Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ετοιμάζεται προβοκάτσια στο Βοτανικό;

Ο ΔΡΟΜΟΣ Ο ΙΕΡΟΣ

Αρχή του τέλους του ελληνικού πολιτισμού και των Ελλήνων έρχεται με ταχύτητα από την εγκληματική και κατευθυνόμενη από τον εχθρό και τους προδότες κατασκευή του Τσαμιού – τεμένους στον Βοτανικό – Ιερά Οδός.

Ετοιμάζεται προβοκάτσια στο Βοτανικό;

…. «έστησε» ΠΡΟΚΑΤ-Τζαμί το κράτος στο Βοτανικό για να έχει το Παρακράτος του την δυνατότητα να κάνει «προβοκάτσια»;

Ποιός ανεύθυνος επιδιώκει να «εξοργίσει» τα ασκέρια του Ισλάμ στην Ελλάδα;

Ποιός ανόητος επενδύει σε «καταστάσεις πολιορκίας» προκειμένου να πετύχει την ενεργοποίηση του άρθρου 48 του Συντάγματος;

Μαζέψτε τους ανεγκέφαλους πριν είναι αργά!

Τα ζόμπι που θέλουν να λέγονται ανθρωπιστές, είναι οι χειρότεροι υποκριτές, δειλοί, ύπουλοι, με σιχαμερά κόμπλεξ, με φανατικούς θρησκευτικούς δογματισμούς, αλλά κυρίως απάτριδες – και άκρος επικίνδυνοι γενίτσαροι!
Πως μπορείς να χαρακτηρίσεις αυτά τα ζόμπι που καπηλεύονται την λέξη ανθρωπιστής, ανθρωπιά και κρύβονται από πίσω της, διότι είναι μισερά ανθρωπάκια, που φοβούνται να υπάρχουν στο φως και δουλεύουν σαν τα τρωκτικά στο σκοτάδι και πίσω από την πλάτη μας – και εναντίον της πατρίδος μας!
Το παίζουν ανθρωπιστές – και είναι ανθρωπιστές στους εχθρικούς εισβολείς και ακάλεστους λαθρωδολοφόνους – και απάνθρωποι μέχρι προδοσίας στους συμπατριώτες τους, το παίζουν αντιφασιστές – και είναι οι χειρότεροι ρατσιστές κατά των πατριωτών τους!

Πονάνε δήθεν για τον ξεριζωμό τον κατευθυνόμενων λαθροέπικων – και αδιαφορούν για τους εκατοντάδες νηστικούς και ξεσπιτωμένους πατριώτες τους, πονάνε για τον θάνατο των ακάλεστων λαθροαλοδαπών και προσπερνάνε τους χιλιάδες νεκρούς πατριώτες τους!

Είναι βαθιά θρησκευόμενοι χριστιανοί για τους εχθρούς – και μιάσματα απάνθρωπα για τους πατριώτες τους, αλλά κυρίως δεν έχουν καμία σχέση με τα θρησκευτικά τους πιστεύω όπως τα διακηρύττουν υποκριτικά και δογματικά!
Πονώ να βλέπω να ξεκληρίζονται λαοί, να τους σκοτώνουν σαν τα ζώα, πονώ να βλέπω παιδάκια να τα σκοτώνουν, είτε με χημικά, είτε με πυραύλους, ανεξάρτητα ποιο κάθαρμα το κάνει, πονώ να βλέπω ορδές από ταλαίπωρους ξεκληρισμένους αθώους λαούς, αλλά δεν φταίω για αυτό το φρικτό αποτέλεσμα.
Δεν είναι δυνατόν να είμαι στην ίδια μύρα και να το παραβλέπω και να ασχολούμαι με κάτι που το έχουν οργανώσει εναντίων της πατρίδος μου!
Κύριοι Ανθρωπιστές, αντιφασιστές, αντιεξουσιαστές, μην μπερδεύετε την φιλοξενία με την καταπάτηση της πατρίδος μας, τι λόγο έχει ένα τέμενος – τσαμι μέσα στην καρδιά της Ελλάδος και του Ελληνισμού, αφού αυτοί είναι φιλοξενούμενοι και θα πρέπει να γυρίσουν στην πατρίδα τους κάποια στιγμή!
Τα θρησκευτικά τους καθήκοντα μπορούν να τα κάνουν εκεί που μένουν μέχρι να φύγουν.

