Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Καλά σου κάνουν!

Περίμενα από έναν νέο και σύγχρονο πρωθυπουργό, να αφαιρέσει την δογματική θρησκεία από το σύνταγμα και να ανακηρύξει όλες τις θρησκείες ισότιμες και ο καθένας να πιστεύει εκεί που θέλει, αυτός λέγετε πολιτισμός και ισονομία!!!

Αλλά όπως και άλλοι σου λείπουν τα αρ@ίδια!!!!!!!
maimoydes

Εκεί είναι το δόγμα μέσα στο δόγμα, εκεί είναι ο μεγαλύτερος κλεμμένος αρχαιολογικός θησαυρός των Ελλήνων, εκεί είναι η φωλιά του φιδιού, εκεί είναι γκέτο αντρικό, να μας θυμίζει τον μεσαίωνα!

Αφού οι γυναίκες δεν τους έχουν πάρει με τις πέτρες, καλά κάνουν!

Φυσικά και εσύ δεν είσαι καλύτερος, αν σαν πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων είχες αποκαταστήσει την Ελληνική θρησκεία, αναγνωρίζοντας το ολοκαύτωμα κατά των Ελλήνων, από αυτούς που σου κλείνουν την πόρτα, θα είχες την συμπαράσταση των Αληθινών Ελλήνων, που ζητούν δικαίωση και αποκατάσταση 2.000 χρόνια!

Τους έδωσες το δικαίωμα να σε φτύσουν, τους παραδέχομαι, καλά σου έκαναν, διότι δεν είσαι ο πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων!

Συν ότι είσαι ο τελευταίος ιδιοκτήτης της Εταιρίας ΕΛΛΑΣ και την κλείνεις, αφού τα πούλησες όλα!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ανεπιθύμητος ο «άθεος» Τσίπρας από τους Αγιορείτες μοναχούς

Σεπτέμβριος 26, 2017
Γιατί ματαιώθηκε η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Άγιον Όρος

Αστράφτουν και βροντούν οι μοναχοί του Αγίου Όρους με τον Πρωθυπουργό. Για την ακρίβεια, του έκλεισαν την πόρτα και δεν του επιτρέπουν να πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στο Περιβόλι της Παναγιάς.

Συγκεκριμένα, ύστερα από αίτημα του υφυπουργού Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη που αφορούσε επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Άγιον Όρος μαζί με τον Πατριάρχη την Τετάρτη 27/9, συνεδρίασε η Ιερά Κοινότητα για να αποφασίσει. Και οι αντιπρόσωποι των 20 Μονών, αποφάσισαν να στείλουν επείγον γράμμα στον Πρωθυπουργό, για να μην πραγματοποιήσει την επίσκεψη.

Η επιστολή του ηγουμένου της ΙΜ Δοχειαρίου στους Αγιορείτες: Δείξτε ότι δεν συμπορεύεστε με άθεους

Ήδη το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου με δημόσια επιστολή του ο Ηγούμενος της ΙΜ Δοχειαρίου Γέροντας Γρηγόριος καλούσε τους Αγιορείτες να ψηφίσουν κατά, σύμφωνα με την ιστοσελίδα pentapostagma.gr.

Συγκεκριμένα έγραφε τα εξής:

Ὄρος Ἅγιον, ὄρος πανώριο, βουνὸ ψηλὸ πάνω ἀπ᾽ ὅλα τὰ βουνά, σεβαστὴ καὶ Ἱερὰ Κοινότητα τῆς πολιτείας τοῦ Ἄθω, αὔριο Δευτέρα σοῦ δίδεται μιὰ ἀπὸ τὶς μοναδικὲς εὐκαιρίες στὴν χιλιόχρονη ἱστορία σου νὰ ὁμολογήσης ὅτι ὁ Χριστὸς εἶναι Θεός. Εἶσαι ἡ καρδιὰ τῆς Ὀρθοδοξίας. Δεῖξε λοιπὸν στὸν κόσμο καὶ περιτράνως κήρυξε ὅτι δὲν συμπορεύεσαι μὲ ἀντίχριστους καὶ μὲ ποδοπατητὲς τὴς Ὀρθοδόξου Ἀνατολικῆς Ἐκκλησίας.

Το Γένος των Ελλήνων είναι ορθόδοξο και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του αφαιρέσει τον σταυρό από όλες τις εκφάνσεις της ζωής του.
Σημειωτέον ότι από το Γραφείο του Πρωθυπουργού, η ανακοίνωση είναι σε εντελώς διαφορετικό μήκος κύματος, καθώς αναφέρεται ότι ο κ. Τσίπρας ήταν προσκεκλημένος της Κοινότητας στο πλαίσιο της επίσκεψης Βαρθολομαίου και ακύρωσε το ταξίδι του λόγω βεβαρυμένου προγράμματος.

(Φωτογραφία από παλαιότερη επίσκεψη Τσίπρα στο Άγιον όρος, Eurokinissi)

http://www.arcadiaportal.gr/

http://arxaiaithomi.gr/