Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ύμνος στην γυναίκα!

γυναίκα μάνα τα χρόνια πώς περάσαν

Α! Γυναίκα, Γυναίκα!

Τη ζωή ζαλικώνεσαι κι αγονάτιστη
διασχίζεις τον Χρόνο
Θερίο τραβάς στις ανηφοριές
με το καρδιοχτύπι της Γης στα στήθια Σου

Γυναίκα, Μάνα του Ανθρώπου
Γυναίκα, Αστραπή μες στα σκοτάδια
Γεννάς και φωτίζεις
κι ολόρθη κοιτάς κατάματα τον Θάνατο

Θυσιάζεις και θυσιάζεσαι
και πάντα τα νικητήρια φέρνεις
στο μεγάλο πανηγύρι του Φωτός
Τον Κόσμον ολάκερον στις πλάτες Σου σηκώνεις
τον σώζεις, τον αγιάζεις

Διαχρονική υποβάθμιση της γυναίκας 2.300 χρόνια.

Η φύση της έδωσε τα ίδια δικαιώματα με τον άντρα,  μοιράστηκε τα ίδια χρωμοσώματα με τον άντρα, 23 ο άντρας, 23 η γυναίκα σύνολο 46, αλλά κάποια μιάσματα της τα αφαίρεσαν και η ίδια το αποδέχτηκε!

Η γυναίκα  αιώνια τιμωρημένη από τον άνθρωπο, την εξουσία και την θρησκεία!

Παρότι η γυναίκα είναι μάνα, γυναίκα, τροφός, διαπαιδαγωγώς, μαγείρισσα, πλύστρα, κουβαλητής, ο δούλος για όλες τις δουλειές, εντούτοις οδηγήθηκε σε υποβάθμιση από μια κοινωνία που είναι γένους θηλυκού και άδικη κατά της γυναίκας!

Να μην ξεχνά η ένοχη κοινωνία, ότι τα χρωμοσώματα που δημιουργούν τον άνθρωπο, είναι 46, τα 23 αρσενικά και τα 23 θηλυκά, (αυτό δηλώνει η φύση),  πως είναι η ισότητα των δυο φύλων!

Το δήθεν κόψιμο του  πλευρού του Αδάμ, είναι προστυχιά και βλαστήμια προς τον άνθρωπο και άκρος προσβλητικό για την γυναίκα!

Μικρή εισαγωγή!

Η συχωρεμένη η μητέρα μου, μου έλεγε, Κώστα είμαι γυναίκα και δεν μπορώ να καταλάβω την γυναίκα, το ίδιο το λέει και η γυναίκα μου,  αλλά και φίλες μου και το έχω ακούσει από πάρα πολλές γυναίκες!

Κλείνω  με την εισαγωγή.

Α! Γυναίκα, Γυναίκα!

Η γυναίκα και σήμερα φέρνετε δουλικά, διεκδικεί με λάθος τρόπο την πνευματική και σωματική της ιδιότητα ως ισότιμο μέλος μαζί με τον άντρα μέσα στο σύμπαν!

Θα προσπαθήσω να αποφύγω την συμπατική της καταγωγή και θα περιοριστώ στην θηλυκή της υπόσταση σαν ον και στην αρσενική ιδιότητα του άλλου μισού όντος, που κάνουν ένα σύνολο δύναμης επάνω στην γη αλλά και στο σύμπαν!

Γη και Ουρανός δυο δυνάμεις που διέπουν τον πλανήτη γη!

Δεν θα υπήρχε το ένα  χωρίς τον άλλο!

200 ΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ

Η γη, η Γαία και ο Ουρανός δυο ισότιμες δυνάμεις, που συνυπάρχουν και στα όντα επάνω στην γη!

Θα αφήσω πίσω την επιστημονική ορολογία, για μια άλλη φορά.

Μας ενδιαφέρουν οι δυο ισότιμες οντότητες, αρσενικό και θηλυκό!

Μας ενδιαφέρει πως από δυο ισότιμες οντότητες, η μια έγινε δούλα της άλλης;

Εδώ να τονίσω ότι όλα τα κακά που έχουν βρει στην διαχρονική ιστορία του ανθρώπου, βρίσκεται ακριβώς σε αυτήν την παραβίαση, της μιας οντότητας, σε βάρος της άλλης!

