Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Σε αυτούς δεν κάνουν όλοι «πλάτες»;;; ΔΕΙΤΕ λοιπόν…

Α1

Η χειρότερη τιμωρία που μπορούν να σου κάνουν τον 21Ο Αιώνα είναι να σε αναγκάσουν να ζεις στην κόλαση της Νέας Τάξης Πραγμάτων (ΝΤΠ), που σημαίνει ότι επιδιώκουν να σου:

  • Διαλύσουν την Πατρίδα και την Οικογένεια

  • Διαλύσουν τους Βωμούς και τις εστίες σου

  • Εμφυτεύσουν το μίσος και την αγανάκτηση εναντίον ενός στρατού φανατικών, που η ΝΤΠ δημιούργησε για να μειώνονται, μιγνύονται και σκλαβοποιούνται οι λαοί κα οι θρησκείες, εις δόξαν της Πανθρησκείας, του Πλανητάρχη του περιούσιου Λαού ενός αρρωστημένου Ιουδαϊσμού

  • Στερήσουν την Αρετή, τη Τόλμη τη Γνώση ώστε να μην γεννηθεί μέσα σου η Ελευθερία και η αγάπη, η Πνευματική και ψυχική ανάταση προαπαιτούμενα για την εκπλήρωση της θείας αποστολής σου.

Και όλα τα παραπάνω γιατί ορισμένοι ρομαντικοί, μισθοφόροι, προδότες και εχθροί του φασιστικού!!! τριπτύχου «ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» , μέσα στην Πατρίδα σου, στηρίζουν την μισάνθρωπο ΝΤΠ.

Δεν μιλάμε για παιδιά, αυτά είναι άγγελοι και σε αυτά ανήκει «η βασιλεία των Ουρανών» ούτε για μανάδες που προφυλάσσουν και ανατρέφουν τους αγγέλους, μιλάμε για όλους τους άλλους που τους μπόλιασαν με μίσος τους έδωσαν 6000 € ένα ιphone και διευθύνσεις με όμορφες κοπέλλες.

Άραγε που είναι φεμινιστικές Οργανώσεις, που είναι όλοι αυτοί που ασχολούνται με τα ανθρώπινα δικαιώματα;

Η Οριάνα Φαλάτσι ομιλεί χωρίς φόβο αλλά με πάθος,  διαβάστε την.

ΜΘΠΧ

Στέργιος Σμυρλής

From: Kostas Mintzolis

      Σε αυτούς δεν κάνουν όλοι «πλάτες»;;; ΔΕΙΤΕ λοιπόν…

    Α2

      Iσλάμ δεν θέλατε; Σε αυτούς δεν κάνουν «όλοι» πλάτες; Δείτε λοιπόν…

      ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ …’ΖΟΜΠΙ”. ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-ΝΑ-ΤΡΙ-ΧΙΑ-ΣΤΙ-ΚΟ “ΙΣΛΑΜ”,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ …ΜΟΥΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ! ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ;  <https://hellasforce.files.wordpress.com/2017/01/63.jpg>

      ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ …’ΖΟΜΠΙ’. ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α-ΝΑ-ΤΡΙ-ΧΙΑ-ΣΤΙ-ΚΟ ‘ΙΣΛΑΜ’,ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙΣ …ΜΟΥΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΟΙ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΜΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ! ΥΠΕΡΒΑΛΛΟΥΜΕ;

      To – από παλιά- καλοκουρδισμένο αυτό σχέδιο, της μαζικής μουσουλμανικής εποικίσεως, εξακολουθεί να λειτουργεί εις βάρος των λαών της Ευρώπης και πρωτίστως της Ελλάδος μας!

      Που κρύφτηκαν οι απανταχού της γης «ευαίσθητοι» για τα ανθρώπινα δικαιώματα; Μήπως πάσχουν από βαρύτατης μορφής μυωπία και κώφωση;;;

      Μήπως οι ευρισκόμενοι πάντα στο παρασκήνιο χρηματοδότες τους, δεν «κρίνουν» ως σοβαρά τα ακόλουθα συμβάντα;

      ΟΠΟΙΟΣ (ΕΠΙΕΙΚΩΣ) ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, Ή …ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ …»ΑΔΙΚΟ», Ή ΤΥΧΟΝ …»ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ», ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Α3

      ΟΠΟΙΟΣ (ΕΠΙΕΙΚΩΣ) ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΣ, Ή …ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΟΣ, ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ ΑΝΩΤΕΡΩ,ΕΙΝΑΙ …»ΑΔΙΚΟ», Ή ΤΥΧΟΝ …»ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ», ΑΣ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΘΕΙΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ! ΜΗΝ ΧΑΝΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΘΟΛΟΥ!

