Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΛΙΓΗ ΒΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!!

 νεα ταξη αα

Το θέατρο σκιών έφυγε από την Ελλάδα και μετακόμισε στο ευρωπαϊκό άντρο της μαφίας, που λέγε ευρωπαϊκός θεσμός!!!

Άρα η Ευρώπη των λαών, η Ευρώπη των δημοκρατικών θεσμών, είναι μόνο για να ξεκληρίζουμε τους λαούς, κλέβοντας οι πλούσιοι τους φτωχούς με πολλαπλές απειλές!

Στην Ελλάδα έχουν πέσει σαν τις ακρίδες όλα τα βρομερά υποκείμενα, ανθρωποειδή και σκοτώνουν δημοκρατικά τον Ελληνικό λαό!

Χιλιάδες νεκρούς, χιλιάδες υποσιτισμένα παιδιά, χιλιάδες άρρωστοι δεν έχουν φάρμακα στην Ελλάδα, διότι προέχει από την ζωή των ανθρώπων η καταβολή των ψεύτικων εικονικών χρεών και τοκογλυφικών απαιτήσεων!

Αυτή είναι η σημερινή δημοκρατική- φασιστική Ευρώπη των λαών!

Μόνο οι λαοί μπορούν να αποκαταστήσουν αυτήν την σαπίλα που λέγονται ευρωπαϊκοί θεσμοί!

«Το καθήκον του σεβασμού και της υπεράσπισης του Κράτους δικαίου ορισμένες φορές ενδεχομένως απαιτεί την αναλογική χρήση βίας» υπογράμμισε!!!

Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Φρανς Τίμερμανς, δήλωσε σήμερα ότι έχει φθάσει η ώρα του διαλόγου, με «σεβασμό στο Σύνταγμα» της Ισπανίας, προκειμένου να επιτευχθεί λύση στη σοβαρή πολιτική κρίση που συνταράσσει την Καταλονία.

«Έχει φθάσει η κατάλληλη ώρα ώστε να ξεκινήσει ο διάλογος, (οι δύο πλευρές) να συζητήσουν, να βρουν μια οδό για την επίλυση του αδιεξόδου και να εργαστούν σε συμφωνία με τη συνταγματική τάξη στην Ισπανία» επισήμανε ο Τίμερμανς, κατά τη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στο Στρασβούργο.

«Είναι απαραίτητο να δεσμευτούν σε μια κοινή συμφωνία ώστε να επιτευχθεί πρόοδος στην Ισπανία»,συμπλήρωσε.

Στην ομιλία του, ο Ευρωπαίος αξιωματούχος τάχθηκε υπέρ του κράτους δικαίου και διατύπωσε την υποστήριξή του προς την κυβέρνηση της Μαδρίτης.

«Το καθήκον του σεβασμού και της υπεράσπισης του Κράτους δικαίου ορισμένες φορές ενδεχομένως απαιτεί την αναλογική χρήση βίας» υπογράμμισε, αναφερόμενος στα βίαια επεισόδια που ξέσπασαν ανήμερα του δημοψηφίσματος στην Καταλονία- «εικόνες που μας προκάλεσαν μεγάλη θλίψη» όπως τόνισε.