Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ… ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ! Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !

Αποτέλεσμα εικόνας για Γκλιγκόροφ

Κίρο Γκλιγκόροφ

“We have no relation with the ancient Macedonians. We are Slavs who came to the region in the 6th Century A.D.”

«Δεν έχουμε καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες. Είμαστε Σλάβοι και ήρθαμε στην περιοχή στο μ.Χ. 6ο αιώνα «

Kiro Gligorov,President of FYROM from 1991 to 1999
Τζων Σουίντον

«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος.

Το γνωρίζετε και το γνωρίζω.

Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη.

Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί.

Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικούς μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες.

Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο….Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο….Είμαστε υποτελείς.

Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

Είμαστε καραγκιόζηδες.

Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.

Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Peter Scholl-Latour

Peter Scholl-Latour

Η ελευθερία του τύπου στη δύση, αν και είναι καλύτερη από αλλού, δεν είναι τίποτα άλλο από την ελευθερία 200 πλουσίων ατόμων να δημοσιεύουν την άποψη τους!

Αποτέλεσμα εικόνας για Honoré de Balzac

Honoré de Balzac

Υπάρχουν δύο εκδοχές της ιστορίας: Η μία είναι η επίσημη, ωραιοποιημένη, που διδάσκεται στα σχολεία.

Η άλλη είναι η κρυφή ιστορία που εξηγεί τις πραγματικές αιτίες των γεγονότων, μια ντροπιαστική ιστορία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Henry Ford

Henry Ford

Ευτυχώς οι πολίτες της χώρας δεν κατανοούν το τραπεζικό και χρηματικό σύστημα, διότι αν το έκαναν, τότε πιστεύω ότι θα υπήρχε επανάσταση πριν αύριο το πρωί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σιμόν Πέρες

Σιμόν Πέρεζ

«Η ιστορία γράφεται απ΄ αυτούς που έχουν την εξουσία και το χρήμα. Ούτε οι σκλάβοι ούτε οι φτωχοί άνθρωποι έγραψαν ποτέ ιστορία. Αυτά που διαβάζουμε ως ιστορία είναι αυτά που κάποιοι αποφάσισαν ότι έπρεπε να διαβάσουμε.»

Τσέστερ Βάρντ

«Από τη στιγμή που τα ηγετικά μέλη της σκιώδους κυβερνήσεως του CFR αποφασίσουν ότι η κυβέρνηση των Η.Π.Α. πρέπει να υιοθετήσει μια συγκεκριμένη πολιτική, οι πλέον ουσιώδεις ερευνητικές εγκαταστάσεις του CFR εργάζονται ώστε να αναπτύξουν επιχειρήματα, διανοητικά και συναισθηματικά, ώστε να υποστηρίξουν την νέα πολιτική και για να φέρουν σε σύγχυση και ανυποληψία, διανοητικά και πολιτικά, την οποιαδήποτε αντίσταση»

-Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)

Αποτέλεσμα εικόνας για Γούντροου Γουίλσον

Γούντροου Γουίλσον

«Κάποιοι από τους ισχυρότερους άνδρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον τομέα του Εμπορίου και των Κατασκευών, φοβούνται κάτι. Γνωρίζουν ότι υπάρχει μια δύναμη κάπου, τόσο οργανωμένη, τόσο δυσδιάκριτη, τόσο προσεχτική, τόσο διασυνδεμένη, τόσο πλήρης, τόσο διεισδυτική, για την οποία προτιμούν να σιωπούν παρά να μιλήσουν με οποιαδήποτε τρόπο καταδικαστικά απέναντί της»

Πρόεδρος Γούντροου Γουίλσον

Σχόλιο:Κατά την προεδρία του πέρασε το αντισυνταγματικό σύστημα της ιδιωτικής Federal Reserve με το οποίο τα διεθνή τραπεζικά καρτέλ απέκτησαν τον πλήρη έλεγχο της αμερικάνικης οικονομίας.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρίτσαρντ Ν. Χαας

Ρίτσαρντ Ν. Χαας

«…η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση.»

«Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία… πρέπει να εξασθενήσει..»

Σχόλιο: εννοούν να εξαφανιστεί

«Τα κράτη θα πρέπει να δράσουν σοφά ώστε να εξασθενήσουν την εθνική τους κυριαρχία για να προστατευτούν…»

Σχόλιο:Απίστευτη δήλωση! Υπονοεί ότι όσα έθνη/κράτη αντισταθούν στη νέα τάξη θα απειληθούν και θα κινδυνέψουν!

Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων
Νέλσον Ρόκφελερ

«Τα Ηνωμένα Έθνη, ανέφερε σε ένα κοινό στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ, δεν ήταν ικανά,– ούτε μπορούν να είναι ικανά– να διαμορφώσουν μια νέα παγκόσμια τάξη την οποία τα γεγονότα τόσο ακαταμάχητα απαιτούν.» … Η νέα παγκόσμια τάξη που θα απαντήσει τα οικονομικά, στρατιωτικά και πολιτικά προβλήματα, επειγόντως απαιτεί οι Ηνωμένες Πολιτείες να αναλάβουν την ηγεσία ανάμεσα στους ελεύθερους ανθρώπους για να κάνουν τις υποκείμενες έννοιες και προσδοκίες για εθνική ανεξαρτησία να αποκτήσουν πραγματικό νόημα διαμέσου της προσέγγισης των Ομοσπονδιών.»

– Κυβερνήτης της Νέας Υόρκης – Νέλσον Ροκφέλερ, σε ένα άρθρο του με τίτλο «Ο Ροκφέλερ καλεί τους ελεύθερους ανθρώπους να ενωθούν, καλέι στο Χάρβαρντ για να ωθήσει προς το χτίσιμο μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης», Τάιμς της Νέας Υόρκης, Φεβρουάριος 1962
Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης

«Η τελική πράξη των διαπραγματεύσεων της Ουρουγουάης, σηματοδοτεί το συμπέρασμα των πιο φιλόδοξων εμπορικών διαπραγματεύσεων του αιώνα μας – θα δώσει ζωή – στο Μαρόκο – στον Παγκόσμιο Οργανισμό Εμπορίου, τον τρίτο πυλώνα της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μαζί με τα Ηνωμένα Έθνη και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.»

-Τμήμα ολοσέλιδης διαφήμισης της κυβέρνησης του Μαρόκου στους Τάιμς της Νέας Υόρκης, Απρίλιος 2004

Άρθουρ Σλέσιγκερ

«Δεν πρόκειται να πετύχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη δίχως να πληρώσουμε για αυτήν σε αίμα όπως επίσης και σε λόγια και χρήμα.»

– Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Ιούλιος/Αύγουστος 1995

Αποτέλεσμα εικόνας για Ουίνστον Τσώρτσιλ

Ουίνστον Τσώρτσιλ

«Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση. Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας.»

– Ουίνστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922
Η αόρατη ισχύς του χρήματος

«Η αόρατη ισχύς του χρήματος εργάζεται για να ελέγξει και να σκλαβώσει την ανθρωπότητα. Χρηματοδότησε τον Κομμουνισμό, τον Φασισμό, τον Μαρξισμό, τον Σιωνισμό και τον Σοσιαλισμό. Όλα αυτά καθοδηγούνται ώστε να επιβάλουν τις Ηνωμένες Πολιτείες να γίνουν μέλος μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης …»

– Περιοδικό Αμέρικαν Μέρκιουρι, Δεκέμβριος 1957, σελ. 92

Μπάρυ Γκολντγουότερ

«Η Τριμερής Επιτροπή είναι προορισμένη να γίνει το όχημα της πολυεθνικής συνένωσης των εμπορικών και τραπεζικών συμφερόντων, καταλαμβάνοντας τον έλεγχο των πολιτικών κυβερνήσεων των Ηνωμένων Πολιτειών. Η Τριμερής Επιτροπή αντιπροσωπεύει μια επιδέξια, συντονισμένη προσπάθεια για να αναλάβει τον έλεγχο και να ενοποιήσει τα τέσσερα κέντρα ισχύος – Πολιτικό, Οικονομικό, Διανοητικό και Εκκλησιαστικό»