Άρα;;;;; όλα αυτά γίνονται από προδότες, στηρίζονται από ζόμπι γενίτσαρους σε βάρος των γηγενών πολιτών, Χρηματοδοτούνται και από τους δολοφόνους τους – και από το αίμα του Ελληνικού λαού, ενώ ο γηγενής πληθυσμός διώκετε και πεθαίνει!!!

Τα στοιχεία για τους λόγους που οδηγούνται αυτά τα εχθρικά καραβάνια εναντίον των Ελλήνων, είναι συγκλονιστικά – και όμως κατά παράδοξο και με πρωτοφανές τρόπο, οι προδότες αυτού του Ιερού τόπου, φέρονται προδοτικά – και παραπλανούν και των Ελληνικό λαό, διχάζοντάς τον σε φασίστες και αντιφασίστες, σε ρατσιστές και αντιρατσιστές, σε ανθρωπιστές και απάνθρωπους, σε ολυμπιακού και παναθηναϊκούς, σε έχοντες καλοφαγωμένους, κυρίως απατεώνες και προδότες, σε πεινασμένους και ετοιμοθάνατους τίμιους πολίτες!

Μέσα σε πέντε χρόνια η Ελλάδα έχασε 20.000 επιστήμονες
H Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της. Μέσα σε μια πενταετία έφυγαν από την χώρα 20.000 επιστήμονες.

Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους.
Ένα εκατομμύριο ελληνικό εργατικό και τεχνικό δυναμικό οδηγήθηκε στα ξένα σκλαβοπάζαρα, εκατομμύρια άνεργοι υποσιτίζονται, χιλιάδες πεθαίνουν απροστάτευτοι από ένα εχθρικό κράτος, τα παιδιά μας πέφτουν από ασιτία στους δρόμους, η πουλημένη δικαιοσύνη δικάζει τους πιασμένους Έλληνες – και απελάσει τους εχθρικούς και ακάλεστους εισβολείς – και εμείς ταΐζουμε και περιθάλπουμε τους ακάλεστους εχθρικούς λαθρομετανάστες, ποιός μπορεί να το περιγράψει αυτό ο ιστορικός, μαζοχισμό, ομαδική σχιζοφρένια, μαζική ίωση προδοσίας;;;;

Να διαβάσετε και την συνέχεια από ένα φιλικό ιστολόγιο την ανατριχιαστική πραγματικότητα παρακάτω, να νιώσετε την κραυγή αγωνιάς που μεταφέρει με πόνο και αγωνία, για την πατρίδα τους και τους πατριώτες του!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

………………………………..
Φασισμός, Παραλογισμός, Γενοκτονία.

«104 άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά στην Ελλάδα εξ αιτίας της κρίσης» („κάθε τρίτος νεκρός στην Ελλάδα οφείλεται στην οικονομική κρίση“ ετήσια έκθεση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από το 2013 μέχρι σήμερα)

Τα δικαστήρια, τα νοσοκομεία, τα σχολεία, οι τράπεζες και οι φυλακές είναι οι βιτρίνες του πολιτισμού μας αλλά και οι δείκτες που καταγράφουν την στάθμη της λευτεριάς, της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Στη Γερμανική αποικία, νοτίως των Τιράνων, των Σκοπίων και της Σόφιας ανάπτυξη βιώνει η φτώχεια, η ανεργία και η κατάθλιψη μαζί με τους αριθμούς, που μετρούν θανάτους, ανέργους και απόρους.

Εγκληματίες πολέμου διέλυσαν την οικονομία, την αγορά εργασίας, την δικαιοσύνη, την υγεία, την παιδεία και τον κοινωνικό ιστό μέσω διαπραγματεύσεων επτά ετών με ιθαγενείς, πολιτικούς χαχόλους, επειδή είχαν πάντα ως στόχο, την εξαφάνιση του Ελληνικού κράτους από τους χάρτες.