Το σύμπαν έφτιαξε ένα τέλειο σύστημα τον άνθρωπο να δουλεύει για κάποιο λόγο σαν  δυο χέρια σε ένα σώμα, αριστερό και δεξιό, άντρας γυναίκα, αρσενικό θηλυκό!

Δεν ξέρω αν έχει και σε άλλους πλανήτες το ίδιο δημιούργημα τον άνθρωπο, δεν ξέρω αν τον έφτιαξε σε μικρόβιο, λειχήνα,  μύκητα, κύτταρο, μαλάκιο, ή τον έστειλε στην μορφή που έχει σήμερα, όρθιο ή στα τέσσερα;

Το ότι τον έφτιαξε ίσως  είναι η ποιο δημιουργική πράξη του σύμπαντος, το φινάλε!

Αυτά θα τα εξηγήσει ίσως στο μέλλον η επιστήμη ακόμα καλύτερα, εμείς  θα ασχοληθούμε με το μεγαλοπρεπές δημιούργημα άνθρωπος και ιδικά με το ένα μέρος του ανθρώπου την γυναίκα, αφού για αυτή απευθύνεται το άρθρο.

Για να μπορέσουμε να το καταλάβουμε ότι είναι ένα μεγάλο δημιούργημα του σύμπαντος, θα πρέπει να το δούμε πολύπλευρα, διότι δεν έφτιαξε μόνο τον άνθρωπο, αλλά και άλλα όντα, που έχουν το ίδιο μοτίβο, αρσενικά και θηλυκά.

Έκανε και ερμαφρόδιτα, αλλά το τέλειο δημιούργημα είναι ο άνθρωπος θηλυκό αρσενικό!

Τα ερμαφρόδιτα ακόμα βρίσκονται στην εξέλιξή τους.

Για να μπορέσουμε να το αναγάγουμε στον ρόλο του, ως το ποιο νοήμον κατασκεύασμα του σύμπαντος το ανθρώπινο ον, θα πρέπει να ξεγράψουμε από τον εγκέφαλο μας τον θεό και τις δογματικές μπαρούφες που εφεύρε ο άνθρωπος για να σκλαβώσει τον ίδιο του τον εαυτό και ακόμα χειρότερα να βασανίζει το ταίρι του το θηλυκό!

Οι σκεπτόμενοι επιστήμονες αποκλείουν μια θεϊκή διαδικασία στην δημιουργία των όντων στην γη και γενικά της φύσης!

Αφού γνωρίζουν την χημική σύνθεση του σύμπαντος και του ανθρώπου!

Αν και οι επιστήμονες έχουν ένα τεκμηριωμένο παράδειγμα της αρχής και της γέννησης του ανθρώπου, που μέσα από την διαδρομή του κυττάρου στην μήτρα, μέρα με την μέρα βλέπουμε όλα τα στάδια που πέρασε ο άνθρωπος τα 15 δισεκατομμύρια χρόνια, για να φτάσει στην σημερινή του μορφή.

Και εδώ  ξεκινά μια διαχρονική λάθος ενέργεια του ανθρώπου, λέγοντας ότι η Γυναίκα είναι υποδεέστερη, αφού κατά τα λεγόμενα των διαχρονικών τεμπέληδων εκμεταλλευτών της ανθρώπινης υπάρξεις, ο θεός τους,  έφτιαξε την Γυναίκα κόβοντας ένα κομμάτι από το πλευρό του άντρα.

Αυτό μας λέει η θρησκεία, ναι αλλά δεν μας λέει, έκοψε και το πλευρό του βοδιού να φτιάξη την Αγελάδα;;;

Η του γουρούνου να φτιάξει την γουρούνα, το άλογο να φτιάξει την φοράδα;;;

Η τα έφτιαξε ξεχωριστά;;;

Και ιδού ένα τεράστιο ψέμα που αποδέχεται υποτίθεται ο πολιτισμένος κόσμος!

Έκοψε από τον Αδάμ ένα πλευρό και έφτιαξε την Εύα????

