Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Απόπειρα απαγωγής 3χρονου: Πως σώθηκε το παιδί την ύστατη στιγμή

Αυτά πρέπει να τα ανακοινώνουν όλες οι ιστοσελίδες, έχουν γίνει φρίκη, μάστιγα, αντιδράστε, τσακίστε τους, μας κλέβουν τα σπίτια και τα παιδιά και εμείς το παίζουμε πονόψυχοι! Ως πότε θα αυνανιζόμαστε;;; Πριν χρόνια παραλίγο να χάσω και εγώ το παιδί μου, το είχε βάλει κάτω από το φουστάνι της και δήθεν έπαιζαν κρυφτώ! Μην περιμένετε από την αστυνομία, μας έχουν στα αζήτητα, έρχονται μόνο να μαζέψουν τα αίματα και να μας λένε τι να κάνουμε δεν έχουμε προσωπικό και γιατί δεν παραιτείσται κύριοι; καλή είναι η μάσα εεεεε !!!!!  Να φιλάτε τους νταβατζήδες τρέχετε, όταν ο λαός αναστενάζει κάτω από την φρίκη των κλεφτών, δολοφόνων και άλλα. Πριν λίγες ημέρες με έκλεψαν, μου έκαναν το σπίτι κωλοχανείο επήραν τα πάντα και την σύνταξη μου, δεν πάει άλλο, τα μάτια σας ανοιχτά μητέρες και τα παιδιά σας με χειροπέδες δεμένα από τα χέρια σας, ένα κλάσμα δευτερολέπτου είναι αρκετό να σας βρει συμφορά.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η υπόθεση έχει συγκλονίσει: ένα αγοράκι τριών ετών λίγο έλειψε να πέσει θύμα απαγωγής μέσα από σούπερ μάρκετ της Βάρης, όπου είχε πάρει με τη μητέρα του το απόγευμα του Σαββάτου.

 

 

 

 

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού που σήμερα 09 Νοεμβρίου συμπληρώνει 20 χρόνια «ζωής». Όπως είπε κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 FM» αλλά και η συνεργάτης στο «Χαμόγελο του Παιδιού» κ. Κονταξή, η απόπειρα απαγωγής έγινε το Σάββατο και η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της διερεύνησης.

Χωρίς να αναφέρουν, αν οι δράστες ήταν ένας ή περισσότερα άτομα και αν η αστυνομία τους εντόπισε, είπαν ότι το παιδί σώθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς αντέδρασε και το γεγονός έγινε αντιληπτό από υπαλλήλους και πελάτες που βρισκόταν μέσα στο σούπερ – μάρκετ.

«Ευτυχώς το παιδί έκανε έντονη φασαρία, οπότε ο κόσμος κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε και τελικά κατάφεραν να μην προχωρήσουν» είπε η κ. Κονταξή. Λεπτομέρειες για την υπόθεση αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» και από τις αστυνομικές αρχές.

Όπως κατήγγειλε στον ΑΝΤ1 η μητέρα του παιδιού, άφησε για λίγο το χέρι του γιου της για να πιάσει ένα καλάθι. «Εκείνη την ώρα έβγαινε μία τσιγγάνα, άρπαξε το παιδί από το μπράτσο, τον έβγαλε εκτός καταστήματος», είπε. Σύμφωνα με την μαρτυρία της γυναίκας, έξω από το κατάστημα υπήρχε ένα αυτοκίνητο με αναμμένη τη μηχανή. Ο μικρός Ανδρέας, θυμήθηκε το μάθημα της μαμάς του για το πρέπει να κάνουμε όταν κάποιος μας αρπάξει από το χέρι και αντέδρασε! Άρχισε να φωνάζει και η μητέρα του έτρεξε και άρπαξε τον γιο της από τα χέρια της άγνωστης γυναίκας!

http://www.newsit.gr/