Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Θέλει θυσίες η ΠΑΤΡΙΔΑ μας, όχι αυτές που μας ξεφουρνίζουν οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αλλά σύσσωμη λαϊκή ΟΡΓΗ!

ΧΡΕΟΣ

Με μαριονέτες πολικούς και ανίκανους, όπως η πολύ κ. Κουντουρά, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βάλει στόχο την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης, αφού έχει ξεπαστρέψει την βασική εργατική και παραγωγική τάξη.

Είναι, «στρατηγική τους επιλογή η φτωχοποίηση της, για να μπορέσουν να επιβληθούν με τα συσσίτια και τα επιδόματα, να παρακαλάς ιατροφαρμακευτικές ανάγκες, να σε έχουν κομματικό δούλο για να σου ρίχνουν κανένα ξεροκόμματο, να είσαι επαίτης για την ζωή σου.

Όταν αυτοί να τρέφονται πλουσιοπάροχα και παίρνουν και τα αναδρομικά εκατομμύρια που είναι το αίμα σου.

Η Έλενα Κουντουρά έκανε «ευθεία προσβολή στις θυσίες του ελληνικού λαού και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει, να λέει η εγκάθετη  και προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ και να συνυπογράφει όλη η βουλή στο σύνολό τους, πέρα από τις κομματικές κορώνες για τα πόπολα, ότι είναι τυχεροί οι Έλληνες που δεν τρώνε από τα σκουπίδια»!

Βλέπουμε με τι θράσος, αποβράσματα της ποιο πρόστυχης πολιτικής στην ιστορίας, να αχούν πάρει απαλλακτικό νομιμότητας, από μια δικαιοσύνη δογματική και μολυσμένη με διαφθορά και να μας ζητούν να ανανεώσουμε τους αφέντες μας και τους σφαγείς μας!

Την έχουν ονομάσει κεντροαριστερά, φέξε μου και γλίστρησα!

 Και ο Μητσοτάκης όπως είπε, στην παρουσίαση των προτάσεών του για την ανάπτυξη, έλειπε και πάλι η λέξη άνθρωπος, «δεν ειπώθηκε τίποτα που να αφορά τους πολλούς, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, για τους καταστρεμμένους, τα νοικοκυριά».

Τώρα θα μου πείτε για να ενδιαφερθεί για τον άνθρωπο, θα πρέπει να είναι άνθρωπος????????

Έδωσε και την δουλική του συγκατάθεση στις Βρυξέλες, ότι δεν θα τους δημιουργήσει πρόβλημα, όταν αλλάξει ο Μανολιός και βάλει το παντελόνι τους αλλιώς!

Το αν θα μειωθούν οι κοινωνικές ανισότητες, το αν θα αυτοκτονούν, το να υπάρχουν παιδιά σε ασιτία, Εεεεεε αυτά  είναι ψιλά γράμματα για τη Νέα Δημοκρατία, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «ακολουθεί πιστά το δρόμο της δεξιάς, την πολιτική των συντηρητικών κύκλων της Ευρώπης.

Είναι η Ελίτ που αυξάνετε σε βάρος του λαού, που πεθαίνει στην κυριολεξία!

 Χρειάζεται αλλαγή πολιτικής και για να γίνει η πατρίδα μας ανεξάρτητη, αυτό δεν γίνεται με ανθοδέσμες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