Οι Σόϊμπλε, Λαγκάρντ, Τόμσεν, Βρεκουλέσκου, Μέρκελ, Γιούνγκερ και οι λοιποί 1.186 σεσημασμένοι Γενοκτόνοι, αντί να καταζητούνται με ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου, συνεχίζουν να απειλούν, να εκβιάζουν και να δολοφονούν έναν ολόκληρο λαό, έχοντας μάλιστα ως συνεργό στο μισάνθρωπο έργο τους, σύσσωμο τον πολιτικό κόσμο και τους κομματικούς στρατούς του.

Το ξεπούλημα της δημόσιας και η δήμευση της ιδιωτικής περιουσίας, ο πέλεκυς σε μισθούς και συντάξεις, η καταστροφή των γραμμών παραγωγής, οι νόμοι της εργασιακής ζούγκλας, η φορο- και η εισφοροαφαίμαξη, η ακρίβεια, ο μεσαίωνας στο χώρο της υγείας και της παιδείας, η εισαγωγή και η εφαρμογή κατοχικού δικαίου, ο βίαιος εποικισμός και εξισλαμισμός, ο εξευτελισμός των Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, όπως και η αναγκαστική μετανάστευση των νέων μας, είναι όροι τοκογλυφικοί και τελείως άσχετοι με το ύψος του χρέους την αποπληρωμή του ή τις περιβόητες μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

Το πρόβλημα της οικονομικοκοινωνικής κρίσης στην Ελλάδα περιγράφεται μόνο μέσα από μία και μοναδική λέξη, «αλητεία»! Μόνο ασυνείδητοι πολιτικοί αλήτες δεν σέβονται Θεό, μάνα, παιδιά, οικογένεια, συμπολίτες, ζωή, νόμους και ταυτόχρονα ικανοί να παραδώσουν την χώρα μας στον εχθρό.

Είναι οι ίδιοι ανόητοι, που εμείς, οι σκεπτόμενοι, εκλέγουμε περιέργως συνεχώς, επί δύο αιώνες, στην εξουσία.

Το μέγεθος της διαφθοράς είναι αυτό που κάνει τώρα την διαφορά στην κρίση, σε σχέση με τις προηγούμενες, που βιώσαμε σαν λαός.

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, βιομήχανοι, δημόσιοι υπάλληλοι, κληρικοί, επαγγελματίες και σχεδόν άπαντες στην χώρα είναι βουτηγμένοι πατόκορφα μέσα στην διαφθορά.

Το θέατρο της αξιολόγησης και η πρόσφατη Γερμανοτουρκική «έχθρα» είναι η νέα στάχτη στα μάτια του λαού για να μην βγει στην φόρα η συμφωνία των Μογγόλων με τους Ούννους, που κλείστηκε όταν η Γερμανίδα Υπουργός Άμυνας, Ursula von de Leyen, επισκέφτηκε στην 01.07.16 τη βάση τουIνσιρλίκ.

Η συμφωνία μας θυμίζει, ως προς το περιεχόμενο της, την φωτογραφία που αποθανατίζει, το καλοκαίρι του 1973, τους Καραμανλή, Μακάριο και Ντεκτάς, να κάθονται μαζί σε ένα παγκάκι, στο πάρκο των Βερσαλλιών και να τα λένε, με επακόλουθο, την προδοσία της Κύπρου το 1974!

Ο ερχομός, στις επόμενες μέρες, εκατοντάδων Γερμανών στρατοχωροφυλάκων, ως FRONTEX, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, δήθεν για να βοηθήσουν στην φύλαξη των θαλασσίων συνόρων μας, δεν είναι τυχαίος αλλά αντίθετα, εκ του πονηρού και με τους Τούρκους, εδώ και καιρό, συμφωνημένος.

Τον ίδιο «σεβασμό», έναντι του κυρίαρχου Ελληνικού κράτους και του συμφώνου της Βιέννης, επιδεικνύει και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα, Dr. Peter Schoof, που καθημερινά παίρνει σβάρνα τα ταμεία και τις υπηρεσίες του κράτους για να του δώσουν, επί τόπου, λογαριασμό, οι εντεταλμένοι κοτζαμπάσηδές.

