Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δικαιοσύνη με αναστολή!

ΤΙ ΛΟΓΙΚΗ Α

Στο εξής καταργούνται οι φυλακές και τα δικαστήρια αλλάζουν κατηγορία, θα παίζουν σε φιλικό ματς στα τσικό με (ΑΝΑΣΤΟΛΗ)!!!

Κλέβεις, εισαι επίορκος, εισαι προδότης, έμπορος ναρκωτικών, λευκής σαρκός, καταχραστής, τοκογλύφος, πολιτικός αλήτης, νταβατζής, δολοφόνος???

Μην φοβάσαι η δικαιοσύνη θα φροντίσει για σένα με (ΑΝΑΣΤΟΛΗ)… Αρκεί μερικά χρόνια να εισαι καλό παιδί μέχρι να λήξη η (ΑΝΑΣΤΟΛΗ)!!!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Καταδικάστηκε ο Διώτης για τη λίστα Λαγκάρντ -Σε 10 χρόνια φυλάκιση με αναστολή
ΠΡΩΗΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΔΟΕ

25|10|2017

Σε φυλάκιση δέκα ετών με αναστολή καταδίκασε ομόφωνα το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας τον πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη, σχετικά με υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον κ. Διώτη επειδή δεν αξιοποίησε τα στοιχεία που περιλαμβάνονταν στη λίστα των Ελλήνων καταθετών στην τράπεζα HSBC. Παράλληλα αναγνώρισε πως οι ενέργειες στις οποίες προέβη έγιναν προκειμένου να ωφεληθούν, δηλαδή να μην ελεγχθούν, τα 2.059 πρόσωπα της λίστας.

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες η εισαγγελέας Έδρας του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων είχε ζητήσει την απαλλαγή του κ. Διώτη, υποστηρίζοντας πως η παράδοση του επίμαχου αρχείου με τα ονόματα στον τότε υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο αναιρεί οποιονδήποτε δόλο για τον κατηγορούμενο.

Τότε η εισαγγελέας είχε υποστηρίξει επίσης ότι οι χειρισμοί του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ δεν προκάλεσαν ζημιά στο Ελληνικό Δημόσιο και άρα δεν στοιχειοθετe; ito η κατηγορία της απιστίας που τον βάραινε.

iefimerida.gr