Μετά έκαναν δυο παιδιά,  τον Αβελ και τον Καιν?????

Ήταν τα μοναδικά παιδιά επάνω στην γη και αρσενικά?????

Πως γίναμε 10 δισεκατομμύρια????

Λένε ότι ο Κάιν και ο Άβελ επήγαν σε κόσμο και βρήκαν γυναίκα, με το γαμεβεστε και πληθαίνετε?????

Πως βρέθηκε ο κόσμος, αφού ο Άβελ και ο Κάιν ήταν τα μοναδικά παιδιά των πρωτόπλαστων και δεν υπήρχαν άλλοι άνθρωποι επάνω στην γη????

Και αυτά ο κόσμος τα καταπίνει αμάσητα!

Αναγκάστηκαν μετά την μεγάλη τους ηλιθιότητα που έκαναν και τα ερωτήματα που έθεταν οι αθώοι, να πουν νομίζοντας ότι απευθυνόντουσαν σε ζώα????

Πίστευε και μη ερεύνα!!!!!!!!!

Στις νέες γυναίκες εναπομένει να βάλουν τα πράγματα στο σωστό δρόμο.

Να πει έλα εδώ ρε μάνα, ρε αδελφή, ρε πατέρα, να κουβεντιάσουμε αν έχετε πέσει θύματα σε ψέματα, που μου τα μεταφέρατε σε μένα και εγώ θα τα μεταφέρω στα παιδιά μου και στα εγγόνια μου και στις επόμενες γενιές.

Η επιστήμη άλλα λέει και η επιστήμη δεν λέει ψέματα, η επιστήμη φέρνει αποδείξεις, ότι η γυναίκα δεν διεκδικεί τίποτα, αφού από την φύση της είναι ισότιμη με τον άντρα, η γυναίκα είναι τροφός, διαπαιδαγωγώς και ο άντρας κυνηγός.

Ας πουν οι γυναίκες μια εβδομάδα, δεν κάνω τίποτα, δεν μαγειρεύω, δεν πλένω, δεν ταΐζω τα παιδιά, δεν κάνω σεξ και να δείτε μια γη σε πλήρη διάλυση!!!

Το αντίθετο με τον άντρα η ζημιά θα είναι μηδαμινή αν μια εβδομάδα κάνει στάση σε όλα!

Αρκετά με τα θρησκευτικά ψεύδη, αφού επιστημονικά είναι αποδεδειγμένο πως δημιουργήθηκε ο άνθρωπος, επικρατούν δυο απόψεις, που και οι δυο έχουν αληθινές ρίζες, είτε από μικρόβια, λειχήνες, κύτταρα και άλλα, ή ήρθαν έτσι όπως είναι σήμερα σε μορφή και έχουν υποστεί βάση περιβάλλοντος μικρές αλλαγές!

Αχ! γυναίκα μάνα τα χρόνια πώς περάσαν!

Χρόνοι και καιροί χτυπηθήκανε απάνω σου με λύσσα.

Κι αμέτρητες ψυχές κρατηθήκανε απ” το ρούχο σου το άγιο,
αμέτρητες ψυχές βυζάξανε απ” την καρδιά σου, μάνα!
Μια κουβέντα, ένα χάδι.

Βαραίνουν σου οι ώμοι απ” τις έγνοιες 
και τους στεναγμούς.

Κι όμως αλύγιστη παραμερίζεις τους καιρούς με ταπεινότητα αγγέλου, μάνα!

Ας έρθουμε στο θέμα μας, που είναι η υποβάθμιση της γυναίκας.

Πάνω κάτω αυτό λένε όλες οι θρησκείες που έχουν ένα κινώ παρανομαστή στην γέννηση της θρησκείας, την εκμετάλλευση των πολλών από ελάχιστους τεμπέληδες και λειψούς, δειλούς ατελείς βιολογικά για να υπάρχουν σαν ανώτερα όντα!

Εδώ αρχίζει η υποβάθμιση του μισού θαύματος του σύμπαντος, από το άλλο μισό, δηλαδή του αρσενικού κατά του θηλυκού από τις δογματικές θρησκείες!

