Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τι λες βρε αλήτη… για πιες φιλίες μιλάς, για τον θάνατο του Ελληνικού λαού;;;

Πως το βλέπεις ρε νταβατζή, φιλία σε βάρος ενός λαού, να υπογράψει την καταδίκη της Ελλάδος χάρις της τρικολόρε φιλίας;;; Ρε… ψεύτη! Ρε… υποκριτή! Για πια φιλία λες;;; Και που το έδειξες με το κείμενο θανάτου των Ελλήνων;;; Άι στο διάολο Γιουγκερ και οι θεσμοί σου του θανάτου των λαών.

ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ

ΓΙΟΥΝΚΕΡ: Η ΦΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΕΣ! ΕΡΩΤΗΜΑ  ΡΟΖΕ ΦΙΛΙΕΣ;;;;;;;;;;

Ο Έλληνας πρωθυπουργός, είπε στη συνέντευξη τύπου ο Ζ.Κ.Γιούνκερ,  «ήταν και παραμένει φίλος μου, αλλά για να διατηρηθεί αυτή η φιλία πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες»  τονίζοντας παράλληλα πως θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με τον κ. Τσίπρα την Τετάρτη στις Βρυξέλλες, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής της ΕΕ με τις χώρες της Λατινικής Αμερικής και της Καραϊβικής.

Ακόμη, εξέφρασε την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας, κατά την ομιλία του την Παρασκευή στη Βουλή, παρουσίασε την πρόταση των δανειστών ως τελεσίγραφο -«κάτι που δεν ισχύει», όπως ξεκαθάρισε ο πρόεδρος της Κομισιόν.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣΚ

Η  γαλλική εφημερίδα Le Monde φιλοξενεί στην ιστοσελίδα της  δηλώσεις του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της ΕΕ Ντόναλντ Τουσκ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Τουσκ δήλωσε σήμερα, πριν από τη σύνοδο κορυφής της G7, ότι θα πρέπει να πάψουμε να θεωρούμε ότι οι οφειλέτες έχουν κατά κανόνα «ηθική» συμπεριφορά και ότι οι πιστωτές είναι «ανήθικοι».

Η συζήτηση γύρω από την Ελλάδα, είπε ο ίδιος, «δεν είναι μόνο γύρω από την οικονομία. Είναι επίσης πολιτική και ηθική».

Που είναι ρε νταβατζήδες η δική σας ηθική;;; Τι εννοείς ηθική την πλήρη υποταγή στις δικές σας εγκληματικές βρομιές και προστυχιές σε βάρος των λαών;;;;

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