Ποιό άρθρο άραγε του παραπάνω συμφώνου, επιτρέπει στο Γερμανό πρέσβη να μπαινοβγαίνει στα υπουργεία, στις υπηρεσίες και στα δικαστήρια της πατρίδας μας και να ελέγχει τα πάντα ή μήπως δεν αποχώρησαν οι Γερμανοί Ναζί το ’44 από την Ελλάδα;

Η Ελλάδα πεθαίνει και εμείς, οι πολίτες της, είμαστε οι κύριοι υπεύθυνοι για την κατάντια και την διεθνή κατρακύλα της.

Εμείς ανεχτήκαμε, αδιαφορήσαμε και επιτρέψαμε στους προδότες πολιτικούς να κουρελιάσουν το σύνταγμα και να παραδώσουν, αμαχητί, λαό και κράτος στην ξένη κατοχή.

Ανεύθυνοι μισέλληνες και μισάνθρωποι κυβερνούν τον τόπο ή περιμένουν στο κατώφλι της εξουσίας να τους κληρονομήσουν.

Δεν υπάρχει κόμμα στην Ελλάδα, με πρόσβαση στα ΜΜΕ ή (και) με πλούσια τα ελέη στα ταμεία του, που δεν ελέγχεται από τη Γερμανία.

Εμείς θα επαναφέρουμε την χώρα στη συνταγματική της νομιμότητα.

Έχουμε όραμα, σχέδιο και τους ανθρώπους που θα τα υλοποιήσουν.

Η χώρα πρέπει να βλέπει και να προχωρά πάντα μπροστά και συνάμα να τακτοποιεί τους λογαριασμούς, που “χει ανοικτούς από το παρελθόν, με κλέφτες, ψεύτες και επιόρκους.

Το οφείλουμε, όλοι μας, στα γηρατειά και στα παιδιά μας, στο παρόν και στο μέλλον μας αλλά και στην μνήμη των ανθρώπων μας, που έχασαν άδικα την ζωή τους, λόγω μνημονίων.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε!
…………………………………………
Ελλάδα ‘17: Γερμανοί, στρατιωτικός νόμος και ο «κόπανος»!

Στις 17 Μαρτίου 2017, δημοσιεύτηκε στην έγκριτη ιστοσελίδα του δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, crashmagazine online, με 13 μήνες καθυστέρηση ένα φαινομενικά, επίκαιρο άρθρο με τίτλο, «Στρατιωτικός νόμος στην Ελλάδα» – Νέα ύποπτα σενάρια από Αμερικανικό Ινστιτούτο.

Ποιό Αμερικανικό Ινστιτούτο και κουραφέξαλα όταν η προσπάθεια των Γερμανών, να επιβάλλουν στρατιωτικό νόμο στην Ελλάδα, είναι ήδη γνωστή από το 2011.

Επί πρωθυπουργίας Γεωργίου Α. Παπανδρέου αντιλήφθηκαν ότι ο εν λόγω «κύριος» τους κάνει νερά, αφότου κατάλαβε τι σόϊ εγκλήματα διέπραξε, να υπογράψει δηλαδή μνημόνια με τοκογλύφους και να παραδώσει την χώρα αμαχητί στα κοράκια, με αποτέλεσμα να αλλάξουν σχέδια.

Eπί πρωθυπουργίας Λουκά Παπαδήμου, τους «δόθηκε» για πρώτη φορά η ευκαιρία να δημιουργήσουν ανώμαλες καταστάσεις στην χώρα (όπως έκαναν λ.χ. αργότερα στο Κίεβο, τον Φεβρουάριο 2014).

Βρήκαν τον κατάλληλο για την υλοποίηση των σχεδίων τους, στο πρόσωπο Έλληνα, γνωστού λόγω του χαμηλού IQ που τον διακρίνει και της εμμονής του, ότι εκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ από την CIA. Τον επιστράτευσαν και τον χρηματοδότησαν μέσω κύκλων, προσκείμενων στο Εβραϊκό λόμπυ της Βοστώνης.

