Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Όχι εμείς, εσείς, όχι εσείς, εμείς, όχι αυτοί αλλά οι άλλοι, όχι οι άλλοι αλλά αυτοί!

ΜΗΠΩΣ Α

Το πρόστυχο θέατρο της Νέας Δημοκρατίας για την άδεια Κουφοντίνα και τις αποφυλακίσεις των κόκκινων τρομοκρατών.

Ο Σύριζα έβγαλε έξω τον κατά συρροή δολοφόνο Κουφοντίνα, όπως η Νέα Δημοκρατία είχε βγάλει τον Χριστόδουλο Ξηρό, αποδεικνύοντας ότι το πολιτικό σύστημα εν γένει είναι Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ  της  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

Η Ντόρα Μπακογιάννη, ακολουθώντας τις συμβουλές του πατέρα της πολιτικού διαφθορέα, σκίζει τα ιμάτιά της για τον Κουφοντίνα, αδιαφορώντας ότι η νέα δημοκρατία έβγαλε τον Ξηρό που ετοιμαζόταν να τινάξει τον Πειραιά στον αέρα!

Αυτό δηλώνει ότι ξέρουν ότι ο ειρηνικός Ελληνικός  λαός ξεχνά εύκολα, ή συγχωρά εύκολα και το εκμεταλλεύονται στο έπακρον!

Αν δεν είσαι δεξιός, είσαι αριστερός, αν δεν είσαι αριστερός, είσαι μαύρος φασίστας, αν δεν είσαι μαύρος φασίστας, είσαι κόκκινος φασίστας!

Όλοι αυτοί παραπάνω βιάζουν ιστορικά διαχρονικά το σκεπτόμενο κέντρο, όλοι αυτοί τραβάνε μόνιμα κομμάτια του και τα οικειοποιούνται!

Φυσικά δεν εννοώ κέντρο την κατε επίφαση κεντροαριστερά????????

Αυτός λέγεται πολιτικός, σχιζοφρενικός  βαυκαλισμός  που επικρατή σήμερα στην Ελλάδα από την σύσταση του ελευθερωμένου σκλαβωμένου προτεκτοράτου της ανύπαρκτης ελεύθερης ελληνικής δημοκρατίας!

Αυτήν την έχουν θάψει πριν 2.300 χρόνια και τραβολογούν το πτώμα της σε όλα τα πέρατα της γης, το πτώμα αυτό το έχουν διαμελίσει και έχουν ο καθένας βρομερός και τρισάθλιος ηγέτης από ένα κοκαλάκι της άλλοτε δημοκρατίας και το έχουν στο πολιτικό μουσείο της παγκόσμια πολιτικής απάτης!

Γιατί όλοι κόβουν από ένα κομμάτι του κέντρου και  αγιάζουν τις βρομερές πολιτικές τους ανομίες;

Διότι το κέντρο, είναι αυτό που εκπροσωπούσε τότε που υπήρχε δημοκρατία και λεγόταν Παν (Μέτρο) Άριστων, δηλαδή το (μέτρο)!

Το πολιτικό Κέντρο και το Μέτρο, είναι ένα και το αυτό από την ιστορική πορεία του ανθρώπου, από τα τέσσερα πόδια στα δυο!

Όλοι τραβολογάνε και ξεσκίζουν κομμάτια από το κέντρο, αλλά αν δηλώσεις ότι θέλεις να είσαι μόνο στο κέντρο και δηλώσεις ότι δεν θέλεις καμία ακρότητα, ούτε μαύρη, ούτε άσπρη, ούτε κόκκινη, ούτε μπλε, δέχεσαι ταυτόχρονη επίθεση από τους παραπάνω.

Είσαι ειρηνικός και εναντίον του πολέμου, είσαι δειλός!

Είσαι υπέρ ενός άλλου συστήματος του εκλέγειν και εκλέγεσαι, χωρίς κόμματα, είσαι διασπαστής!

Είσαι υπέρ μιας δίκαιης κατανομής των αγαθών για την διαβίωση, είσαι λαϊκιστής!

Είσαι από αυτούς που εκφράζουν άποψη δημοκρατική, περί ισότητας, ισονομίας, αληθινής παιδείας, είσαι υπέρ της προστασίας της γηγενής φυλής σου από μπασταρδέματα ενάντια στις επιλογές των παραπάνω;;;

Είσαι προστάτης του περιβάλλοντος και γενικά της φύσης και της οικογενείας.

Τότε είσαι μίασμα, διασπαστής, ανεύθυνος, δειλός αναχρονιστικός, οπισθοδρομικός!!

Τα παραπάνω πολιτικά και μη βδελύγματα , Λοιδορούν και δυσφημούν οτιδήποτε ταρακουνά την καρέκλα τους, από τον λεγόμενο πρόεδρο της δουλικής Ελληνικής δημοκρατίας, μέχρι τον πρόεδρο ενός μικρού σωματίου!

Βγες σε ένα πολυσύχναστο δρόμο, ή σε πλατεία και φώναξε… Πρόεδρε… Και θα δεις οι περισσότεροι θα γυρίσουν να δουν ποιος τους φωνάζει!!!!!!!

Τι παρατηρούμε σαν θεατές  του παραλόγου;

Την διαπόμπευση της λέξης δημοκρατία, κόμματα, κομματάκια, οργανώσεις, συνδικαλιστικά, κομματικά κομματόσκυλα, ανεξάρτητες δήθεν επιτροπές, συλλόγους, που είναι κομματικές καρικατούρες όλων των Κωμάτων να  εμβολίζουν κάτω από την επιβολή εκβιαστικής  ανέχειας όλα τα υγιή μυαλά προς ίδιο όφελος και σε καμία, μα σε καμία περίπτωση, υπέρ της πατρίδας ή της δημοκρατίας.

