Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Όποιος Έλληνας υπογράψει τέτοια συμφωνία Θα δικαστεί για εσχάτη προδοσία

ΦΤΑΝΗ ΠΙΑ 1Κύριε Καμένε και κύριε Τσίπρα μην τολμήσετε

Δεν έχει καμιά δουλειά η Τουρκία για οποιοδήποτε λόγο να περιπολεί μαζί με την ευρωπαϊκή ένωση στα ελληνικά σύνορα και πολύ περισσότερο στο Αιγαίο και Ελληνική επικράτεια, αυτό φωνάζει στον Ελληνικό λαό λαϊκή επανάσταση και όποιον πάρει ο χάρος!

θέλω να πιστεύω ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν θα κάνει δεκτή τέτοια προδοτική συμφωνία, διότι σε αυτήν την περίπτωση αναλαμβάνει ο λαός!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Επικίνδυνη για την Ελλάδα η συμφωνία Τουρκίας-ΕΕ για το προσφυγικό
  October 04, 2015

 

 

A photograph made available on 04 October 2015 showing migrants, who came across from Turkey, waiting at a checkpoint near Mithimna, Lesbos island, Greece, 03 October 2015. An estimated 100,000 refugees and migrants arrived on Greek islands during August, according to the Hellenic Coast Guard. EPA/ZOLTAN BALOGH HUNGARY OUT

Η Ευρωπαϊκή Ένωση και η Τουρκία κατέληξαν σε συμφωνία επί της αρχής για ένα σχέδιο δράσης που έχει σκοπό να ανακόψει το κύμα των μεταναστών που κατευθύνεται προς την Ευρώπη, γράφει γερμανική εφημερίδα, την οποία επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων (AFP).

Σύμφωνα με τη Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή και εκπρόσωποι της τουρκικής κυβέρνησης κατέληξαν στη συμφωνία αυτή την περασμένη εβδομάδα και αναμένεται να εγκριθεί αύριο κατά τις συναντήσεις που θα έχει στις Βρυξέλλες ο τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τους ευρωπαίους αξιωματούχους.

Βάσει του σχεδίου αυτού, η Τουρκία θα πρέπει να δεχθεί να εντείνει τις προσπάθειές της προκειμένου να ασφαλίσει τα σύνορά της με την ΕΕ συμμετέχοντας σε κοινές περιπολίες με την ελληνική ακτοφυλακή στο ανατολικό τμήμα του Αιγαίου, οι οποίες (περιπολίες) θα συντονίζονται από την ευρωπαϊκή υπηρεσία εποπτείας των συνόρων Frontex, σύμφωνα πάντα με τη γερμανική εφημερίδα, το δημοσίευμα της οποίας επικαλείται το AFP.

Οι μετανάστες οι οποίοι θα συλλαμβάνονται θα οδηγούνται πίσω στην Τουρκία, όπου θα κατασκευαστούν και θα συγχρηματοδοτηθούν από την ΕΕ έξι νέοι καταυλισμοί που θα μπορούν να στεγάσουν έως και δύο εκατομμύρια ανθρώπους, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Από την πλευρά τους, οι χώρες της ΕΕ θα πρέπει να δεχθούν να φιλοξενήσουν έως και 500.000 ανθρώπους ώστε να μπορέσουν να φθάσουν στην Ευρώπη διά θαλάσσης με κάθε ασφάλεια, χωρίς να καταφεύγουν σε διακινητές, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα, που επικαλείται πηγές της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και γερμανικές πηγές.

Αν η ΕΕ καταλήξει σε συμφωνία αύριο με την Τουρκία, το σχέδιο θα υποβληθεί προς έγκριση στους Ευρωπαίους ηγέτες κατά την προσεχή σύνοδο κορυφής που θα διεξαχθεί στα μέσα Οκτωβρίου, αναφέρει το Γαλλικό Πρακτορείο.

Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung, ΓΑΛΛΙΚΟΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, Βερολίνο, Germany

http://mignatiou.com/2015/10/epikindini-gia-tin-ellada-i-simfonia-tourkias-ee-gia-to-prosfigiko/