Η προσπάθεια τους όμως απέτυχε επειδή, συν τοις άλλοις, δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «το κακό όνειρο» (24.02.12) που έγινε και αιτία να μας ρίξουν την ιστοσελίδα.

Τον Μάιο 2013 έπεσαν …. τυχαία στα χέρια μας, επίσημα έγγραφα του Γερμανικού Υπουργείου Αμύνης που αναφέρονταν σε στρατιωτικές εκθέσεις και σε μελέτες του Ινστιτούτου για πολιτική και θέματα ασφαλείας στο Πανεπιστήμιο του Κιέλου, όπου περιγράφεται πώς σκοπεύει η Γερμανία να αντιδράσει σε περίπτωση που επαναστατήσει ο Ευρωπαϊκός Νότος και ειδικά η Ελλάδα.

Την 12η Μαϊου 2013δημοσιεύσαμε άρθρο με τίτλο, «Γερμανία: Πνίξτε το σπόρο στο φύτρο του» αλλά δεν κουνήθηκε ούτε «φύλλο» στην Ελλάδα έως τώρα, ικανό να εμποδίσει τους Γερμανούς στην υλοποίηση των σχεδίων τους.

Επίσημα σχέδια του Γερμανικού Υπ.Εξ αντικατοπτρίζονται επίσης στις δεκάδες τηλεοπτικές παραγωγές «ταξειδιωτικών» ντοκυμαντέρ που προβλήθηκαν το 2015 στα Γερμανικά κανάλια.

Ήθελαν να προετοιμάσουν το κοινό τους, για τυχόν ανάκτηση της εδαφικής κυριαρχίας μέρους της νησιώτικης Ελλάδας, (επιδιώκουν μήπως να την κάνουν αποικία τους με τον ίδιο τρόπο όπως το Ηνωμένο βασίλειο υπενοικίασε το Χονγκ-Κόνγ;), δήθεν για να αποτραπεί ένας Ε.λληνοτουρκικός πόλεμος στο Αιγαίο.

Η δημοσίευση (08.01.2016) του άρθρου, « The deal ist, …. „παραχωρούνται“ 24+2 νησιά του Αιγαίου για 149 έτη έναντι 156,45 δις € (χρέους)!», μπορεί μεν να σταμάτησε την προβολή αυτών των ντοκυμαντέρ στα κανάλια τους αλλά δεν εμπόδισε το Βερολίνο να πλημμυρίσει τα νησιά μας με Γερμανούς στρατοχωροφύλακές της «FRONTEX».

Οι δημοσιεύσεις μας, «Συνταγές για στρατιωτικούς νόμους» (31.01.2016) και «ΠΡΟΣΟΧΗ, ποίοι σχεδιάζουν μακελειό» (07.02.2016) ενημερώνουν με απόλυτη σαφήνεια για τα σχέδια των Γερμανών, που ευρίσκονται μόλις ένα βήμα πριν την «εκτέλεσή» τους.

Τους «λείπει» μόνο ο «κόπανος», ένας πολιτικός όπως ο Praynth Chan-ocha λ.χ., ο οποίος, με την βοήθεια των Γερμανών (μέσω τηςFriedrich-Νaumann -Stiftung) επέβαλε τον Μάϊο του 2014 στην Ταϋλάνδη … «πολιτική» δικτατορία.

Οι Γερμανοί δεν αφήνουν ποτέ κάτι στην τύχη, πόσο μάλλον τον «κόπανο» και την «έλευσή» του. Ακριβώς με την ίδια σπουδή, που φρόντισαν, τον Νοέμβριο του 2007, σε συνάντηση τους στα Σκόπια, να πάρει ο Αλέξης Τσίπρας το δαχτυλίδι της διαδοχής στο ΣΥΡΙΖΑ από τον Α. Αλαβάνο, μερίμνησαν και το 2016 προκειμένου να αναλάβει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τα ηνία στο κόμμα της ΝΔ. Οι συζητήσεις της Καγκελαρίας με την οικογένεια Μητσοτάκη άρχισαν ήδη από το 2013. (Δημοσίευση, 20.06 2013).

