Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο Εμμανουήλ Λαμπράκης κατηγορεί το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη (ΑΝΤ1) για χρηματισμό

Απόσπασμα: http://www.youtube.com/watch?v=zxM3vfUoxAg


Σε πρόσφατη ραδιοφωνική εκπομπή (διαδικτυακό ραδιόφωνο ART FM Κύπρου, 5 Απριλίου 2013), ο πρόεδρος της οργάνωσης που εμφάνισε τα ακάλυπτα ομόλογα του αμερικάνικου δημοσίου των 600 δις, κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του κ. Βαλσαμάκη και κ. Αμάραντο, κατηγόρησαν το δημοσιογράφο Γεώργιο Παπαδάκη του ΑΝΤ1 για χρηματισμό.

Στην εκπομπή, η οποία μεταδόθηκε μέσω διαδικτύου, αποδόθηκαν βαρύτατες ευθύνες για την υποβάθμιση του θέματος των 600 δις στον ίδιο το δημοσιογράφο κ. Γεώργιο Παπαδάκη, στην επίσης δημοσιογράφο Μαριάνα Πυργιώτη, στο Ίδρυμα Καραμανλή και στον βουλευτή της ΝΔ κ Ά. Γεωργιάδη.

Στο σχετικό απόσπασμα (http://www.youtube.com/watch?v=zxM3vfUoxAg) ο κ. Εμμανουήλ Λαμπράκης, με ατυχείς, υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς κατηγορεί το γνωστό δημοσιογράφο για το ρόλο του στην υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορίες ένάντια στον γνωστό δημοσιογράφο έγιναν για να προκληθεί ο κ. Γ. Παπαδάκης και να επαναφέρει το θέμα σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας. Στην ίδια προσπάθεια επιδίδονται και οι λιγοστοί πλέον οπαδοί της οργάνωσης των Λαμπράκη – Σώρρα, αποστέλοντας μηνύματα σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές.

Στους συνεργάτες του κ. Λαμπράκη στην υπόθεση των 600 δις συμπεριλαμβάνονται εκτός από τον φερόμενο ως δημοσιογράφο Ν. Αμάραντο, ο δημοσιογράφος του Σκάι Πιερίας κ. Ρούσσος, ο κάτοχος των ακάλυπτων «ομολόγων» Αρτέμης Σώρρας από την Πάτρα, ο κ. Αντώνης Βαλσαμάκης και ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς από την Αμερική, η κα Βίκυ Ιωάννου Χαραλάμπους από την Κύπρο και ο κ. Στέφανος Βαβούρας.

Το αμερικανικό υπουργείο οικονομικών έχει απαντήσει επίσημα για την πλαστότητα-ακυρότητα των εγγράφων που διακινεί η συγκεκριμένη ομάδα, η οποία συνεργάζεται με διεθνές κύκλωμα απατεώνων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στόχος της οργάνωσης είναι η αποσταθεροποίηση της πολιτικής ζωής της χώρας, ενώ ήδη ο απένταρος «επενδυτής» από την Πάτρα κ. Αρτέμης Σώρρας, έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία εναντιόν όλων των Βουλευτών και της Τράπεζας της Ελλάδος, για τη μη αποδοχή της πρότασης του, καλώντας τους πολίτες να συνυπογράψουν τη μήνυση του και να εξεγερθούν.