Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Δείτε πώς αβγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια! και άλλα…

Δείτε πώς αυγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια!

1996
3 γραφεία, 1 εξοχικό, 2 οικόπεδα, περίπου 130.000 ευρώ καταθέσεις και εισόδημα 55.000 ευρώ… Αναλυτικότερα:
Ο υπουργός δικαιοσύνης είχε ένα γραφείο και ένα οικόπεδο στη Θεσσαλονίκη, και ένα αγροτεμάχιο στη Χαλκιδική καθώς και ένα Ι.Χ. 1.400 κυβικά.
Από κοινού με τη σύζυγό του είχαν 12 εκατομμύρια δρχ. 1.500 δολάρια Ηνωμένων Πολιτειών και 2.000 γαλλικά φράγκα.
Η σύζυγος του κ. Βενιζέλου είχε δύο γραφεία και μία εξοχική κατοικία και σε κοινό λογαριασμό με την κόρη της 6,5 εκατομμύρια δρχ. και 142.000 γερμανικά μάρκα. Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε γενικό εισόδημα 18.788.190 δρχ.

2009

17 ακίνητα, 2,7 εκ ευρώ καταθέσεις, 130.000 μετοχές και εισόδημα 106.000 αυτός και 74.000 η σύζυγος… Αναλυτικότερα:
Ο κ Βενιζέλος δήλωσε το 2009 βουλευτική αποζημίωση ύψους, 106.569 ευρώ. ΛΟΙΠΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ: 74.443 η σύζυγος. ΑΚΙΝΗΤΑ: 27 ακίνητα μαζί με τη σύζυγο. 10 νέα από κληρονομιά της συζύγου το 2009.ΜΕΤΟΧΕΣ: Ο Ευ. Βενιζέλος διαθέτει αμοιβαία 97.000 τεμάχια, ενώ η σύζυγός του διαθέτει αμοιβαία 36.000 τεμάχια. ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ: Ο ίδιος διαθέτει 220.000 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες, ενώ η σύζυγός του διαθέτει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ σε ελληνικές τράπεζες. ΟΧΗΜΑΤΑ: 2 αυτοκίνητα από 1 με τη σύζυγό του.

ΥΓ. Τα εύσημα εκτός από τον Μπένυ που είχε καλό δάσκαλο τον Άκη, πρέπει να αποδοθούν και στη σύζυγο που χωρίς εισόδημα το 1996 και με 74.000 ψωροχιλιάρικα το 2009 κατάφερε μέσα σε 13 χρόνια να αποταμιεύσει 2,5 εκ ευρώ. Πιστεύω ότι έπρεπε να ήταν αυτή στη θέση του Υπ. Οικονομικών και ο Μπένυ στο …διπλανό κελλί του Άκη…


ΣΟΣ! ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ- ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ!……….

Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012
ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ… 1 ΔΙΣ ΔΡΧ. ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ

ΣΟΚ – ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΠΡΟΧΤΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ !
ΕΜΕΙΣ  ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ, ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΟΛΟΙ , ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

 ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ… 1 ΔΙΣ ΔΡΧ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ  


Γύρισε το μάτι μας. Υπουργός Οικονομικών όλων των φτωχών Ελλήνων με τραπεζικές καταθέσεις μαμούθ. Πολιτικοί που θα έπρεπε ο ελληνικός λαός να τους έχει στείλει από εκεί που ήρθαν.
Ευάγγελος Βενιζέλος: Από τα δηλωμένα, φαίνεται να έχει μια αμύθητη περιουσία σε τραπεζικούς λογαριασμούς.: Γύρω στα 3 εκ ευρώ. 1 δισεκατομμύριο δραχμές, εάν τον ικανοποιεί η αντιστοιχία στην δραχμή.
Αυτόν τον πολιτικό περιμένει ο λαός που πεινάει, να τον σώσει. Αυτό τον πολιτικό θα κατέβει ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει για αρχηγό του. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας.
Λίγο πολύ αυτά τα ποσά τα ξέραμε. Άλλο όμως να τα ξέρεις και άλλο να τα βλέπεις.
 
1.113.309 ΕΚ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ


Κοντά στο 1.5 εκ ευρώ τραπεζικές καταθέσεις υπάρχουν στην τράπεζα για την οικογένεια Παπουτσή και τον Χρηστάκη.
Αλήθεια ρε θηρίο. Πότε, που και σε ποιον εργοδότη δούλεψες για να έχεις ένα τόσο μεγάλο ποσό στην τράπεζα;
Ο κύριος εκπρόσωπος της γενιάς του Πολυτεχνείου, μαζί με Δαμανάκη και άλλους εκλεκτούς που φώναζαν για ψωμί, παιδεία και ελευθερία, καραπλούτησαν στις πλάτες τις δικιές μας. Ξεδιάντροπα και απερίγραπτα. Για τον Παπουτσή όμως υπάρχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα. Είναι το πολιτικό υποκείμενο που επί των ημερών του έφαγε πολύ ξύλο ο κόσμος στο Σύνταγμα. Τον Παπουτσή δεν θα τον ξεχάσουμε εύκολα. Με ότι αυτό συνεπάγεται.

Maria

ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

1 comment to Δείτε πώς αβγάτισε η περιουσία του Βενιζέλου μέσα σε 13 χρόνια! και άλλα…

  • ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΗΠΩΣ ΞΗΠΝΥΣΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟ ΣΗΜΙΤΗ Ο . ΛΑΛΙΟΤΗΣ .ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΟΝΟΣ [ ΤΙΜΙΟΣ ] ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΤΩΝΙΑ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΕΩΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΕΘΝΗ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΕΛΕΕΙΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