Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ θέλει τζαμί στο κέντρο της Αθήνας – Είναι μακριά ο Βοτανικός(!)

ΕΡΩΤΙΜΑΤΙΚΟ ΜΑΥΡΟ.jpg-

Το σπίτι των αστέγων, μάλλον έχει μπλέξει τα μαλλιά με τα κουβάρια!

Αγαπητοί αναγνώστες, Έλληνες πατριώτες, πολλά θέματα έχουν προκύψει με το τέμενος στον Βοτανικό! Ο αγώνας δεν ξέρω πως θα εξελιχτεί, διότι στον αγώνα ανατροπής της κατασκευής του  τεμένους, έχουν παρεισφρήσει και στοιχεία που δυσφημούν τον αγώνα! Είναι πολύ δύσκολο να βάλεις διαχωριστικές γραμμές, ότι μέχρι εκεί θα ενεργήσω, όταν πρέπει πάση θυσία να ανατραπεί αυτή η προδοτική κατασκευή! Της τελευταίες ημέρες η αγαπητή συνάδελφος Καλλιόπη Σουφλή, που έχω διαφορές ως προς την προσέγγιση του θέματος, μου έστειλε ένα μήνυμα διαμαρτυρίας για το θέμα που έχει προκύψει με ένα ουρανοκατέβατο για μένα το κόμμα Λ.Ε.Υ.Κ.Ο. Από ότι μαθαίνω υπάρχει δεκαετίες και ότι έχει συνεργαστεί με όλα τα κόμματα σχεδόν, τελευταία λέει συνεργάστηκε με τους ανεξάρτητους του Καμένου! Το ότι δεν το γνώριζε ο περισσότερος κόσμος και κουνιόντανε στα σκοτεινά με βάζει και μένα σε υποψίες, πέρα από αυτά που παραθέτει η συνάδελφος Καλλιόπη Σουφλή, θα το ψάξω με μεγάλη προσοχή και σε βάθος. Την πατρότητα αυτού του κόμματος την έχει ο Κων/νος Ντάλιος, ο οποίος έστειλε απαντητική επιστολή μέσω της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ στην συνάδελφο Καλλιόπη Σουφλή, εγώ ως όφειλα του απάντησα. Όλες τις επιστολές θα της έχω στο τέλος, για να έχετε την δική σας άποψη για το θέμα ΤΕΜΕΝΟΣ. Η έρευνα για μένα με το ΛΕΥΚΟ τώρα αρχίζει, διότι φίλοι που ειναι ανακατεμένοι στο θέμα ΤΕΜΕΝΟΣ, μου ανακοίνωσαν θορυβημένοι, ότι απομακρύνονται από τις συζητήσεις με το κόμμα ΛΕΥΚΟ. Οπότε με βάζει σε επιπλέον ανησυχίες να το ψάξω.

Διαβάστε και τις απαιτήσεις του εχθρού για το τέμενος παρακάτω!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣΟ Ναΐμ Ελγαντούρ θέλει τζαμί στο κέντρο της Αθήνας – Είναι μακριά ο Βοτανικός(!)

Το πρώτο επίσημο τζαμί θα ανεγερθεί στην ελληνική πρωτεύουσα, Αθήνα, βάζοντας τέλος σε δύο αιώνες απαγόρευσης οικοδόμησης μουσουλμανικού τόπου λατρείας από την κυβέρνηση, διαβάζουμε στο ιρανικό ABNA.

Όπως ενημερώνει την παγκόσμια μουσουλμανική κοινότητα το ABNA, «κανένα νέο τζαμί δεν χτίστηκε στην Αθήνα από το τέλος της οθωμανικής κυριαρχίας στην Ελλάδα το 1829».

«Το Ισλάμ ήταν η επίσημη θρησκεία της παλιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και», διαβάστε προσεκτικά τη διατύπωση του ABNA, «περίπου 1.000.000 μουσουλμάνοι πιστεύεται ότι ζούνε ακόμα στην Ελλάδα».

Τι καταλάβατε; Ότι οι μουσουλμάνοι στην Ελλάδα δεν παρουσιάζονται ως λαθρομετανάστες και πρόσφυγες, όπως είναι στην πλειονότητά τους, αλλά ως εναπομείναντες της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ως «γηγενείς» δηλαδή. Καλό; Έχει και καλύτερο.

«Στην Αθήνα μόνο, περίπου 200.000 μουσουλμάνοι χρησιμοποιούν 100 περίπου παράτυπα τζαμιά, τα περισσότερα σε γκαράζ και υπόγεια, για να προσεύχονται».

«Με την πρόσφατη άφιξη των προσφύγων από τη Μέση Ανατολή και τη βόρεια Αφρική αυτός ο αριθμός αυξήθηκε ακόμα περισσότερο, εντατικοποιώντας την ανάγκη για περισσότερα τζαμιά».

«Η Αθήνα είναι η μόνη πρωτεύουσα της ΕΕ δίχως ένα τζαμί αλλά αυτό τώρα θα αλλάξει».