Η χώρα είναι υπό Γερμανική κατοχή. Η Ελλάδα οδηγείται συνειδητά στον εδαφικό διαμελισμό της και κανείς άλλος, πλήν του Έλληνα πατριώτη δεν πρόκειται να αντισταθεί στον εισβολέα. Ας κάνουμε το καθήκον μας λοιπόν.

Μας ενώνει ότι μας χώριζε.

ΥΓ.: Αφιερωμένο στην μνήμη των 200 αμάχων, κατοίκων των Άνω και Κάτω Κερδυλίων/Σερρών που εκτελέστηκαν στις 17 Οκτωβρίου 1941 από άντρες της Γερμανικής Βέρμαχτ. Είθε οι σημερινοί 1.192 Γενοκτόνοι των Ελλήνων υπό τον Γερμανό Υπ. tων Οικονομικών Wofgang Schäuble να μην μείνουν ατιμώρητοι όπως οι Γερμανοί λοχαγοί της Βέρμαχτ, Wendler και Schreiner, που είχαν το γενικό πρόσταγμα στη «σφαγή των Κερδυλίων».

…………………………………………………

Ο Έλληνας πολίτης …. » Α. «.

«Εν Αθήναις, 2017» το καθεστώς κυβερνά τούτον εδώ τον δύσμοιρο τόπο επειδή αφενός βασίζεται στο δίκαιο των δυνάμεων κατοχής και αφετέρου τελεί υπό την προστασία της πραιτοριανής φρουράς και των ταγμάτων εφόδου του παρακράτους των «αλληλέγγυων».

Απέναντί του, οι Έλληνες πολίτες , ονόματι «Α», όπως Άνεργος, Άπορος, Άσιτος, Άστεγος, Αβοήθητος Άρρωστος, Ανάπηρος, Απελπισμένος, Ανασφάλιστος, Αγανακτισμένος, … Αθάνατος!

Οι 300 της Βουλής, από την άκρα αριστερά έως την άκρα δεξιά, το μόνο που απέδειξαν στα χρόνια της μεταπολίτευσης ήταν ότι νοιάζονται μόνο για την καρέκλα, την τσέπη, το λούσο και το προσωπικό συμφέρον τους.

Ποσώς ενδιαφέρονται οι πολιτικοί, διαχειριστές της φτώχειας και του χρέους και κοτζαμπάσηδες συνάμα των τοκογλύφων, αν ο λαός έχει γονατίσει.

Aνοίγουν πριν τις εκλογές οι «ασκοί» των αεριτζίδικων υποσχέσεων, που ναι μεν μυρίζουν ναφθαλίνη αλλά πείθουν πάντα τα «αρνιά», να υποστηρίξουν πάλι με τη ψήφο τους τον ίδιο «απατεώνα» πολιτικό της εμπιστοσύνης τους.

Όλοι οι Έλληνες νοιώθουν την κρίση στο πετσί τους αλλά λίγοι έχουν τα κότσια και την θέληση να αντιδράσουν.

Η πλειοψηφία των πολιτών είτε πυροβολεί τον οχτρό του με το πληκτρολόγιο είτε στήνει καρτέρι μπροστά στο χαζοκούτι για να αξιολογήσει το θέαμα που τυχόν θα του προσφέρουν οι διαδηλωτές της μέρας.

Ηδονίζεται ο «επαναστάτης» αστός όταν βλέπει τον «άλλο» να τρώει ξύλο, να πονά, να υποφέρει και, ει δυνατόν, να χάσει πολύ αίμα πριν προλάβει να πεθάνει.

Είναι ο ίδιος αστός που θα πλημυρίσει τους δρόμους, όταν πέσει το καθεστώς, καυχούμενος για τις παλικαριές του, στις «μάχες» που έδωσε (στον καναπέ, αρματωμένος με το φρέντο του).