Δεν το σκοτώνει το θηλυκό, διότι θα σκοτώσει τον εαυτό του το αρσενικό, την διαιώνισή του, το υποβαθμίζει το θηλυκό να το έχει υπό έλεγχο!

Έτσι χοντρικά γέννησαν τις ηλιθιότητες το κόψιμο του μισού πλευρού, για να αισθάνεται μειονεκτικά το άλλο μισό θηλυκό.

Έτσι το έβαλαν το μισό θηλυκό να φάει το μήλο και να δημιουργήσει προβλήματα στο αρσενικό, δηλαδή να είναι μόνιμα ένοχο για τα βάσανα του αρσενικού!

ΟΙ ΠΡΟΤΟΠΛΑΣΤΟΙ

Έτσι ξεκίνησε η πνευματική μόλυνση του ανώτερου όντος σαν ένα σύνολο, επέφεραν σχίσμα συμβατικό, συνεταιριστικό, αφέντη δούλου,  το αρσενικό στο θηλυκό!

Δεν τα σκέφτηκαν όλα και στην διαδρομή άρχισαν να αραδιάζουν ότι ηλιθιότητα θέλεις  για να θολώνουν τα νερά!

Μας είπαν ότι έκοψαν το ένα πλευρό, δεν μας είπαν ότι τεμάχισαν στα δυο το ένα σώμα, από την κορυφή μέχρι τα πόδια;

Δηλαδή ένα κομμάτι κρέας το έκοψε ο θεός και έφτιαξε την γυναίκα, και άφησε στο αρσενικό ένα εγκέφαλο που είναι χωρισμένος στα δυο, αρσενικός και θηλυκός, δυο πνεύμονες, δυο μάτια, δυο νευρά, δύο χέρια, δυο πόδια, δυο παραγωγικά μπαλάκια ανάμεσα στα σκέλια του;

Γιατί δεν έκοψε τον μισό άνθρωπο να φτιάξει το άλλο μισό θηλυκό και έκοψε ένα κομμάτι κρέας, θα πει ο άλλος παραβολικός Όρος είναι το πλευρό????

Δεν είναι όμως παραβολικός, διότι εκεί επάνω στήθηκε όλη η απάτη των ολίγων κατά των πολλών, αλλά κυρίως κατά του θηλυκού, διότι έπρεπε κάπου να φορτώνουμε τις δικές μας προστυχιές, βρομιές, αποτυχίες, λάθει κ.α!!!!

Εδώ παρατηρούμαι και το έξεις φαινόμενο, με τα υπόλοιπα όντα στον πλανήτη γη και στο φυσικό περιβάλλον τους, λέμε ότι είναι κατώτερα όντα και ο άνθρωπος το υπέρτατο δημιούργημα.

Αυτό δεν μπορούμε να το ξέρουμε, από τη στιγμή που δεν γνωρίζουμε το σχέδιο του σύμπαντος και την χρησιμότητα της ύπαρξις του κάθε όντος στο συμπατικό σύνολο και την λειτουργία του;

Το ερώτημα είναι απλό, χωρίς τα άλλα ζώα και τα φυτά, θα ζούσε ο άνθρωπος;

Φυσικά και όχι, διότι ο άνθρωπος δεν μπορεί να μετατρέψει το διοξείδιο του άνθρακα σε οξυγόνο, που το μπορούν τα δέντρα και τα φυτά και κάτε επέκταση τα ζώα που τα τρώνε.

Για αυτό η κριτική μας και οι απόψεις μας είναι σε αυτά που λειτουργούν φυσιολογικά, το δέντρο δεν ξέρουμε την αρχική καταγωγή του, αλλά μεγαλώνει βγάζει καρπούς, ωριμάζουν, πέφτουν στην γη γεννιούνται άλλα δέντρα και διαιωνίζετε.

Εδώ έχουμε μια φυσιολογική συνέχεια, επίσης και η γη ως θηλυκιά, παρέχει τα απαραίτητα σε πλήρη συνεργασία με τον αρσενικό ουρανό, για να λειτουργεί η θηλυκιά φύση, εδώ δεν έχουν ντέρμπυ, αλλά ένα ένα ισοπαλία ισότητα, το ένα δεν υπάρχει χωρίς το άλλο!

