Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Τυχαιροί συνταξιούχοι! Για τον θάνατό σας ο Τσίπρας θα ζητήσει διακομματική συγκατάθεση με την βούλα του προέδρου της κοινοβουλευτικής δικτατορίας!

ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΛΕΥΤΗΣ

Την σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε καταλήξει να ζητήσει ο πρωθυπουργός για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο!!!

Ποια είναι τα σχέδια του πρωθυπουργού όσον αφορά την ¨εθνική συνεννόηση¨ που ζήτησε την Παρασκευή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και πως η αναβολή των εκλογών στη Συγγρού άλλαξαν τα αρχικά πλάνα του Αλέξη Τσιπρα.

 

 

 

Την σύγκλιση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, είχε καταλήξει να ζητήσει ο πρωθυπουργός για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση, όμως τα σχεδία του, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ¨πάγωσαν¨ προς το παρόν μετά τις εξελίξεις στη ΝΔ για την εκλογή του νέου προέδρου του κόμματος.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία ο πρωθυπουργός ενδεχομένως να την ανακοίνωνε ακόμα και αύριο, αν δεν υπήρχε η αναβολή των εκλογών στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Στο Μέγαρο Μαξίμου γίνονται διαβουλεύσεις προκειμένου να ξεπεραστεί το συγκεκριμένο εμπόδιο και ο Αλέξης Τσίπρας να προχωρήσει στον αρχικό σχεδιασμό του.