– Γερουσιαστής ΗΠΑ, Μπάρυ Γκολντγουότερ στο βιβλίο του «Δίχως απολογίες» – 1964

Σχετική εικόνα

Φίλιξ Φρανκφούρτερ

«Οι πραγματικοί εξουσιαστές στην Ουάσιγκτον είναι αόρατοι και εξασκούν την δύναμη τους από τα παρασκήνια.»

– Φίλιξ Φρανκφούρτερ, Ανώτερο Δικαστήριο Η.Π.Α.

Αποτέλεσμα εικόνας για Μπιλ Κλίντον

Μπιλ Κλίντον

«Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ακλόνητοι στην επιθυμία μας να διατηρήσουμε τα δικαιώματα των καθημερινών Αμερικανών.»

– Μπιλ Κλίντον, USA Today, 3/11/93, Σελ. 2a

Αποτέλεσμα εικόνας για Χάρυ Τρούμαν

Χάρυ Τρούμαν – Αθηναγόρας

«Για αρκετό καιρό έχω ανησυχήσει για τον τρόπο με τον οποίο η CIA έχει αποκλίνει από την αυθεντική της αποστολή. Έχει καταντήσει ένα επιχειρησιακό και μερικές φορές ένα σκέλος που ασκεί πολιτική για λογαριασμό της κυβέρνησης.»
Μπιλ Μάγιερς

«Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι σήμερα ο πιο περίοπτος αντιπρόσωπος της ηγετικής κλάσης, μια πολυεθνική αδελφότητα ανθρώπων που διαμορφώνουν την παγκόσμια οικονομία και διαχειρίζονται την ροή του κεφαλαίου. Ο Ροκφέλερ γεννήθηκε με αυτό, και έβγαλε το περισσότερο από αυτό. Αλλά αυτό που κάποιοι επικριτές του βλέπουν ως τεράστια διεθνή συνωμοσία, αυτός το θεωρεί ως συγκυρία της ζωής και απλά μια ακόμα μέρα στη δουλειά…(!)… Στον κόσμο του Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις που τελειώνουν οι επιχειρήσεις και που αρχίζει η πολιτική.»

Αποτέλεσμα εικόνας για Χένρυ Κίσσινγκερ

Χένρυ Κίσσινγκερ

«[Η Νέα Παγκόσμια Τάξη] δεν μπορεί να συμβεί δίχως τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς είμαστε το πιο σημαντικό κομμάτι. Ναι, θα έλθει μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, και θα επιβάλει στις Ηνωμένες Πολιτείες να αλλάξουν την αντίληψη τους.»

– Χένρυ Κίσσινγκερ, Συμβούλιο Παγκοσμίων Υποθέσεων Συνέντευξη Τύπου, Ξενοδοχείο Γουιλσιρ, 19 Απριλίου 1994

Αποτέλεσμα εικόνας για Ρίτσαρντ Νίξον

Ρίτσαρντ Νίξον

Η αναπτυσσόμενη συνοχή της Ασιατικής τοπικιστικής σκέψης αντανακλάτε στην τάση του να θεωρεί τα προβλήματα και τις αφοσιώσεις της σε τοπικιστικούς όρους, και να αναπτύσσει τοπικιστικές προσεγγίσεις στις αναπτυξιακές ανάγκες και στην εξέλιξη μιας Νέας Παγκόσμιας Τάξης»

– Πρόεδρος Ρίτσαρντ Νίξον, σε περιοδικό Εξωτερικών Σχέσεων, Οκτώβριος 1967

Σχόλιο:Ο Νίξον ήταν αυτός που ανέλαβε το άνοιγμα της κομμουνιστικής Κίνας προς τη Δύση. Το αδυσώπητο μοντέλο διακυβέρνηση της Κίνας είναι το αγαπημένο μοντέλο της παγκόσμιας κυβέρνησης για την ελιτ όπως έχει δηλώσει κατά καιρούς ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ.

