Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Κι όμως… ο Κασιδιάρης είχε δίκιο για τον βουλευτικό μισθό των 8.000 ευρώ

Γιάννης Μακρυγιάννης

Δηλώσεις Φωτεινής Πιπιλή

Κι όμως… ο Κασιδιάρης είχε δίκιο για τον βουλευτικό μισθό των 8.000 ευρώ
Αθελά της ή όχι η Φωτεινή Πιπιλή, βουλευτής της ΝΔ και φανατική εχθρός κάθε συντεχνίας, όπως διακηρύσσει, δικαιώνει τον Ηλία Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, που δήλωσε από το βήμα της Βουλής ότι οι βουλευτές έχουν μισθό πάνω από 8000 ευρώ και, πάντως, σε κάθε περίπτωση, μία υψηλή αμοιβή παρά τις συνεχείς περικοπές, που έχουν υποστεί.
Σημειωτέον ότι ο κ. Κασιδιάρης είχε έντονη λογομαχία, κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο βήμα της Βουλής, με τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αμφισβητούσε τους αριθμούς, χωρίς όμως να αναφέρει τη δική του εκδοχή για τον βουλευτικό μισθό.
Η κυρία Πιπιλή λοιπόν, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΙ επιβεβαίωσε ότι ο μισθός των βουλευτών – διαβάζοντας μάλιστα τη δική της τελευταία εκκαθάριση – είναι 8.217 ευρώ(!).
Αναλυτικά, περίπου 5.700 είναι ο βασικός μισθός, 935 ευρώ αφορούν στην οργάνωση γραφείου (;), 1136 ευρώ για ταχυδρομικές υπηρεσίες και 364 ευρώ για έξοδα κίνησης. Αφαιρώντας διάφορες κρατήσεις (όπως υπέρ κόμματος!) το ποσό γίνεται 6.408 ευρώ, ένας μισθός δηλαδή διόλου ευκαταφρόνητος στις σημερινές συνθήκες και αφού έχουν οι βουλευτές υποστεί πολλές μειώσεις, οι οποίες φτάνουν, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της κυρίας Πιπιλή, τις πολλές χιλιάδες ευρώ ετησίως.
http://www.protothema.gr/