Αυτό σαν τυπικό παράδειγμα πως μεγαλουργούν και συνεχίζουν δυο όντα για ένα κοινό σκοπό.

Την διαιώνιση και τον δυο ταυτόχρονα, αν δεν υπάρχει το ένα δεν θα υπάρχει και το άλλο, αλλά και αν δεν υπάρχει το ένα,  το άλλο  θα είναι άρρωστο και καταδικασμένο σε βασανιστικό θάνατο!

Δεν γίνετε ουρανός χωρίς γη, ούτε γη χωρίς ουρανό!

Και αν κάπου στο σύμπαν υπάρχει ένα μόνο του, θα είναι νεκρό, άψυχο, μη αναπαραγωγικό, χωρίς την διαδικασία της διαιώνισης!

Το θέμα μας δεν είναι να αναλύσουμε επιστημονικά το ανθρώπινο είδος και τα υπόλοιπα όντα, αλλά να δούμε πως επιζεί μέχρι τις ημέρες μια μεγάλη αδικία και διαστρέβλωση κατά του θηλυκού όντος, της γυναίκας;

Το θηλυκό η γυναίκα και κοινωνικά και επιστημονικά είναι ανώτερο από το αρσενικό τον άντρα!

Δηλαδή δυο πράγματα που δεν ζουν το ένα χωρίς το άλλο, πράττει και ενεργεί με το σύγχρονο ρητό, σηκώθηκαν τα πόδια και κλοτσάνε το κεφάλι, ή απλοϊκά έβαλε το χέρι του και έβγαλε τα μάτια του!

Από όσα γνωρίζουμε, τα δυο όντα το αρσενικό και το θηλυκό,  αρχικά συνυπήρχαν μεταξύ τους φυσιολογικά, κατά τον όρο φυσιολογικό, δηλαδή όπως τους έφτιαξε η φύση, ο αρσενικός ποιος δυνατός, κυνηγός και προστάτης και το θηλυκό ποιο αδύνατο που έμμενε στην εστία και έφτιαχνε την τροφή που έφερνε ο κυνηγός αρσενικό και την έκανε τροφή για την διαβίωση τους, γεννούσε και μεγάλωνε τα παιδιά  και τα διαμόρφωνε σε οικογένεια, ανάλογα με το φύλο στην οικογένεια και οι ευθύνες, κάτω από τις άγραφες  ενστικτώδες εντολές της φύσης!

Νεάντερταλ

Ο πατέρας έπαιρνε το αρσενικό και το εκπαίδευε να κυνηγά και να βρίσκει την τροφή για όλη την  αυριανή οικογένεια του και να είναι σωματικά δυνατός να προστατεύει την οικογένειά του.

Και το θηλυκό να μάθει τα θηλυκά τις δουλειές και της ευθύνες που έχει και η μητέρα τους!

Για κάποιες χιλιάδες χρόνια αυτά δούλευαν φυσιολογικά, δυο σε ένα αδιαίρετο κοινωνικό και οικογενειακό σύνολο.

Αυτά τα όντα πολλαπλασιαζόταν, ανέπτυσσαν καινούργιες εμπειρίες, βελτίωναν την ζωή τους και διατροφικά και στεγαστικά και πνευματικά!

Δυστυχώς κατά την εξέλιξή τους και την διαχρονική τους διαδρομή, κάποια μέλη, ελάχιστα, είτε κατά την γέννησή τους, είτε κατά την διαμόρφωσή τους φανέρωσαν λάθος ιδιότητες, αρρωστημένες, αντίθετες από τις φυσικές εντολές  των αρχικών προδιαγραφών που τους γέννησε και χάρισε  το συμπαντικό αρχικό σχέδιο!

Όταν είδαν ότι η οικογένεια και η τότε κοινωνία τους θα τους απόρριπτε, ως παρασιτικά, άρρωστα όντα, αντέδρασαν ψυχολογικά και πνευματικά και έγιναν υποκείμενα, με μίσος και κακία.