 Α4

      ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, «ΣΕΡΝΕΙ» ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ(!!!) ΠΙΑΣΜΕΝΗΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! «ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ», Ε;

Α5

      ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, «ΣΕΡΝΕΙ» ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΑ(!!!) ΠΙΑΣΜΕΝΗΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ! «ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ», Ε;

      ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ, ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΕΣ…»ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ», Ή ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ή ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Ή ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, Ή ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;; ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ

Α6

      ΓΙΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΙΠΩΤΑ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΕΣ ΥΠΑΡΞΕΙΣ, ΠΟΙΑ Ή ΠΟΙΕΣ…»ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ», Ή ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ή ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ, Ή ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ, Ή ΔΗΛΩΣΕΙΣ;;; ΜΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΜΜΙΑ!!!

     Α7

      ΟΧΙ! Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουν αυτά στα ιερά χώματα της Ελλάδος, ποτισμένα με αίματα ηρώων και αγίων, ούτε Καμπούλ, ούτε Λαχώρη, ούτε Ισλαμαμπάντ!

Φαίνεται ότι οι κάποιοι επισπεύδουν τα σχέδιά τους για την εξόντωση της λευκής φυλής με την υποκίνηση των εγχρώμων φυλών για δολοφονία των ακροδεξιών λευκών.

Το περιοδικό «διεθνείς παρατηρητές» αναφέρει ότι έχει παρακολουθήσει αυτή τη συνάντηση, όπου ήταν Σιωνιστές αυτοί που προωθούσαν αυτή τη σατανική ατζέντα όπως μπορεί να φανεί από τα ονόματα που αναφέρονται στο τέλος του άρθρου. Στοιχηματίζω ότι ποτέ δεν έχετε ακούσει για αυτό στις ειδήσεις, ε;
TL

Mugabe

http://diversitychronicle.wordpress.com/2014/04/18/zimbabwe-announces-ambitious-plans-for-a-final-solution-to-white-racism/

Την περασμένη Πέμπτη, ο Ρόμπερτ Μουγκάμπε, ο Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε, ανακοίνωσε τα σχέδιά του για την έναρξη ενός «Ολοκαύτωματος» εναντίον όλων των λευκών στη χώρα. Η ανακοίνωση έγινε σε μια ομιλία που παρακολούθησαν πάνω από 10.000 πολίτες και πολλοί άλλοι αφρικανοί ηγέτες και αρχηγοί κρατών, καθώς και διεθνείς παρατηρητές.

Ο Mugabe σημείωσε ότι «ιστορικά, οι λευκοί δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο, από το να εκμεταλλεύονται τις άλλες φυλές.

Οι λευκοί είναι μία καταπιεστική, κακή, άτιμη, εγκληματική, και  διαβολική  φυλή, όπως και οι ίδιοι παραδέχονται! Έχουμε αποφασίσει, ως εκ τούτου, να εξαφανίσουμε κάθε λευκό άνδρα, γυναίκα και παιδί στη Ζιμπάμπουε.

Θα καθαρίσουμε το Μαύρο Αφρικάνικο έθνος μας από την ασθένεια της «λευκότητας». Δεν θα τους δείξουμε κανένα έλεος. Θα τους δείξουμε ένα νέο ορισμό του πόνου. Θα παρέχουμε τελικά τη δικαιοσύνη για τους ανθρώπους μας!
Μέσα εκκωφαντικά χειροκρότημα και επευφημίες, ο Μουγκάμπε συνέχισε μιλώντας. » Εμείς δεν  θα δείξουμε κανένα έλεος, ακόμη και για τα λευκά παιδιά. Θα αρπάξουμε το μωρό που θηλάζει από το στήθος της μητέρας του και θα του σπάσουμε το λαιμό του. Θα κτυπήσουμε με το πτώμα του μωρού τη μητέρα μέχρι θανάτου. Θα σχίσω τις μήτρες  των λευκών γυναικών και θα πνίξω τα μωρά με τα ίδια μου τα χέρια! Γνωρίζουμε ότι τα λευκά μωρά θα μεγαλώσουν μόνο για να είναι καταπιεστικοί λευκοί ρατσιστές! Δεν φοβάμαι να βρωμίσω τα χέρια μου. Ανυπομονώ να συμμετέχω προσωπικά στη σφαγή! Θα είναι μια όμορφη γενοκτονία εναντίον μιας κακιάς φυλής «

ΥΓ ο Πρόεδρος της Ζιμπάμπουε ζει  στο ωραιότερο Παλάτι της Αφρικανής Ηπείρου, δώρον του Ροκφέλερ.

