Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ευτυχώς αυτοί είναι άντρες και όχι τρανσέξουαλ, να ψηφίζουν νόμους ρατσιστικούς εναντίον των Ελλήνων! ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ.

Εθνικιστές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής οργανώνονται με στρατιωτική δομή και οπλισμό

Εθνικιστές της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής οργανώνονται με στρατιωτική δομή και οπλισμό
Η αυτοαποκαλούμενη Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι μια εθνικιστική οργάνωση που δρα πανελλαδικά, αλλά η δράση της παραμένει σχετικά άγνωστη στο ευρύ κοινό. Με βάση την ιδρυτική της ανακοίνωση, στοχεύει στο να δημιουργηθεί μια «εκπαιδευμένη, συντεταγμένη, πειθαρχημένη, ετοιμοπόλεμη, ισχυρή» ομάδα πολιτών – οπλιτών οι οποίοι θα είναι έτοιμοι να επέμβουν όταν ξεσπάσει η κοινωνική αναταραχή.
Η εν λόγω οργάνωση πραγματοποιεί ασκήσεις εκπαίδευσης στρατιωτικού τύπου με στολές παραλλαγής αντίστοιχες με εκείνες του ελληνικού στρατού, με το εθνόσημο και το σήμα της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής και όπλα, όπως πολυβόλα και καραμπίνες, που, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι τύπου airsoft νόμιμα και πωλούνται σε καταστήματα.
Στα διάφορα βίντεο που υπάρχουν στο διαδίκτυο από τις εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούν σχεδόν κάθε εβδομάδα διακρίνονται ομάδες ανθρώπων σε στρατιωτική παράταξη, παραγγέλματα και αντίστοιχα στοιχεία που παρατηρούνται μόνο στο πλαίσιο επιχειρήσεων και εκπαιδεύσεων του ελληνικού στρατού.
Οι ίδιοι αναφέρουν ότι θα επέμβουν «μόνο όταν ξεσπάσει η κοινωνική αναταραχή» την οποία «θα σπεύσουν να εκμεταλλευτούν κάποιοι ανθέλληνες» και κρίνουν ότι η ύπαρξη μιας τέτοιας ομάδας «θα είναι άκρως απαραίτητη και πολύτιμη», ενώ τονίζουν ότι κινούνται πάντα μέσα στα νόμιμα πλαίσια.
Μέχρι στιγμής φαίνεται πως υπάρχουν τμήματα της οργάνωσης σε αρκετές πόλεις της χώρας ενώ πρόσφατα έκλεισε ένα χρόνο λειτουργίας που γιόρτασε στα κεντρικά της γραφεία στο Μεταξουργείο.
Οι εκπαιδεύσεις, όπως ανέφερε ο διοικητής της σε παλαιότερη συνέντευξή του στο newsbeast, πραγματοποιούνται σε ορεινά ερημικά μέρη όπου μόνο η διοίκηση γνωρίζει, διαρκούν κάποιες ώρες και περιλαμβάνουν εκτός από στρατιωτικές ασκήσεις, πρώτες βοήθειες και αυτοάμυνα και μαθήματα ιστορίας, ενώ αρκετά από τα μέλη της έχουν θητεύσει στις Ειδικές Δυνάμεις.
Δηλώνουν Ελληνες Εθνικιστές που δεν έχουν σχέση με την Ακρα Δεξιά, το φασισμό και το ναζισμό και αναγνωρίζουν τη Χρυσή Αυγή ως ένα νόμιμο πολιτικό Εθνικιστικό Κίνημα. Δεν έχουν καμία επαφή με μετανάστες, επιθυμούν να αποχωρήσουν όλοι οι λαθρομετανάστες από τη χώρα και ζητούν από την κυβέρνηση να διώξει τους λαθρομετανάστες, να καταγγείλει το Δουβλίνο 2 και να κλείσει τα ανατολικά σύνορα της χώρας, χερσαία και θαλάσσια.

http://topstory.gr/