Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Κάθε ημέρα, όλα τα προδοτικά ΜΜΕ με αρχηγό την Καθημερινή, αλλά και χιλιάδες κολαούζα ιστοσελίδες, στέλνουν στο ψυχιατρείο τους Συνταξιούχους!

Λοιπόν καλή μου (ΚΟΛΟΦΥΛΑΔΑ  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ) !!!

Αν μου κόψουν και άλλο από την σύνταξη, που σημαίνει ότι αποφασίζουν να πεθάνω!!!

coffin

Εγώ θα κόψω τα ( ΜΠΑΛΑΚΙΑ) του Τσίπρα και θα τα πάω στο δημόσιο ταμείο να τα καταθέσω στον έφορα, για το χρέος μου!!!

Το ίδιο να κάνετε και εσείς πατριώτες, να κόψετε τα (ΜΠΑΛΑΚΙΑ) από τον τοπικό σας πολιτικό (ΑΠΑΤΕΩΝΑ) που ψηφίσατε και να τα πάτε στο δημόσιο ταμείο να τα καταθέσετε για το χρέος σας!!!

ΧΑΟΣ

Και εσείς διευθυντάδες των Εφοριών και των τραπεζών, δεν είσαστε λιγότερο υπεύθυνοι, είσαστε οι σύγχρονοι δήμιοι! Εκτελεστές των αντισυνταγματικών αποφάσεων θανάτου-και σας περιμένει και εσάς κακό μέλλον!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Διπλό «ψαλίδι» στις επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑ

Με διπλό μαχαίρι επανυπολογίζονται οι επικουρικές συντάξεις του ΕΤΕΑ καθώς, μετά τον νέο τρόπο υπολογισμού της σύνταξης, επιβάλλονται και οι προβλεπόμενες από το 2011 μνημονιακές περικοπές που έγιναν μέσω της καθιέρωσης της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχων.

Επιβεβαιώνοντας δημοσίευμα της «Κ» για την επιβολή μνημονιακών περικοπών που δεν έχουν κριθεί από τη Δικαιοσύνη ως αντισυνταγματικές, στις συντάξεις που υπολογίζονται με βάση τον νέο τρόπο που προβλέπει ο πρόσφατος νόμος Κατρούγκαλου, η διοίκηση του ΕΤΕΑ, με ανακοίνωσή της, αναγνωρίζει ότι και στις επανυπολογισμένες επικουρικές η κράτηση της εισφοράς αλληλεγγύης συνταξιούχου παραμένει ως έχει.

Παράλληλα, επισημαίνει ότι με τις πληρωμές Οκτωβρίου, όταν θα έχουν «αναπροσαρμοστεί» συνολικά 1.236.000 συντάξεις, περίπου 230.000 – 240.000 από αυτές (ήτοι το 20%) θα έχουν μειωθεί.

Σύμφωνα με τη διοίκηση του Ταμείου, με την καταβολή των επικουρικών συντάξεων στις 2 Σεπτεμβρίου θα έχουν επανυπολογιστεί 805.900 συντάξεις των τέως Ταμείων ΕΤΕΑΜ, ΤΕΑΥΝΤΠ, ΤΕΑΠΟΖΟ, ΤΕΑΥΕΚ, ΤΑΠΤΠ και ΤΕΑΠ – ΔΕΗ, επιφέροντας μειώσεις σε 140.000 με 150.000 από αυτές. Η αναπροσαρμογή του Αυγούστου 2016 επηρέασε 66.900 συντάξεις από το σύνολο των 311.680 επικουρικών συντάξεων των τέως Ταμείων ΤΕΑΔΥ, ΤΕΑΠΟΚΑ, ΤΑΔΚΥ, ΤΕΑΕΙΓΕ, ΟΤΕ, ΕΛΤΑ, ΕΡΤΤ, ΕΤΒΑ, ΕΛΕΜ, ΤΕΑΧ, ΤΕΑΥΠΣ. Από αυτές τις 66.900 συντάξεις, οι 46.000 είχαν μεσοσταθμική μείωση 8% – 10%, δηλαδή μικρότερη των 20 ευρώ μηνιαίως.

Η διαδικασία για τα υπόλοιπα Ταμεία που εντάχθηκαν στο ΕΤΕΑ θα ολοκληρωθεί με την πληρωμή του Οκτωβρίου 2016. Επίσης, το Ταμείο διευκρινίζει ότι κατά την πληρωμή των συντάξεων των μηνών Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου θα υπάρξει ισόποση της μείωσης μηνιαία παρακράτηση για τους μήνες Ιούνιο – Σεπτέμβριο, αντίστοιχα.

Με την ολοκλήρωση της αναπροσαρμογής για το σύνολο των συντάξεων που χορηγούνται από το ΕΤΕΑ, θα αναρτηθούν αναλυτικά εκκαθαριστικά για την καλύτερη πληροφόρηση των ενδιαφερομένων (με την πληρωμή του Οκτωβρίου ή του Νοεμβρίου 2016).
http://www.kathimerini.gr/873007/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/diplo-yalidi-stis-epikoyrikes-synta3eis-toy-etea