ΟΡΙΑΝΑ ΦΑΛΑΤΣΙ: Η ΧΩΡΑ ΜΟΥ, Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ

ΑΠΟΨΗ 01/04/2016, 02:35 | από Μακεδών

Το βιβλίο της Οριάνα Φαλάτσι «Η Οργή και η Υπερηφάνεια» αποτελεί καταπέλτη για τη σημερινή θολοκουλτούρα και τον δήθεν «αντιρατσισμό».

Η Οριάνα Φαλάτσι, ήταν Ιταλίδα δημοσιογράφος, πολεμική ανταποκρίτρια και συγγραφέας, γνωστή για την σχέση της με τον Αλέκο Παναγούλη. Οπότε οι τοποθετήσεις της δεν μπορεί να χαρακτηριστούν ως «μη προοδευτικές». Απεναντίας, κάποτε αποτελούσε σύμβολο της Αριστεράς.

 

Ίσως θα πρέπει να υποχρεωθούν κυβερνητικοί παράγοντες να διαβάσουν το βιβλίο της «Η Οργή και η Υπερηφάνεια», το οποίο αποτελεί καταπέλτη για την σημερινή θολοκουλτούρα και τον δήθεν «αντιρατσισμό». Η Φαλάτσι, με το ελληνικό αίμα από την Magna Grecia να της προσδίδει τον χαρακτηρισμό της ασυμβίβαστης, γράφει μεταξύ άλλων στο βιβλίο.

 

«Ξυπνήστε, άνθρωποι μου, ξυπνήστε! Μέσα στο φόβο σας να βαδίσετε ενάντια στο ρεύμα, μην τυχόν και σας περάσουν για ρατσιστές, δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι μια Αντίστροφη Σταυροφορία έχει ήδη αρχίσει. Στην σημερινή Ιταλία και Ευρώπη (…) οι μετανάστες έρχονται, όποτε τους αρέσει και όποτε θέλουν.

» Μεταξύ τους, τρομοκράτες, κλέφτες, βιαστές, πρώην κατάδικοι, πόρνες, ζητιάνοι, έμποροι ναρκωτικών, άτομα με μεταδοτικές ασθένειες. Δεν ελέγχεται το ιστορικό ούτε καν εκείνων που παίρνουν άδεια εργασίας. Από την στιγμή, που περνούν τα σύνορα, τους παρέχεται φιλοξενία, τροφή και ιατρική περίθαλψη, με επιβάρυνση των γηγενών. Εννοώ των Ιταλών φορολογουμένων. Λαμβάνουν ακόμη και ένα μικρό ποσό χρημάτων για τα τρέχοντα μικροέξοδά τους».

 

Τι είναι αυτό που ενοχλεί την Φαλάτσι, δεδηλωμένη Αριστερή και αντιρατσίστρια; Ότι βλέπει να χάνεται η Ιταλία (που όπως γράφει «Είναι ένα πολύ παλαιό έθνος. Με εξαίρεση την Ελλάδα, θα έλεγα πως είναι το παλαιότερο της Δύσης, από την εποχή που οι Ετρούσκοι αποτελούσαν ήδη πολιτισμένη κοινωνία). Και χάνεται, παρόλο που, όπως γράφει, δεν αλλοιώθηκε η ταυτότητά της από τις επιδράσεις των κατακτητών της και ότι η ενότητά της ήταν βασισμένη σε μια θρησκεία, που ονομάζεται Χριστιανισμός.

 

Κι εδώ είναι το περίεργο. Η Φαλάτσι είχε δηλώσει δημόσια πως ήταν άθεη και αντικληρικών αντιλήψεων, και πως δεν είχε τίποτε κοινό με την Καθολική Εκκλησία. Τι ήταν αυτό που την έσπρωξε να κάνει αναφορά στον χριστιανισμό; Γράφει: «Οι πρώτες μελωδίες που άκουσα, όταν γεννήθηκα, ήταν οι μελωδίες από τις καμπάνες. Γεννήθηκα και μεγάλωσα με αυτή την μουσική, με αυτό το τοπίο γύρω μου, με αυτή την Εκκλησία, που την έχουν προσκυνήσει ακόμη και μεγάλα μυαλά, όπως ο Ντάντε Αλιγκιέρι, ο Λεονάρντο ντα Βίντσι, ο Μιχαήλ Άγγελος και ο Γαλιλαίος Γαλιλέι.