Κάρολ Κούιγκλεϊ

«Το Συμβούλιο των Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) είναι το αμερικανικό παράρτημα μιας εταιρείας που ξεκίνησε από την Αγγλία … (και) … πιστεύει ότι τα εθνικά σύνορα θα πρέπει να εξαλείφουν για να ιδρυθεί μια Παγκόσμια Κυβέρνηση.»

– Καθηγητής ιστορίας Κάρολ Κούιγκλει, Πανεπιστήμιο Τζορτζτάουν, Μέντορας του Μπιλ Κλίντον, τα γράφει στο βιβλίο του «Τραγωδία και Ελπίδα»

Σχόλιο: Το CFR προήλθε από τις συνεδρίες στρογγυλής τραπέζης του Λονδίνου και τον Σέσιλ Ροουντς

Άρθουρ Σλέσιγκερ

«Για να υπερασπιστούμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να σκοτώσουν και να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν»

– Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ
Ρίτσαρντ Ν. Χαας

«Κάποιες κυβερνήσεις είναι προετοιμασμένες να δώσουν κομμάτια της εθνικής τους ανεξαρτησίας για να αντιμετωπίσουν την απειλή των κλιματικών αλλαγών.»

Σχόλιο: Δηλαδή το τρομολαγνικό κλίμα που η ελίτ χτίζει γύρω από το φαινόμενο της παγκόσμιας υπερθέρμανσης

– Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων
Τσέστερ Βάρντ

«Ο κύριος σκοπός του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων είναι να προωθήσει τον αφοπλισμό της εθνικής κυριαρχίας των Η.Π.Α. και της εθνικής ανεξαρτησίας, και να μας βυθίσει σε μια πανίσχυρη, ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση.» –

Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)
Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων

«Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί… ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης.»

Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζωρτζ Γ. Μπους

Τζωρτζ Γ. Μπους

«Τώρα μπορούμε να δούμε ένα νέο κόσμο να έρχεται, ένα κόσμο όπου υπάρχει μια πολύ πραγματική προσδοκία για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη.»

11 Σεπτεμβρίου 1991 – Τζορτζ Γ. Μπους ο πρεσβύτερος

Σχολίο: Η αναγγελία για το πέρασμα στην εποχή της νέας τάξης μετά την ψυχροπολεμική περίοδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Λέσχη Μπίλντερμπεργκ

Σε κάθε μυστική και απροσπέλαστη σύνοδο της Λέσχης Bilderberg ένας ασήμαντος αριθμός ανθρώπων διαμορφώνει μια συναίνεση για τις προτεραιότητες που θα πρέπει να απασχολήσουν τον κόσμο τα επόμενα χρόνια, σε οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό επίπεδο.

Οι πραγματικοί στόχοι της Bilderberg έχουν αποσαφηνιστεί με ακρίβεια από πολλά έγκυρα δημοσιογραφικά όργανα:

• Κατά τους Times του Λονδίνου, η Bilderberg είναι «μια συνωμοτικά οργανωμένη κλίκα των πλουσιότερων ατόμων, με τη μεγαλύτερη οικονομική και πολιτική ισχύ και επίδραση στη Δύση, που συναντιούνται τακτικά υπό συνθήκες άκρας μυστικότητας και σχεδιάζουν τις εξελίξεις που, αργότερα, διαπιστώνεται ότι συμβαίνουν» (The Times, 12-7-1977).

