Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Επιτέλους να λέγονται οι αλήθειες, δεν μπορούμε άλλο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε γίνει παγκόσμιο περίγελο. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Όσοι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ διατηρούν την παλαιοκομματική τους νοοτροπία πρέπει να κατανοήσουν ότι αφού υπάρχει το Mega και το Sky, δεν χρειάζεται η ΕΡΤ

Ιφικράτης Αμυράς

Είναι καιρός να σταματήσουν ωρισμένοι απολυθέντες εργαζόμενοι στην ΕΡΤ να παπαγαλίζουν το σύνθημα «δεν γίνεται να μην έχει κρατική τηλεόραση η Ελλάδα». 

Η Ελλάδα έχει ένα σωρό κρατικά κανάλια(Mega, Ant1, Star, Sky), και κάνουν μιά χαρά την δουλειά της κρατικής τηλεοράσεως. Οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ έχασαν την εργασία τους διότι απλούστατα το Mega μπορεί να κάνει την βρώμικη δουλειά του παπαγάλου της κατοχικής κυβερνήσεως. Και με λιγότερα χρήματα. 

Αν οι εργαζόμενοι ήθελαν να σώσουν την εργασία τους και την ΕΡΤ, εξ αρχής έπρεπε να δώσουν βήμα σε αντισυστημικές κοινωνικοπολιτικές δυνάμεις και συγχρόνως να δηλώσουν ότι τάσσονται με την Επανάσταση. 

Αντ” αυτού εδώ και μέρες κλαψουρίζουν για το πόσο αναγκαία για τον Λαό είναι η ΕΡΤ. Ωρισμένοι καρεκλοκένταυροι στην ΕΡΤ αρνούνται να συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι πιά αναγκαίοι στο κατοχικό καθεστώς. Θα τους πετάξει στα σκουπίδια σαν στυμμένες λεμονόκουπες. 

Εξ αρχής περιώρισαν το απεργιακό πρόγραμμα της ΕΡΤ στα δικά τους αιτήματα, αδιαφορώντας για τα εθνικά αιτήματα. Αδιαφόρησαν για το βασικό αίτημα του Λαού: ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως και των δωσίλογων του μνημονίου. 

Η συμπεριφορά τους δείχνει ότι προσπαθούν να πείσουν την κατοχική κυβέρνηση ότι είναι ακόμη αναγκαίοι. Λες και δεν έχουν διαβάσει τί επιτάσσει το μνημόνιο. “Εχουν την βλακώδη εντύπωση ότι θα εφαρμόζεται το μνημόνιο, αλλά αυτοί θα παραμένουν αλώβητοι.

Οι εργαζόμενοι στο δημόσιο πάσχουν από παλαιοκομματικό μιθριδατισμό. Νομίζουν ότι θα ψηφίζουν τα ίδια κόμματα και θα διατηρούν τα ίδια εργασιακά δικαιώματα του παρελθόντος. Δείχνουν να μην έχουν καταλάβει ότι η Τρόικα(εσωτερική και εξωτερική), ακολουθεί την τακτική του σαλαμιού. 

Κατακρεουργεί φέτες-φέτες τον δημόσιο τομέα, άλλοτε μειώνοντας μισθούς, άλλοτε μιλώντας για κινητικότητα(διάβαζε απολύσεις). Αυτό που έχει σημασία είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι να αποσχιστούν από την ΑΔΕΔΥ και να ενταχθούν στο στρατόπεδο της Επαναστάσεως. 

Όσο κοιτάζουν το ατομικό τους συμφέρον ο Λαός θα τους εγκαταλείπει, όπως έγινε με τον αγώνα της ΕΡΤ που έχει εκφυλιστεί. Ο κόσμος σιγά-σιγά απεμακρύνθη όταν διεπίστωσε ότι οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ ενδιαφέρονται περισσότερο για την δουλειά τους παρά για την Επανάσταση. 

Αλλά ο κόσμος συμπαραστάθηκε στους εργαζομένους της ΕΡΤ με την ελπίδα να συμπαρασταθούν και αυτοί στον Ιερό ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα του Ελληνικού Λαού. 

Εις μάτην. Το δικό τους βιολί οι εργαζόμενοι στην ΕΡΤ. «Στηρίξτε μας», ήταν το σύνθημά τους. Όταν το είδα, έφριξα. Ούτε ένα καλό προπαγανδιστικό σύνθημα δεν μπορούν να εμπνευστούν. 

Ωρισμένα καλά συνθήματα θα ήταν: «Η ΕΡΤ στηρίζει τον Λαό και την Εθνική Ανεξαρτησία. Κάτω η χούντα του Μνημονίου, Ζήτω η Επανάσταση. Ενωθείτε μαζί μας για να ανατρέψουμε την ξένη κατοχή». 

Οι Έλληνες επαναστάτες πρέπει να εισβάλλουν σε κάθε απεργία του Δημοσίου και να παρακινούν τους υπαλλήλους σε μαζική πολιτική απεργία διαρκείας και ανατροπή της κατοχικής κυβερνήσεως. Κάθε μέρα που περνά θα μας ακολουθούν περισσότεροι. 

Οι παλαιοκομματικοί καρεκλοκένταυροι επηρεάζουν πιά λίγο κόσμο καθώς η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων διαπιστώνει ότι οι εγκάθετοι συνδικαλιστές ξεπουλούν τον ΕθνικοΑπελευθερωτικό Αγώνα. 

Σύντομα μεγάλες μάζες απελπισμένων δημοσίων υπαλλήλων θα ενταχθούν στο Επαναστατικό Στρατόπεδο. Όμως λόγω εργασιακής ιδιοσυγκρασίας αμφιταλαντεύονται, ελπίζουν, πιστεύουν ψεύτικες υποσχέσεις, καλλιεργούν αυταπάτες. 

Αλλά η κατοχική κυβέρνηση με τις αποφάσεις της γρήγορα τους επαναφέρει στην επαναστατική πραγματικότητα. Η δική μας ώρα πλησιάζει. 

Ιφικράτης Αμυράς 

10-7-2013

Kostas Vlachos vl_aias12@yahoo.com

1 comment to Επιτέλους να λέγονται οι αλήθειες, δεν μπορούμε άλλο να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, έχουμε γίνει παγκόσμιο περίγελο. ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