Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Λυπάμαι κυρία Σοφία Βούλτεψη, ήθελα να έβλεπα αν γινόταν αυτό στο σπίτι σας τι θα κάνατε;;; Πως αλλάζει ο άνθρωπος, άλλη σαν μπλοκερ και άλλη σαν Βολευτής! Γλυκιά η ΕΞΟΥΣΙΑ και το ΧΡΗΜΑ!

η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το περιβάλλον, ενώ υπάρχει απόφαση του ΣτΕ και πόρισμα του ΙΓΜΕ υπέρ της επένδυσης.

Δριβελέγκας: Με τη συμπεριφορά της ΕΛΑΣ οδηγούμαστε σε απρόβλεπτες καταστάσειςΟ βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας δήλωσε ότι αντέδρασε με τη συμπεριφορά της ΕΛΑΣ την Πέμπτη κάνοντας λόγο για «έφοδο» στην Ιερισσό.
Απαράδεκτη χαρακτήρισε τη χθεσινή συμπεριφορά της αστυνομίας στην Ιερισσό ο βουλευτής Χαλκιδικής του ΠΑΣΟΚ Γιάννης Δριβελέγκας, προειδοποιώντας ότι αν ο πρωθυπουργός και ο αρμόδιος υπουργός δεν λάβουν πρωτοβουλίες εκτόνωσης θα καταγραφούν απρόβλεπτες καταστάσεις στην περιοχή.
«Στη Χαλκιδική δεν αναλαμβάνει κανείς διευθυντής της διεύθυνσης της αστυνομίας. Δεν θέλουν, και με αυτή τη συμπεριφορά είναι ανάστατη η περιοχή» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κ. Δριβελέγκας ενώ έκανε λόγο για «έφοδο» στην Ιερισσό.
Από την πλευρά της, η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος της ΝΔ Σοφία Βούλτεψη τόνισε ότι οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για το περιβάλλον, ενώ υπάρχει απόφαση του ΣτΕ και πόρισμα του ΙΓΜΕ υπέρ της επένδυσης. «Η Ελλάδα δεν πρέπει να εκμεταλλευτεί τον ορυκτό της πλούτο;» διερωτήθηκε.
Η Πέτη Πέρκα, μέλος Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι η πολιτεία ευθύνεται για το διχασμό στη Χαλκιδική που δεν άνοιξε το θέμα προς συζήτηση, ενώ έκανε λόγο για περιβαλλοντική καταστροφή.
Πηγή: http://www.skai.gr/