• Κατά το περιοδικό Europeo: «Η Bilderberg αποτελεί μια παγκόσμια κυβέρνηση που καπελώνει τις εθνικές κυβερνήσεις» (Europeo, 15-10-1975)

• Κατά τη γαλλική εφημερίδα Quotidien de Paris: «Επιδίωξη των μελών της Bilderberg είναι η εγκαθίδρυση αποτελεσματικής κυριαρχίας σε διάφορα σημεία του κόσμου με τη μεσολάβηση κυβερνήσεων- ανδρεικέλων που κατευθύνονται από πολιτικούς του κάτω πατώματος (των παρασκηνίων).»
Αποτέλεσμα εικόνας για Πωλ Βάρμπουργκ
Πωλ Βάρμπουργκ

«Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε μας αρέσει είτε όχι. Το μοναδικό ερώτημα είναι αν αυτή η κυβέρνηση θα πραγματοποιηθεί με επιβολή ή με συναίνεση»

Paul Warburg, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων, Αρχιτέκτονας του ομοσπονδιακού αποθεματικού συστήματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντέιβιντ Ρόκφελερ

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

«Είμαστε ευγνώμονες στους Washington Post, New York Times, Time Μagazine και σε άλλους μεγάλους εκδότες των οποίων οι διευθυντές, παρευρέθησαν στις συναντήσεις μας και κράτησαν τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου 40 χρόνια. Θα ήταν αδύνατο για εμάς ν’ αναπτύξουμε το σχέδιο μας για τον κόσμο αν ήμασταν εκτεθειμένοι στα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Όμως ο κόσμος είναι πιο εξελιγμένος και προετοιμασμένος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Μια υπερεθνική ηγεσία από τη διανοητική ελίτ και τους διεθνείς τραπεζίτες είναι σαφώς προτιμότερη από την εθνική αυτοδιοίκηση που εφαρμοζόταν τους περασμένους αιώνες»

David Rockfeller, Συμβούλιο Εξωτερικών σχέσεων.
Ντέιβιντ Ρόκφελερ

«We are on the verge of a global transformation.All we need is the right major crisis and the Nation will accept the New World Order.»

«Είμαστε στα πρόθυρα ενός παγκόσμιου μετασχηματισμού.Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι η κατάλληλη μεγάλη κρίση και το Έθνος θα δεχθεί την Νέα Παγκόσμια Τάξη»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι

Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι

«… θα υπάρχει αυξανόμενη σύγκρουση ανάμεσα στις τάξεις και αν οι άνθρωποι είναι άνεργοι και πραγματικά πληγωμένοι, κόλαση, θα μπορούσαν να ξεσπάσουν ακόμη και ταραχές! «

Αποτέλεσμα εικόνας για Άλμπερτ Πάικ

Άλμπερτ Πάικ

«Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την » Agentur » των «Illuminati «μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλλλοκαταστραφούν. …»

Albert Pike, 1871

Ντέιβιντ Ρόκφελερ

»Για περισσότερο απο ένα αιώνα,οι ιδεολογικοί εξτρεμιστές,σε αμφότερα τα άκρα του πολιτικού φάσματος,αρπάζονται απο ευρέως δημοσιευμένα περιστατικά…,προκειμένου να επιτεθούν στην οικογένεια Rockefeller,για την υπέρμετρη εξουσία που ισχυρίζονται οτι ασκούμε στους αμερικανούς πολιτικούς και οικονομικούς θεσμούς.Ορισμένοι πιστεύουν,μάλιστα,οτι αποτελούμε μέρος μιας μυστικής ομάδας που εργάζεται ενάντια στα συμφέροντα των ΗΠΑ,χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου κι εμένα »διεθνιστές»,και οτι συνωμοτούμε με άλλους ανα τον κόσμο,για να φτιάξουμε μια πιο ενοποιημένη πολιτική και οικονομική δομή-ένα ενιαίο κόσμο εάν θέλετε.Εάν αυτή είναι η κατηγορία,τότε είμαι ένοχος και,μάλιστα είμαι περήφανος γι’αυτό».

