Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Άραγε πόσες φορές αυτοκαταστράφηκε ο άνθρωπος;;;;;;;;;; Για αυτό δεν έχουμε δεδομένα, στοιχεία, αφού θα έγιναν όλα μια καυτή λάβα!!!

Ο «Σατανάς 2″ είναι το νέο πυρηνικό …παιχνίδι του Βλάντιμιρ Πούτιν

Έχει την ικανότητα να εξαφανίσει τελείως μια χώρα του μεγέθους της Γαλλίας.

ΠΟΥΤΙΝ Α1

Ρίγη ανησυχίας σε όλη την υφήλιο σκόρπισαν οι πρώτες εικόνες του μεγαλύτερου μέχρι στιγμής πυραύλου στον κόσμο που σχεδιάζει να κατασκευάσει η Ρωσία και έχει ονοματιστεί από το ΝΑΤΟ ως «Σατανάς νο2».

Πρόκειται για έναν βαλιστικό πύραυλο RS-28 Sarmat βάρους 100 τόνων ο οποίος δυνητικά έχει την ικανότητα να εξαφανίσει τελείως μια χώρα του μεγέθους της Γαλλίας.

Όπως λένε ειδικοί ο πύραυλος θα έχει τη δυνατότητα να φτάσει μέχρι και τη Νέα Υόρκη.
Πρόκειται για το σχέδιο του Βλαντιμίρ Πούτιν να αντικαταστήσει τους πυραύλους SS-18 με τους μηχανικούς του Κρεμλίνου να υπόσχονται, σύμφωνα με δημοσιεύματα ότι θα μπορούν να έχουν έτοιμο το νέο πύραυλο μέσα στο 2018 και να είναι λειτουργικός έως το 2020.

Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΡΟΣΙΑ

Ο πύραυλος κατά πληροφορίες θα έχει τη δυνατότητα να μεταφέρει 10 μεγάλες ή 16 μικρότερες πυρηνικές κεφαλές σύμφωνα με την εικόνα που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο σχεδίασης πυραύλων Makeyev.

Τρόμο προκαλεί η εκτίμηση των ειδικών ότι ο Σατανάς νο2 θα κάνει τις ατομικές βόμβες της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι να μοιάζουν με «νεροπίστολα».

«Ο πύραυλος αναπτύσσεται προκειμένου να δημιουργήσει μια αποτελεσματική πυρηνική ασπίδα για τις στρατηγικές δυνάμεις της Ρωσίας» αναφέρει από την πλευρά του σε δήλωσή του ο επικεφαλής της ομάδας σχεδιασμού του πυραύλου Β. Ντεγκτάρ.
http://www.ant1iwo.com/ant1life/tech-science/article/253133/o-satanas-2-einai-to-neo-puriniko-paihnidi-tou-vladimir-poutin/