» Μέσα από αυτήν έχω μάθει, τι είναι γλυπτική, αρχιτεκτονική, ζωγραφική, ποίηση και λογοτεχνία, καθώς και τι σημαίνει ο συνδυασμός της ομορφιάς με την γνώση. Χάρη σ” αυτήν άρχισα κάποτε ν” αναρωτιέμαι, τι είναι το Καλό και το Κακό, αν υπάρχει Θεός. Αν μας έπλασε Εκείνος ή εμείς Εκείνον και αν η ψυχή είναι μια χημική ένωση, που μπορεί να υποστεί επεξεργασία σε εργαστήρια ή είναι κάτι περισσότερο από αυτό».

 

Αυτού του είδους η σχέση της με τον χριστιανισμό, που συνέβαλε όπως λέει στην ενότητα των Ιταλών, την οδηγεί στη διάκριση με τους Αμερικανούς, που όπως γράφει: «Εμείς oι Ιταλοί δε βρισκόμαστε στην ίδια θέση με τους Αμερικανούς. Δεν είμαστε ένα χωνευτήρι πολλών και διαφόρων ειδών, δεν είμαστε ένα μωσαϊκό από ανομοιομορφίες, συγκολλημένες μονάχα με μια ιθαγένεια. Εννοώ, ότι ακριβώς επειδή η πολιτιστική μας ταυτότητα είναι ήδη προσδιορισμένη από την χιλιόχρονη ιστορία μας, δεν μπορούμε ν” αντέξουμε ένα κύμα μεταναστών, που δεν έχουν καμιά σχέση μ” εμάς… και που δε θέλουν να γίνουν σαν εμάς, να απορροφηθούν από εμάς.

 

» Αντίθετα, μάλιστα, θέλουν να μας απορροφήσουν εκείνοι. Θέλουν ν” αλλάξουν τις αρχές μας, τις αξίες μας, την ταυτότητά μας, τον τρόπο ζωής μας. Αυτό που εννοώ είναι, ότι στον δικό μας πολιτισμό δεν υπάρχει χώρος για μουεζίνηδες και μιναρέδες, για ψευτο-εγκράτειες, για το ταπεινωτικό τσαντόρ, για την εξευτελιστική μπούρκα.

 

» Ακόμη κι αν υπήρχε χώρος γι αυτούς τους ανθρώπους, εγώ δεν θα τους τον παραχωρούσα. Γιατί θα ήταν σαν να έσβηνα την ταυτότητά μας, σαν να εκμηδένιζα τα επιτεύγματά μας. Θα ήταν σαν να έφτυνα κατάμουτρα την ελευθερία, την οποία κερδίσαμε, τον πολιτισμό που έχουμε αναπτύξει, την ευημερία που έχουμε αποκτήσει. Θα ήταν σαν να ξεπουλούσα την χώρα μου, την πατρίδα μου. Κι η χώρα μου, η πατρίδα μου δεν είναι προς πώληση».

 

Αν αυτές τις λίγες παραγράφους που παρέθεσα, δεν ήταν γνωστό ποια τις έγραψε, είναι βέβαιο πως οι «δήθεν» στην χώρα μας, θα στοιχημάτιζαν πως τις έγραψε κάποιος χρυσαυγίτης. Εδώ είναι τι πρόβλημα του αστικού κόσμου, ότι δηλαδή υπέκυψε στον εκβιασμό που του ασκήθηκε και θέλοντας και μη δημοσίως υποστηρίζει ό,τι επιβάλλει η θολοκουλτούρα. Ποιος αστός θα τολμούσε να επαναλάβει την έκκληση της Φαλάτσι: «Ξυπνήστε, άνθρωποι μου, ξυπνήστε! Μέσα στο φόβο σας να βαδίσετε ενάντια στο ρεύμα, μην τυχόν και σας περάσουν για ρατσιστές, δεν καταλαβαίνετε ή δεν θέλετε να καταλάβετε ότι μια Αντίστροφη Σταυροφορία έχει ήδη αρχίσει».

 Αποτέλεσμα εικόνας για Οριάνα Φαλάτσι

Πηγή: http://voria.gr/index.php/article/oriana-falatsi-i-chora-mou-i-patrida-mou-den-ine-pros-polisi

http://arxaiaithomi.gr