David Rockefeller,Memoirs

Αποτέλεσμα εικόνας για Τζων Κένεντι

Τζων Κένεντι

Η λέξη μυστικότητα είναι αποκρουστική σε μια ελεύθερη και ανοικτή κοινωνία και είμαστε ως άνθρωποι φύση-θέση και ιστορικά αντίθετοι στις «μυστικές εταιρείες», στους «μυστικούς σκοπούς» και στα «μυστικά σχέδια».Γιατί αντιτασόμαστε παντού, σε όλο τον κόσμο, σε κάθε απόλυτη και άσπλαχνη συνωμοσία που στηρίζεται πρώτιστα στη συγκάλυψη επεκτείνοντας την σφαίρα επιρροής της, στο συγκεκαλυμένο αντί του ξεκάθαρου, στην ανατροπή αντι των εκλογών, στο εκφοβισμό αντί της ελεύθερης επιλογής.Είναι ένα σύστημα που έχει επιστρατευμένους πολλούς ανθρώπους και εφόδια στενά δεμένα μεταξύ τους, μια ιδιαίτερα αποδοτική μηχανή που συνδυάζει στρατιωτικές, διπλωματικές, διανοουμενίστικες, οικονομικές, επιστημονικές και πολιτικές διαδικασίες.Οι προετοιμασίες της κρύβονται, δεν δημοσιεύονται.Τα λάθη της θάβονται, δεν ανακοινώνονται.Οι αποστάτες της εξαφανίζονται, δεν εγκωμιάζονται.Καμιά δαπάνη δεν εξετάζεται, κανένα μυστικό δεν αποκαλύπτεται.Για αυτό ο Αθηναίος νομοθέτης Σόλων, θέσπισε ως έγκλημα, για οποιοδήποτε πολίτη τη μη συμμετοχή του στα κοινά.Ζητώ τη βοήθειά σας στον τεράστιο άθλο της ενημέρωσης και του «ξυπνήματος» των Αμερικανών.Είμαι βέβαιος πως με την βοήθειά σας, ο άνθρωπος θα μείνει αυτό που γεννήθηκε να είναι:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ!!

Έντμουντ Μπέρκ

Το μόνο που χρειάζεται για να θριαμβεύσει το κακό είναι να μείνουν άπραγοι οι καλοί.

Αποτέλεσμα εικόνας για Έντμουντ Μπέρκ Οι κοιμισμένοι

Έντμουντ Μπέρκ
Οι κοιμισμένοι

Οι κοιμισμένοι είναι εργάτες και συνεργοί σε αυτά που γίνονται στον κόσμο

Αποτέλεσμα εικόνας για Ηράκλειτος Η γνώση

Ηράκλειτος
Η γνώση

Το μοναδικό μας όπλο ενάντια στην Νέα Τάξη των Πραγμάτων είναι η γνώση
Χένρυ Κίσσινγκερ

«Ο κόσμος πρέπει να οικοδομήσει μια νέα τάξη ή να αφεθεί στο χάος…»

Σχετική εικόνα

H.G Wells:

Countless people will hate the New World Order and will Die Protesting against it

H.G. Wells 1939

Rockefellers και Νέα Παγκόσμια Τάξη

Πίσω από τα αμύθητα πλούτη,τις φιλανθρωπικές και τις οικολογικές ανησυχίες των Rockefellers,υπάρχει ένα μυστικό σχέδιο που διαμόρφωσε τις διεθνείς εξελίξεις του 20ού αιώνα,επιβάλλοντας μεθοδικά τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.

Η Δημοκρατία

«Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό»

Αποτέλεσμα εικόνας για Δημοκρατία είναι 4 λύκοι και 1 πρόβατο να ψηφίζουν για φαγητό" Αρκάς

Αρκάς

Μία Διεθνής Ελίτ

Μια ολιγομελή διεθνής ελιτ ήταν η ίδια που χρηματοδότησε στο παρελθόν την κομμουνιστική επανάσταση και τους Ναζί, και είναι η ίδια που προωθεί σήμερα τη νέα τάξη.

Αποτέλεσμα εικόνας για Antony C. Sutton, Carroll Quigley

Καθηγητές Antony C. Sutton, Carol Quigley

http://newworldorder-wakeup.blogspot.gr/

http://arxaiaithomi.gr