Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.

Αποτέλεσμα εικόνας για Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία

«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης»  („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 μέχρι σήμερα)

Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές είναι οι βιτρίνες του πολιτισμού μας αλλά και οι δείκτες που δείχνουν πού φτάνει η στάθμη της λευτεριάς, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στην χώρα.

Στη Γερμανική αποικία, νοτίως των Τιράνων, των Σκοπίων και της Σόφιας ανάπτυξη βιώνουν μόνο η φτώχεια, η ανεργία και η κατάθλιψη μαζί με τους αριθμούς, που μετρούν τους θανάτους, τους ανέργους και τους απόρους.

Οι εγκληματίες πολέμου, που διέλυσαν την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία και τον κοινωνικό ιστό, διαπραγματεύονται επί επτά συνεχή έτη με τους ιθαγενείς, πολιτικούς  χαχόλους, με στόχο, την εξαφάνιση του Έθνους και την διάλυση του κράτους.

Οι Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βρεκουλέσκου, Μέρκελ, Γιούνγκερ και οι λοιποί 1.186 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνεχίζουν να απειλούν, να εκβιάζουν και να δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, έχοντας ως συνεργό στο μισάνθρωπο έργο τους, σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους κομματικούς στρατούς του.

Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, οι νόμοι της εργασιακής ζούγκλας, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, ο εξευτελισμός των Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως και η αναγκαστική μετανάστευση των νέων μας, ήταν όροι τοκογλυφικοί, άσχετοι με το ύψος του χρέους και την αποπληρωμή του.

Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μοναδική λέξη, «αλητεία»!

Μόνο ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή, νόμους και ταυτόχρονα ικανοί να παραδώσουν την χώρα μας στον εχθρό. Είναι οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι σκεπτόμενοι, εκλέγουμε περιέργως, επί δύο αιώνες στην εξουσία.

Το μέγεθος της διαφθοράς είναι αυτό που κάνει τώρα την τωρινή κρίση να διαφέρει, σε σχέση με τις προηγούμενες, που βιώσαμε σαν λαός.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, επαγγελματίες και σχεδόν οι πάντες σ’ αυτή την χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα στην διαφθορά. 

 Το θέατρο της αξιολόγησης και η πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» είναι η στάχτη στα μάτια του λαού για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία των Μογγόλων με τους Ούννους, που κλείστηκε όταν η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ursula von de Leyen, επισκέφτηκε στην 01.07.16 τη βάση του Iνσιρλίκ. Η συμφωνία θυμίζει, ως προς το περιεχόμενο της, την φωτογραφία από το καλοκαίρι του 1973, όπου αποθανατίζει τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς, να κάθονται μαζί σε παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και να τα λένε, με επακόλουθο την προδοσία της Κύπρου το 1974! Ο ερχομός, στις επόμενες μέρες, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων,  ως FRONTEX, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δήθεν για να βοηθήσουν στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας, δεν είναι τυχαίος αλλά αντίθετα εκ του πονηρού και με τους Τούρκους, από καιρό, συμφωνημένος.

Τον ίδιο «σεβασμό» έναντι της κυριαρχίας του Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Dr. Peter Schoof, που παίρνει καθημερινά σβάρνα τα ταμεία και τις υπηρεσίες του κράτους για να του δώσουν, επί τόπου, λογαριασμό, οι εντεταλμένοι κοτζαμπάσηδές του.

Ποιό άρθρο άραγε του παραπάνω συμφώνου, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια της πατρίδας μας και να ελέγχει τα πάντα ή μήπως δεν αποχώρησαν το ’44 οι Γερμανοί Ναζί από την Ελλάδα;

Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και την διεθνή κατρακύλα της.

Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους προδότες πολιτικούς να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν, αμαχητί, λαό και κράτος στην ξένη κατοχή.

Ανεύθυνοι μισέλληνες και μισάνθρωποι κυβερνούν τον τόπο ή περιμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν.

Δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα, με πρόσβαση στα ΜΜΕ ή (και) με πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται από τη Γερμανία.

Εμείς θέλουμε να επαναφέρουμε την χώρα στη συνταγματική της νομιμότητα.

Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους που θα τα υλοποιήσουν.

Η χώρα πρέπει να βλέπει και να προχωρά πάντα μπροστά και συνάμα να τακτοποιεί τους ανοικτούς λογαριασμούς της με τους κλέφτες και τους επιόρκους του παρελθόντος.

Το οφείλει στα γηρατειά και στα παιδιά της, που θέλουν να ‘χουν το παρόν και το μέλλον τους εξασφαλισμένο αλλά και στην μνήμη των ανθρώπων της που έχασαν την ζωή τους, λόγω μνημονίων.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!

Νέα Φιλική Εταιρεία

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/2017/03/blog-post.html

http://arxaiaithomi.gr/