Οι φοβισμένοι, οι τρομαγμένοι και οι τρομοκρατημένοι της κοινωνίας μας δεν είναι άλλοι παρά οι ίδιοι που δηλώνουν «σκεπτόμενοι», «ψαγμένοι» ή «ακτιβιστές» και διατυμπανίζουν ότι θέλουν να «πέσουν» μαχόμενοι.

Ο Έλληνας «Α» δεν κοινοποιεί ποτέ τον πόνο και την πείνα του και ούτε διαθέτει τον καναπέ του συμπατριώτη που «αφυπνίζει» και «καταγγέλλει» .

Η χήρα και τα ορφανά του Αδικοχαμένου, που αυτοκτόνησε ή έπεσε θύμα του συστήματος της Δημόσιας Υγείας, δεν τρομάζουν από τις απειλές του καθεστώτος, ο Άνεργος δεν σκιάζεται μήπως χάσει τη θεσούλα του ή ο Άστεγος το σπιτικό του, πόσο μάλλον οι ΑμΕΑ ή οι πολίτες «Α», που πάσχουν από χρόνιες παθήσεις, τους πόνους και τον θάνατο.

Ποιος ο λόγος να ζουν οι πολίτες «Α» υπό καθεστώς βίας, είτε αυτή αποκαλείται φτώχεια, ανεργία, πείνα, κρύο, απελπισία, αρρώστια.

Αν τους είναι γραφτό να πεθαίνουν σαν τα σκυλιά, ας πεθάνουν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια , στην μάχη ενάντια στον δήμιο και εχθρό τους.

Οι Έλληνες πολίτες «Α» οργανώνονται!.
Μας ενώνει ότι μας χώριζε!
Καλή Ανάσταση και καλή Λευτεριά!

http://nea-filiki-eteria.blogspot.gr/

http://arxaiaithomi.gr/

1 comment to Ετοιμάζεται προβοκάτσια στο Βοτανικό;

 • .
  .
  BINTEO
  .
  Κρητικός αγρότης ξεφτιλίζει Σρόιτερ και Συριζαίους
  .

  https://www.youtube.com/watch?v=xYHoabFrgzo

  .

  Captain Ghost
  .
  Έλληνα αιώνες ήσουν εμπόδιο στα σχέδια τού παγκόσμιου σιωνισμού καί τής Νέας τάξης πραγμάτων.
  .
  Δια ταύτα:
  .
  1. Χρόνια τώρα σού κάνουν πλύση εγκεφάλου. Δέν θέλουν να έχεις πατρίδα, θρησκεία καί οικογένεια.
  .
  2. Αλλαξαν τα ονοματεπώνυμα τους με Ελληνικά καί στο παίζουν Ελληνες ενώ είναι οι αιώνιοι εχθροί σου.
  .
  3. Εγιναν δυνατοί σε κυβερνούν καί καταστρέφουν τήν πατρίδα σου. Χαίρονται που είσαι φτωχός.Πληρώνονται για αυτό.
  .
  4. Η Ελλάδα έχει Ουράνιο, Χρυσό, Φυσικά αέρια, Πετρέλαιο, όσμιο, ευγενή μέταλλα κ.α ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΩΧΗ χώρα.
  .
  5. Οι Σιωνιστές πού σε κυβερνούν χάρισαν τόν ορυκτό πλούτο σου για 99 χρόνια σε άλλους σιωνιστές.
  .
  6. Πήραν τα ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ παιδιά σου σέ χώρες πού ελέγχουν χρόνια τώρα, (Αμερική, Γερμανία, Αγγλία κλπ).
  .
  7. Σέ γέμισαν λαθρομετανάστες κατακτητές τού ISIS.
  .
  Θα τούς δώσουν κάποια στιγμή καί όπλα να σε σφάξουν.
  .
  Ελληνα
  .
  Ολα μπορεί να σου τα πάρουν.
  .
  ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΟΥΝ,

  .
  Την Ελληνική ΨΥΧΗ σου.
  .
  Κράτα τη καί μήν τούς την δώσεις ΠΟΤΕ.
  .
  «ΕΛΛΑΣ . ΕΛΛΑΣ . Η . ΤΑΝ . Η . ΕΠΙ . ΤΑΣ»
  .
  .

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
  .
  .