Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Με εξοργίζουν οι ευαισθησίες όπως του κ. Άγη Τάτση??????????

Αλήθεια σε ποια δικαιοσύνη απευθύνεστε κ. Τάτση;;;;

Γιατί αυτή που υπάρχει σήμερα είναι εκπρόσωπος μιας εγκάθετης προδοτικής Ελίτ;;;;;;αρπαχτες

Να ξεκαθαρίσω ότι δεν συμφωνώ  με («ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ») και το θεωρό προβοκάτσια να δίνεις δικαίωμα να ενεργοποιήσουν ένα νόμο έκτρωμα!

Αυτό που με εξοργίζει είναι όταν οι δικηγόροι, αποκτούν  ευαισθησίες σε πταίσματα και τις χάνουν τελείως σε ομαδικά κακουργήματα!

Κύριοι δικηγόροι δεν μας έχετε συνηθίσει να βλέπουμε τις Ευαισθησίες σας;;;;;;;;;;;

Βγαίνω από τα ρούχα μου όταν οι δικηγόροι αποκτούν ξαφνικά ευαισθησίες  για πταίσματα και τις έχασαν τελείως με Άνω τους 10.000 νεκρούς συμπολίτες μας, που εκτελέστηκαν με νόμους που παραβίασαν όχι την λογική, ή την ηθική, αλλά το σύνταγμα, παραβιάζοντας κάθε υποτυπώδη νομιμότητα αυτών που επικαλείται ο κ. Τάτσης!

Δηλαδή κάτι δικηγόροι για να αυτοπροβληθούν, βλέπουν το δέντρο και είναι θεόστραβοι στο Δάσος!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σημερινό πρωτοσέλιδο της «Ελεύθερης Ώρας»

Για ευθεία προτροπή στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλόφιλων κάνει λόγο ο δικηγόρος Άγης Τάτσης, ο οποίος κατάθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα», το οποίο έχει τίτλο «Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους» «ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ» «ΞΥΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΔΕΛΦΗ».

Αναλυτικά ο κ. Τάτσης αναφέρει στη μήνυσή του:

«Ενώπιον του Εισαγγελέως Πλημμελειοδικών Αθηνών

ΜΗΝΥΣΗ

Του Αγαμέμνονος Τάτση, δικηγόρου Αθηνών, Λ. Κηφισιάς 131 Αθήνα

Το σημερινό της φύλλο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα” κυκλοφορεί με τους ακόλουθους, πρωτοσέλιδους τίτλους:

«Ψηφίστηκε ο νόμος έκτρωμα από 148 ανώμαλους”
«ΒΟΥΛΗ – ΤΡΑΒΕΣΤΙ»
«ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ»

Σύμφωνα με το αρ. 1 Ν.927/1979 ορίζεται ότι «Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, υποκινεί, προκαλεί, διεγείρει ή προτρέπει σε πράξεις ή ενέργειες που μπορούν να προκαλέσουν διακρίσεις, μίσος ή βία κατά προσώπου ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία, κατά τρόπο που εκθέτει σε κίνδυνο τη δημόσια τάξη ή ενέχει απειλή για τη ζωή, την ελευθερία ή τη σωματική ακεραιότητα των ως άνω προσώπων, τιμωρείται με φυλάκιση τριών (3) μηνών έως τριών (3) ετών και με χρηματική ποινή πέντε έως είκοσι χιλιάδων (5.000 – 20.000) ευρώ.”

Σύμφωνα με το αρ. 3§1 Ν.927/1979 ορίζεται ότι «Αν κάποια από τις αξιόποινες πράξεις του παρόντος νόμου τελέσθηκε προς όφελος ή για λογαριασμό νομικού προσώπου ή ενώσεως προσώπων, από φυσικό πρόσωπο που ενεργεί είτε ατομικά είτε ως μέλος οργάνου του νομικού προσώπου ή της ενώσεως προσώπων και που καθ” οιονδήποτε τρόπο το εκπροσωπεί, επιβάλλονται στο νομικό πρόσωπο ή στην ένωση προσώπων, με κοινή απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του κατά περίπτωση αρμόδιου Υπουργού, σωρευτικά ή διαζευκτικά, μετά από αμετάκλητη παραπομπή του φυσικού προσώπου σε δίκη, οι ακόλουθες διοικητικές κυρώσεις: α) πρόστιμο από δέκα χιλιάδες (10.000) έως εκατό χιλιάδες (100.000) ευρώ, β) αποκλεισμός από δημόσιες παροχές, επιχορηγήσεις, ενισχύσεις, επιδοτήσεις ή αναθέσεις έργων και υπηρεσιών, προμήθειες, διαφημίσεις και διαγωνισμούς του δημοσίου ή των νομικών προσώπων του δημόσιου τομέα από έναν έως έξι μήνες. Η διοικητική κύρωση του στοιχείου α” επιβάλλεται πάντοτε, ανεξαρτήτως της επιβολής άλλων κυρώσεων. Σε περίπτωση υποτροπής οι κυρώσεις του στοιχείου β” μπορεί να προσαυξηθούν μέχρι του διπλασίου του ανωτάτου ορίου.”

Σύμφωνα με το 184 ΠΚ ορίζεται ότι «Όποιος δημόσια με οποιονδήποτε τρόπο προκαλεί ή διεγείρει σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι τριών ετών.|”

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα, πέραν των απίστευτα προσβλητικών και ρατσιστικών χαρακτηρισμών προς τους Έλληνες και Ελληνίδες βουλευτές, που υπερψήφισαν το νομοσχέδιο για τη δήλωση μεταβολής φύλου, προτρέπει ευθέως, με τον τίτλο «»ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΕ «ΑΔΕΛΦΗ», στη διάπραξη εγκλημάτων εις βάρος των ομοφυλοφίλων.

Επειδή απ’ όλα από τα ανωτέρω συνάγεται ότι έχουν τελεστεί τα αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται στα άρθρα 1, 3§1 Ν.927/1979 και 184ΠΚ.

Επειδή τα ανωτέρω αδικήματα διώκονται αυτεπαγγέλτως.

Για τους λόγους
Καταμηνύω τις ανωτέρω ποινικά κολάσιμες πράξεις και ζητώ την νόμον τιμωρία παντός ήθελε βρεθεί υπευθύνου.
Αθήνα 11, Οκτωβρίου 2017″.