Εδώ αυτήν την δυνατότητα την είχαν ποιο ανεπτυγμένη τα δυνατά παρασιτικά όντα, δηλαδή τα αρσενικά.

Έτσι ξεκίνησε η μαγεία, μέχρι τότε ο άνθρωπος είχε ένα φόβο, το άγνωστο, με την μαγεία απέκτησε και κάποιο άλλο από τον φόβο, τον τρόμο που κατασκεύασαν τα μισερά υποκείμενα για να γλυτώσουν την κοινωνική τους αποπομπή!

H  ΓΥΝΑΙΚΑ

(Η Αγία Γραφή περιγράφει άνδρες να αντιμετωπίζουν τις γυναίκες ως κάτι παραπάνω από ιδιοκτησία αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θεός εγκρίνει αυτή τη πρακτική). 

Και εδώ το ποιο ευάλωτο ήταν το θηλυκό, μέσω αυτού καθυπόταξαν και το αρσενικό.

Στην διαδρομή αφού μεγάλωναν οι κοινωνίες οι μάγοι έφτιαξαν τον θεό, την θρησκεία, τις θρησκείες, πάντα έχοντας στο πλευρό τους το ποιο αδύνατο μέλος τον όντων, το θηλυκό!

Αυτό το αφύσικο και παράδοξο διαστρέβλωνα τα μιάσματα μάγοι και λοιπά υποκείμενα εξανάγκασαν τα αρσενικά να θεωρούν  τα θηλυκά υποδεεστέρα.

Αυτό το συνέχισαν και φτάνουμε στο έσχατο σημείο του μεσαίωνα, οι μάγοι είναι Άγιοι ιερείς και οι μάγισσες τα θηλυκά, καίγονται στην πυρά!

Έρχεται η λεγόμενη αναγέννηση, που μόνο αναγέννηση δεν ήταν, αφού η γυναίκα ποιο αδύνατη σωματικά  συνέχισε να είναι δούλα του ποιο δυνατού του άντρα!

Σε άλλο άρθρο μου θα αναφερθώ στις διαχρονικές και βλαπτικές συνέπιες με την ανατροπή της φυσικής εντολής της ισότητας των δυο όντων φύλων, αρσενικού και θηλυκού, που τους έφτιαξε η φύση, 46 χρωμοσώματα. Τα 23 αρσενικά και τα 23 θηλυκά!

Ας έρθουμε στην σημερινή διαμορφωμένη στρεβλή κοινωνική ανισότητα μεταξύ αρσενικού και θηλυκού, που την διαιωνίζει και υπερασπίζετε όχι τόσο το αρσενικό, αλλά η θρησκεία και η απληροφόρητη γυναίκα,  η θρησκεία είναι η καθόλα υπεύθυνη για αυτήν την ανισότητα κατά της γυναίκας!

Αυτό έκανε η περιβόητη θρησκεία, θρησκείες κρατά καλά την διχόνοια μεταξύ του αρσενικού και θηλυκού.

Λέγοντας ότι η γυναίκα είναι φτιαγμένη από ένα κομμάτι κρέας του άντρα, που ο χασάπης θεός έκοψε!!!!!!!

Το παράδοξο που συμβαίνει  στις διαμορφωμένες κοινωνίες, υποτίθεται σύγχρονες και πολιτισμένες, είναι τα θηλυκά να στηρίζουν μέχρι θανάτου τον πνευματικό τους βιαστή, την θρησκεία!

Αυτό από μόνο του είναι ένα διαχρονικό μαζοχιστικό παράδοξο;;;;;;;;

Ή μεταφέρανε από γενιά σε γενιά μέσα στο υποσυνείδητο τους,  τον τρόμο μιας δικής τους επανάστασης για την αποκατάσταση του αυτονόητου, της φυσικής ισότητας;;;

Δες  σε διάφορες εξάρσεις επανάστασης της γυναίκας με την συγκατάθεση και βοήθεια του Αντρός να γίνει αληθινά ισότιμο μέλος της κοινωνίας, όχι στα χαρτιά, αλλά πνευματικά, απέτυχαν διότι το σαμποτάριζε η θρησκεία, ως μη κοινωνικό και ανήθικο!

