Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Μαραθών 2013 – Κάλεσμα

 

Φίλοι κ” φίλες,
ο Μαραθώνας2013 πλησιάζει στις στιγμές δράσης και αποτελεσμάτων. Η προετοιμασία μας τους προηγούμενους μήνες , πρέπει πια να μπει στην περίοδο πράξεων.
Το ραντεβού μας με την ιστορία και τον λαό είναι στις 12 Μάη στον Μαραθώνα, στην αφετηρία του Μαραθωνίου έξω από το στάδιο του Μαραθώνα στις 11πμ και μέχρι τη δύση του ήλιου.
Πριν από αυτή την σπουδαία μέρα , οργανώνουμε διάφορες εκδηλώσεις που θα αρχίσουν έντονα από την 1η Μάη και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή στις 12 Μαΐου.
Ξεκινάμε με την Αθήνα την Πρωτομαγιά (11πμ στο Σύνταγμα – αρχή Ερμού) και θα ακολουθήσουν διάφορες δράσεις ενημέρωσης των συμπολιτών μας και υποκίνησής τους να συμμετέχουν στην μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας.
Ο Μαραθώνας2013 χρειάζεται τη υποστήριξη όλων των φίλων και εθελοντών. Τώρα είναι η ώρα να δείξεις την έμπρακτη συμπαράστασή σου και να γίνεις συμμέτοχος στην αλλαγή της κοινωνίας μας.
Πάρε μέρος στις εκδηλώσεις και ένωσε τη φωνή σου με τις δικές μας. Είσαι ένας/μια από εμάς και καταλαβαίνεις την αξία να είμαστε ενωμένοι σε αυτή τη κρίσιμη στιγμή.
Θα δώσεις λίγο από το χρόνο σου για ένα μεγάλο σκοπό.
Εάν πράγματι θέλεις να κάνεις κάτι για την προδοσία της χώρας σου, για την προδοσία των ονείρων σου και όσων αγαπάς, τώρα είναι η ώρα.

Σε περιμένουμε.