Πολλοί μουσουλμάνοι όμως [είναι μουσαφίρηδες έχουν και απαιτήσεις] δεν είναι ικανοποιημένοι με τον χώρο στον Βοτανικό που θα χτιστεί το τζαμί.

«Κάποιοι μουσουλμάνοι, ωστόσο, λένε ότι το σημείο [ανέγερσης] είναι σε μια μακρινή βιομηχανική ζώνη [άρχισε η παραπληροφόρηση], ανάμεσα σε εταιρείες μεταφοράς εμπορευμάτων και εγκαταλελειμμένες αποθήκες, όχι κατάλληλο για ένα επίσημο τζαμί που θα ήταν πιο βολικό για το κοινό εάν ήταν κοντά ή στο κέντρο της πόλης».

Δεν μας είπαν, μήπως θέλουν να τους δώσουμε και την Ακρόπολη; Ακόμα δεν άρχισε το τζαμί να χτίζεται κι άρχισαν τις απαιτήσεις. Καταλάβατε που μπλέξαμε;

«Είμαστε Έλληνες πολίτες και φορολογούμενοι και είναι δικαίωμά μας. Μας αξίζει να έχουμε έναν τόπο να προσευχόμαστε με αξιοπρέπεια» λέει ο Ναΐμ Ελγαντούρ, ένας Αιγύπτιος που ζει στην Ελλάδα εδώ και 44 χρόνια και είναι ο Πρόεδρος της Μουσουλμανικής Ένωσης Ελλάδος.

Ο Ναΐμ Ελγαντούρ είναι γνωστός για περίεργες απόψεις που κατά καιρούς έχει διατυπώσει στο δημόσιο λόγο του. Καλό είναι να προσέχει πώς εκθέτει τη δεύτερη πατρίδα του, την Ελλάδα, όταν μιλά σε ξένα Μέσα.

http://www.tribune.gr/religion/news/article/275732/o-na%CE%90m-elgantour-theli-tzami-sto-kentro-tis-athinas-ine-makria-o-votanikos.html

…………………………

Εδώ οι τρις επιστολές:

Αγαπητέ κύριε Κωνσταντίνε Ντάλιος, την απάντηση σας την ενέκρινα, όπως θα έκανα για τον κάθε αναγνώστη μου! θέλω να είμαι αντικειμενικός και αληθινός!
στο θέμα Οικοδόμος, η Κυρία Σουφλή έκανε ατόπημα, είδαμε οι πολύ μορφωμένοι του Χάρβαρντ και άλλους που έχουν φέρει την πατρίδα μας, ένας κλητήρας, ένας θυρωρός θα μας είχε σίγουρα κρατήσει σε πολύ καλύτερη κατάσταση, αν πρώτα ήταν πατριώτης! Σε αυτό το σημείο, για αυτό το θέμα, σου λέω συγχαρητήρια! Διότι και εγώ πούλησα κουλούρια σε ηλικία 10 ετών στην ομόνοια για να πάρω τα βιβλία μου-και είμαι πολύ υπερήφανος, που γνώρισα αυτόν τον υπέροχο κόσμο των βιοπαλαιστών, των ανώνυμων απόκληρων ηρώων της ζωής και που εφοδιάστηκα με μοναδικά όπλα και εμπειρίες του πεζοδρομίου, για να αντιστέκομαι σήμερα στους προδοτες! Θυμάμαι και το πρώτο βιβλίο που επήρα της αριθμητικής, το έλεγαν κένταυρος! Η ζωή δεν με άφησε να σπουδάσω και να έχω κορνιζαρισμένα πτυχία, πολλές φορές άχρηστα και απάνθρωπα, όμως έχω διαβάσει μια βιβλιοθήκη στο σπίτι μου που καλύπτει 50 τετραγωνικά, πολλά βιβλία τα έχω διαβάσει και τρις φορές και από διαφορετικούς συγγραφείς για να ξέρω την αλήθεια και να ενημερώνω σωστά τους αναγνώστες μου! Ακόμα και στην τουαλέτα διαβάζω. Και τώρα είμαι σε θέσει να αντιμετωπίσω όλους τους μορφωμένους αμόρφωτους κυρίως κοινωνικά! Αυτά περί του οικοδόμου!
Για τα υπόλοιπα που σε κατηγορεί η Κυρία Σουφλή, οφείλω να είμαι επιφυλακτικός, δεν σε γνωρίζω, δεν σε είχα ακούσει, και εφόσον έχω ένα κοινωνικό μέσων επαφής με παγκόσμια εμβέλεια και ενημέρωσης και κυρίως για τους πατριώτες μου και όχι μόνο, οφείλω να το ψάξω, για να έχω την δική μου άποψή. Στο θέμα του τεμένους έχω εκφράσει την άποψή μου, ότι θα συνεργαστώ και με τον διάολο να μην γίνει! Αυτά προς το παρόν.

http://www.arxaiaithomi.gr/