Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Διαδικτυακή παρουσίαση επιχείρησης 2013 Μαραθών.

Διαδικτυακή παρουσίαση μέσω του webtv    www.vmedia.gr

Σήμερα, Παρασκευή 10 Μαίου στις 4μμ η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” θα μιλήσει για το σκοπό της, τις προσδοκίες της και θα απαντήσει σε ερωτήσεις μέσα απο το φιλόξενο περιβάλλον του πρωτοποριακού webtv της www.vmedia.gr
Όσοι θέλουν μπορούν να την παρακολουθήσουν με ένα απλό κλικ στον σύνδεσμο του σταθμού.
Στις 12 Μαίου , η προσπάθεια των εθελοντών μας κορυφώνεται και θεωρούμε χρέος μας να επικοινωνήσουμε με όλο τον ελεύθερο Ελληνικό λαό. Ακόμα να τον καλέσουμε στον Μαραθώνα για να δώσουμε όλοι μαζί μια ηχηρή απάντηση, ένα δυνατό χαστούκι στο σάπιο πολιτικό σύστημα και σε όσους με θράσος μας «σώνουν» τόσα χρόνια καταστρέφοντας κάθε παραγωγικό ιστό , κάθε υγιές κοινωνικό κύτταρο, κάθε αξία σε μια χώρα που γέννησε και ανέπτυξε τις πιο σημαντικές παναθρώπινες έννοιες.
Παρακαλούμε κάθε παραλήπτη αυτού του μηνύματος να το αναμεταδόσει με όποιο τρόπο μπορεί και να μας βοηθήσει να ενώσουμε όλους τους Έλληνες στον ιερό αγώνα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στη χώρα μας.
Απο την οργανωτική επιτροπή

– – – – – – – – – –

Η ΑΛΛΑΓΗ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΜΟΝΤΕΛΟ,
ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟ.

.                                                                                                                                                 Buckminster Fuller

http://2013marathon.org

Επιχείρηση 2013 Μαραθών – Δελτίο τύπου

Αθήνα 9 Μαίου 2013

 

Η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” , αποτελούμενη από αδέσμευτους, ακομμάτιστους και αποφασισμένους πολίτες, άρχισε και, ήδη,  βρίσκεται σε εξέλιξη που  κορυφώνεται στις 12 του Μάη, στο ιστορικά βαρύ έδαφος του Μαραθώνα.

 

  Είναι η ώρα να αφήσουμε τα λόγια σε δεύτερο πλάνο και να κάνουμε πράξη τη θέλησή μας για ΑΝΤΊΣΤΑΣΗ και ΜΑΤΑΊΩΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΊΩΝ της ολοκληρωτικής υποταγής μας.
 
Είναι η ώρα να δηλώσουμε (με την παρουσία μας) την απόφασή μας, όχι μόνο να αντισταθούμε στην παράδοση της Χώρας σε αντίθετα (προς αυτά της Ελληνικής κοινωνίας) συμφέροντα, αλλά και να ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΠΙΣΩ από τα αρπαχτικά χέρια στα οποία παραδόθηκε η Εθνική μας Κυριαρχία, δηλαδή η Αυτοδιάθεσή μας, δηλαδή η Ελευθερία μας, με αποτέλεσμα το δράμα που ζούμε όλοι με την ανεργία, με το κλείσιμο των μαγαζιών, με την προσφυγιά της νεολαίας μας, με την κατάρρευση των υπηρεσιών Υγείας, την αφαίμαξη των Συντάξεων, το γκρέμισμα των εργασιακών δικαιωμάτων,  την ενεργοποίηση του μηχανισμού λεηλασίας (ΤΑΙΠΕΔ) κάθε πλουτοπαραγωγικής πηγής της Χώρας, με τη διαρκή απειλή νά χάσουμε το σπίτι μας από την Εφορία ή την Τράπεζα, την κατάλυση κάθε Συνταγματικής προστασίας της Δημοκρατίας…..
 
Αυτή την κατάσταση επιχειρεί να ανατρέψει η “Επιχείρηση Μαραθών 2013” .
“Λαέ, μή σφίξεις άλλο το ζωνάρι.
Η πείνα, το καμάρι είναι του κιοτή,
του σκλάβου, που του μέλει να θαφτεί”….
Και μη ξεχνάς πως ο Εθνικός μας Ύμνος, δεν είναι αφιερωμένος στην Οικονομία και την ευμάρεια, αλλά είναι αφιερωμένος στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ. 
Και είναι γραμμένος με ποταμούς αίματος και εκατόμβες κορμιών παλληκαριών που για τη θυσία τους στη Λευτεριά, συνένεσαν μανάδες και γυναίκες τους….
Επειδή δεν θέλουμε άλλα αίματα κι άλλες θυσίες, καλούμε την κοινωνία να ορθώσει το ανάστημά της και να δείξει ότι αυτή είναι το αφεντικό της χώρας και όχι οι Πεμπτοφαλλαγγίτες διαχειριστές της τύχης της.
Στις 12 Μάη (Κυριακή του Θωμά)
όλοι οι ελευθερόφρονες Έλληνες
έξω από κομματικές και ιδεολογικές διαφορές

στον Μαραθώνα.

Για να πάρουμε πίσω τη Χώρα

 

http://2013marathon.org

1 comment to Διαδικτυακή παρουσίαση επιχείρησης 2013 Μαραθών.