Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τι δουλειά έχει η αλεπού (Τατούλης) στο Προεδρικό Μέγαρο την Πέμπτη 12/9

Σκέψου;;; 200 χρόνια μας δίνουν μέσα σε χρυσόχαρτο καλά τυλιγμένο και μιας χρίσης να το καταπίνουμε χωρίς νερό ηγέτες πάσης χρίσης και διατηρείται εκτός ψυγείου! Αυτό το σοκολατάκι το καταπίνεις με κλειστά μάτια, για να μην δεις τι έχει μέσα!

Ενα καλοδιατηρημένο σοκολατάκι είναι και ο Τατούλης! Μπλε αντάρτης για την δημοκρατία, πράσινος πασοκ για πολιτική καριέρα! Φοράει και  γραβάτα με τα χρώματα της ίριδος για όλα τα πολιτικά γούστα! Και τελικά ηγέτης για όλες τις χρίσεις!!!

Αλήθεια τη στο διάολο έκανε και τον διαφημίζουμε;;;

Εγώ πάντως εν έτη 2013 πίνω λάσπη από αμίαντο- σωλήνες με αρκετό χλώριο και αρκετή λάσπη!

Θα μου πει κάποιος και γιατί δεν διαμαρτύρεσαι; Το εχω κάνει εχω πάει με την τσάντα με γεμάτη φίλτρα να στάζουν λάσπη, όσο τους είδατε άλλο τόσο τους είδα και εγώ, Βλέπετε ανήκω σε αυτούς που δεν πέφτουν γονυπετής να ζητήσουν τα αυτονόητα!!!

Τυχεροί που είμαστε στην Πελοπόννησο!!!

Θα  έχουμε κράτος Πελοποννήσου με πρωθυπουργό Τατο’υλη!!!

Και να μην ξεχνάμε υπό την προστασία και βοήθειας των Γερμανών!!!

Και οι παλιοί θα θυμούνται τους φίλους μας Γερμανούς όταν έφευγαν από την Πελοπόννησο δεν άφησαν σταθμό, τρένα σιδηροδρομικές γραμμές, γέφυρες, πτώματα, και πέτρα επάνω σε πέτρα για να τους θυμόμαστε, για να έχουμε αναμνήσεις!!!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Έχει να διαβεί την πόρτα του προεδρικού μεγάρου από τις 21 Σεπτεμβρίου του 2008, την εποχή της πορείας που κατέληξε με την διαγραφή του και τον κλονισμό της κυβέρνησης Καραμανλή, που τελικά ένα χρόνο μετά κατέρρευσε για τους λόγους που δικαίωσαν τον Αρκά πολιτικό και τον οδήγησαν το 2010 στην κορυφή της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Πετράν λοιπόν την επόμενη Πέμπτη επισκέπτεται τον Κάρολο Παπούλια μετά από πρόσκληση του προέδρου η οποία πραγματοποιήθηκε με τηλεφωνική επικοινωνία του Παπούλια προς τον Τατούλη.

Ποιος συμβολισμός υπάρχει πίσω από αυτή την επίσκεψη είναι άγνωστο. Είναι όμως δεδομένο ότι «φέρνει» τον πιο δημοφιλή Περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη, στην κεντρική πολιτική σκηνή για κάποιο λόγο.

Σε μια πολιτική περίοδο που οι δανειστές με την μορφή του Διογένη «ψάχνουν άνθρωπο». Σε μια εποχή που είναι copy paste ο Οκτώβριος του 2011 όταν αποφασίστηκε η αναίμακτη αλλαγή πρωθυπουργού, η αποχώρηση Παπανδρέου, η συνθηκολόγηση του αντιμνημονιακού Σαμαρά και η κυβέρνηση Παπαδήμου η οποία και τελικά υπέγραψε το 2ο μνημόνιο.

Είναι ξεκάθαρο λοιπόν σήμερα ότι βρισκόμαστε ακριβώς στο ίδιο σημείο με το 2011, από την στιγμή που προαναγγέλθηκε ήδη το επόμενο τρίτο μνημόνιο που θα οδηγήσει σε νέα μέτρα αλλά και σε οριστική (ελπίζουν) επίλυση του προβλήματος χρέους της χώρας.

Η επίσκεψη λοιπόν αυτή αν συνδυαστεί και με τις άριστες σχέσεις που έχει ο Πέτρος Τατούλης με την Γερμανική κυβέρνηση που με κάθε τρόπο και σε κάθε τόνο ξεκαθαρίζει ότι η Πελοπόννησος είναι η πρώτη της προτεραιότητα στην Ελλάδα, αποκτά ιδιαίτερα σημαντικό ενδιαφέρον. Να σημειωθεί ότι σε πρόσφατη συνάντηση του Πέτρου Τατούλη με τον Γερμανό πρέσβη συμφωνήθηκε επίσκεψη κλιμακίου της πρεσβείας στην Πελοπόννησο ενώ επίκειται και η επίσκεψη της υπουργού εξωτερικών της Ρηνανίας Βεστφαλίας πολύ σύντομα.

Ίδωμεν.

Δείτε Ακόμα

http://www.politicsonline.gr/