Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μεσσηνία:»Φτιάχνουν» και άλλη ομάδα περιφρούρησης

Συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει σε όλη την επικράτεια σε συνεργασία με την αστυνομία και τον στρατό όπου αυτό είναι εφικτό, όμως προσοχή γιατί υπάρχει ο κίνδυνος εμφυλίου. Τι εννοώ; Οι ομάδες  αυτές να ελέγχονται και να κατευθύνονται με τάξη και σύνεση και να απαρτίζονται από νορμάλ ανθρώπους που δεν θα συμμετάσχουν για εκδικητικούς λόγους ή να ικανοποιήσουν τα διεστραμμένα ένστικτά τους. Να έχουν πλήρη συνεργασία με την αστυνομία. Να τους συλλαμβάνουν και να τους παραδίδουν απείραχτους στην αστυνομία. Όσο απαραίτητες είναι αυτές οι ομάδες τόσο επικίνδυνες είναι αν δεν πλαισιώνονται από πατριώτες ανεξάρτητα τι πολιτικό πιστεύω έχουν και όχι από κάθε καρυδιάς καρύδια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

29-08-2012 16:19:23

 

Οι κάτοικοι άλλης μιας περιοχής της Μεσσηνίας, της Δημοτικής Ενότητας Βουφράδος του Δήμου Μεσσήνης, συγκροτούν ομάδα πρόληψης της εγκληματικότητας. «Δεν πάει άλλο», τόνισε ο δήμαρχος Μεσσήνης, Στάθης Αναστασόπουλος, υπογραμμίζοντας ότι τα περιστατικά κλοπών, διαρρήξεων και άλλων εγκλημάτων βρίσκονται εκτός ελέγχου.

Την ανακοίνωση για τη συγκρότηση της ομάδας έκανε ο αντιδήμαρχος της περιοχής, Σπύρος Κοντοθανάσης, που μάλιστα σημείωσε ότι όλοι οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας, μικροί, μεγάλοι και ηλικιωμένοι, ζήτησαν να εγγραφούν ως εθελοντές!

Ο Σπύρος Κοντοθανάσης τόνισε ότι η κατάσταση είναι δραματική και χαρακτηριστικά επεσήμανε ότι κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πρόκειται να εγκριθεί η προμήθεια αστικού εξοπλισμού ύψους 12.000 ευρώ, ο οποίος εκλάπη τις προηγούμενες ημέρες από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Μεσσήνης.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr