ και κοιτάξεις γύρο σου θα νομίζεις ότι τα ζεις όλα μαζί σε ένα πίνακα της φρίκης και της αποκάλυψις!

Ποιον να φωνάξεις να ξεπλύνει τα παραπάνω;  Ηρακλήδες δεν έχουμε, Κολοκοτρώνηδες δεν έχουμε, ξεμείναμε, μόνο προδότες έχουμε!

Πως θα σωθεί αυτός ο τόπος πατριώτες;;;

Εδώ πάει το ρητό, ο λαός που ξέχασε την ιστορία του χάθηκε!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