Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΕΞΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Άντε και καλά σαράντα!!!

Την ώρα λοιπόν που ήρθε επιτέλους η ανάπτυξη, βγαίνουμε στις αγορές και τελοσπάντων όλα πάνε καλά σε αυτή την χώρα με μόνο πρόβλημα την Χρυσή Αυγή, ας δούμε τι μας περιμένει στην περίπτωση που η κυβέρνηση Σαμαρά δεν καταρρεύσει στις ευρωεκλογές, αλλά συνεχίσει να κυβερνά.

Η κυβέρνηση εγγυάται να υλοποιήσει άμεσα τα έξι παρακάτω, μαζί φυσικά με όλα τα υπόλοιπα που ήδη έχει υπογράψει και ψηφίσει:

1) Θα απολυθούν 11.000 δημόσιοι υπάλληλοι το φθινόπωρο. Φυσικά, όχι οι εγκάθετοι τεμπέληδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, αλλά όποιον πάρει ο χάρος.

 

2) Θα ενοποιηθούν όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σε 2-3. Οπότε ξεχάστε όσοι πληρώνατε με ιδρώτα και αίμα ευγενή ταμεία όπως π.χ. ΤΣΜΕΔΕ. Ήρθε η ώρα οι πληρωμένες σας εισφορές ετών να ξεχρεώσουν τα κλεμμένα δεκαετιών.

3) Περικοπή όλων των συντάξεων (πλην των βουλευτικών φυσικά) στα κατωτέρα επίπεδα του ΙΚΑ. Φυσικά, δεν έχει καμία σημασία τι εισφορές έχετε πληρώσει επί δεκαετίες.

4) Μονιμοποίηση όλων των δήθεν εκτάκτων φόρων. Για παράδειγμα, χαράτσι στα ακίνητα, τέλος επιτηδεύματος, έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης κλπ. Οπότε μονιμοποιείται κι επίσημα η εκτέλεση του πενιχρού εισοδήματος του ελληνικού λαού προς όφελος των τοκογλύφων και των δούλων τους.

5) Πλήρης απελευθέρωση των απολύσεων. Εννοείται πως είναι δικαίωμα του κάθε μεγάλο-καπιταλιστή να απολύει όσους και όποτε θέλει, αρκεί να διασφαλίζει το μέγιστο κέρδος. Εννοείται πως η κυβέρνηση δεν προστατεύει το συμφέρον του εργαζόμενου λαού, αλλά με κάθε τρόπο των μεγάλο-καρχαριών.

6) Επαναπροσδιορισμός της χρονολογίας εξόδου από το Μνημόνιο για το 2022. Σκλάβοι δηλαδή ως το 2022. Μα δεν «βγαίνουμε στις αγορές»; Φυσικά, καμία κουβέντα για την ανεργία που ως τότε θα έχει φτάσει στο 60%. Κανένα κούρεμα του επαχθούς και μη βιώσιμου χρέους, διότι ο τοκογλύφος έχει πάντα δίκιο.

Και αυτά είναι μόνον αυτά που ήδη ομολογούν και κανείς δεν γνωρίζει τι άλλο υπάρχει μέσα στα διεστραμμένα μυαλά τους.

Γι΄αυτό στις εκλογές ψηφίστε Σαμαρά για σταθερότητα!

Θα περάσετε καλά, όπως περνάτε εδώ και δυο χρόνια μαζί του!

Η.Θ.