Όσοι ηγέτες σε αναλαμπές της ιστορίας θέλησαν να κρατήσουν καθαρό το κέντρο με μέτρο, τους έφαγε το μαύρο σκοτάδι!

Μα θα μου πει κάποιος και τι μας το λες και επαναλαμβάνεις πράγματα χιλιοειπωμένα;;;

Εδώ σε αυτό το ερώτημα βρίσκετε η απάντηση, από τον βιασμό την δημοκρατίας διαχρονικά 2.300 χρόνια μέχρι σήμερα.

Τι κενό είχε η υπέροχη αληθινή δημοκρατία, που το προσπέλασαν τα κατακάθια, βδελύγματα, μισερά ανθρωποειδή;

Δεν είχε δικλίδα ασφαλείας για αυτού του είδους τις επιθέσεις που θα δεχόταν, διότι όποια ενέργεια και να έκαναν για να προστατέψουν την δημοκρατία, κατέληγε στην δικτατορία, από την ίδια την δημοκρατία!

Άρα για να χτιστή ξανά η δημοκρατία με δικλίδες ασφαλείας, χρειάζονται οι εξής ενέργειες.

Μια γερουσία που θα είναι σε μέλη ίδια με τον αριθμό των νομών, κάθε νομός θα εκλέγει ένα μέλος, που θα είναι ακομμάτιστο και με καθαρό βιογραφικό με δεκαετή θητεία, που θα συμβουλεύει και θα ελέγχει.

Τίποτα δεν θα γίνετε χωρίς την τελική υπογραφή της γερουσίας, αρχικά και όταν εδραιωθεί η δημοκρατία, θα έχει μόνο δικαίωμα βέτο στην εξωτερική πολιτική, άμυνας, παιδείας.

 Ένας Άρειος πάγος, που θα είναι  Άρειος  πάγος με όλη την σημασία, που θα είναι δικαστικοί επιστήμονες, που θα περνούν κάθε χρόνο από κληρωτούς ψυχιάτρους, που δεν θα ανήκουν σε καμία θρησκεία, που θα έχουν δεκαετή θητεία, και θα απαλλάσσονται από τα καθήκοντά τους μόνο σε περίπτωση θανάτου, ψυχικής αρρώστιας και ποινικού παραπτώματος, ας είναι και πταίσμα, η σύνταξης, οι ποιο άξιοι και τίμιοι ένα δέκα της εκατό θα μπορεί να ανέβει στην γερουσία.

 Μια λαϊκή κυβέρνηση που τα μέλει της θα τα αντλεί,  από ένα μέλος από κάθε δήμο, είτε είναι αγρότης, αρτοποιός, δικηγόρος, γιατρός, επαγγελματίας, απλά θα πρέπει να ξέρει να γράφει και να διαβάζει και να έχει καθαρό βιογραφικό!

Για να γίνουν τα παραπάνω επιβάλετε να ανατραπεί πλήρως αυτό το σάπιο πολιτικό σύστημα.

Πως γίνετε αυτό, αργά και μεθοδικά δυστυχώς δεν υπάρχει άλλος τρόπος και αυτός είναι  λαϊκές πρωτοβουλίες, από απλούς ανθρώπους που να έχουν τον τρόπο οργάνωσης σαν την φιλική εταιρία, από γηγενείς, μη κομματικούς, μη ποινικούς, μη  θρησκευτικούς ψυχασθενείς. Με την απόλυτη δήλωση, ότι δεν θα διεκδικήσουν ποτέ καμία θέση και καρέκλα!

Φυσικά η αναφορά μου σε μια πιθανή δημοκρατική και εθνική διακυβέρνηση είναι ατελής και περιληπτική, ένα δείγμα πως περίπου μπορείς να εδραιώσεις ξανά την δημοκρατία.

Διότι μια πλήρης ανάλυση για το πώς θα μπορούσε να γεννηθεί ξανά η δημοκρατία στον τόπο που την γέννησε, θέλει πολλούς ιδικούς, χρόνο, και ολόκληρους τόμους που θα είναι στο νέο σύνταγμα!

Η αναφορά μου είναι εκ των πραγμάτων επιδερμική, το στίγμα έδειξα,  προς τα πού είναι ο δρόμος!!

Δεν αναφερθώ σε ονόματα που με δηλώσεις τους δήθεν ρεαλιστικές, αντικειμενικές, φιλοσοφημένες, από λόγιους και ειδικούς, εφημερίδες, ραδιόφωνα, περιοδικά, γενικά ΜΜΕ,  που είναι προδοτικές, ούτε σε προδότες πολιτικούς, διότι θα πρέπει να κάνω μια εγκυκλοπαίδεια!

Όμως εν μεγάλο, ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα το έχει κάνει η θρησκεία, είναι δυνατών να δηλώνεις εκπρόσωπος του θεού και να στηρίζεις διάφορους δολοφόνους, με το πρόσχημα της συχώρεσης, ανάλογα που ανήκεις κομματικά;

Θα μπορούσα να αναφέρω εκατομμύρια περιπτώσεις, αλλά ο σκοπός μου είναι να αναδείξω το ηθικό θρησκευτικό ψέμα και ευθύνη για την θρησκευτική εν γη εξουσία, αντί του  θεϊκού λειτουργού!

Και τολμώ να πω, ότι φέρει την μεγαλύτερη ευθύνη για την σημερινή κατρακύλα του Ελληνικού έθνους!

Αλλά το θεωρώ και περιττό, διότι αυτά τα βδελύγματα  πρέπει να τα ρήξεις στην λήθη της ιστορίας, γιατί όπως είναι διαβρωμένη η κοινωνία, τους κάνουμε και διαφήμιση!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