Οδήγησαν την γυναίκα σε λάθος δρόμο και διεκδικήσεις, να μεταφέρει δικές της φυσικές υποχρεώσεις στον άντρα και να προσπαθήσει να κάνει τις φυσικές υποχρεώσεις του άντρα.

Την οδήγησαν να  διεκδικεί εφήμερα κέρδη, που στην διαδρομή την οδήγησαν σε χειρότερη σκλαβιά, ποιο βαριά, πιστεύοντας ότι έγινε ανεξάρτητη, ότι ελευθερώθηκε, ότι έγινε ισότιμη, κάνοντας καριέρα και έχοντας οικονομικά οφέλη που αντί για ευτυχία της επέφεραν δυστυχία!

Του είπε του άντρα άντε να ξεσκατίσεις το παιδί και θα σκάψω εγώ, άντε να ασχοληθείς με το παιδί και θα πάω εγώ να κάνω την δουλειά σου, στην διαδρομή διεκδίκησε να κάνει  όλες τις  δουλειές και οιασδήποτε φύσης και οι δυο  να δουλεύουν και οι δυο και οι δυο θα κοιτάνε το παιδί, νομίζοντας ότι κέρδισε, αντίθετα έχασε οικτρά, διότι για τον άντρα δεν ήταν δύσκολο να κάνει ελαφρότερες  ασχολίες. Για την γυναίκα όμως ήταν δύσκολο να κάνει τον εργάτη  σε βαριές και ανθυγιεινές εργασίες και είναι και αφύσικο, αφού η φύση έπλασε το κάθε πλάσμα με τις ανάλογες δυνατότητες!

Για αυτό λέγετε ανώτερο ον, να μπορεί μέσα από την φυσική συνεργασία να διαιωνίσει το είδος, διαφορετικά θα το έκανε ερμαφρόδιτο!

Το να κάνει όλες τις δουλειές σε έκτακτες περιπτώσεις, παράδειγμα να έχασε τον σύντροφό της, είναι άλλο και λύση ανάγκης, επιβίωσης της ίδιας και των παιδιών της και άλλο κάτω από φυσικές ανάγκες να  μπερδεύει τις δυνατότητές της!

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι οικτρό, μια κοινωνία βομβαρδισμένη, διχασμένη, διαλυμένη από την οικογενειακή συνεκτικότητα και άμυνα, τα αποτελέσματα τα ζούμε, η οικογένεια είναι βορά στα μιάσματα της πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας!

Η γυναίκα συνεχίζει να είναι υποδεέστερη, παρά τις κάποιες πρόσκαιρες αναλαμπές!

Και το παράδοξο η γυναίκα να είναι μίασμα και μόλυνση από αυτούς που τους στηρίζει με την ζωή της,  με κύριους στην αδικία την θρησκεία!

Ο άντρας αν είναι πιστός χριστιανός, μπορεί να πάει στο λεγόμενο άγιο Όρος, η γυναίκα  θεωρείτε μολυσμένη, είναι άβατο το άγιο Όρος, στο ιερό απαγορεύετε, στην ηγεσία της θρησκείας απαγορεύεται να αναρριχηθεί, σε όλα τα θρησκευτικά γραπτά θεωρείτε μίασμα, πόρνη, πρόκληση που παρασύρει τον άντρα σε αμαρτίες και χιλιάδες άλλες  θρησκευτικές βρομιές!

Παρόλα  αυτά σε αναλογία τρομακτική μεταξύ Αντρός και γυναικός, υπερέχει η γυναίκα στην  επίδειξη και προστασία του θρησκευτικού της βιαστή  πνευματικά!

Εδώ κολάι  αυτό που ανέφερα στην αρχή, σε αυτό που μου δήλωνε η συχωρεμένη μητέρα μου, θρήσκα και αυτή, όχι όμως φανατική, Κώστα είμαι γυναίκα και δεν καταλαβαίνω την γυναίκα!

Η γυναίκα του σήμερα είναι αυτή που μπορεί να διόρθωσή την κατάρρευση της κοινωνίας, εγκαταλείποντας όλες τις εφήμερες  δήθεν διεκδικήσεις που έχει κερδίσει και να απαιτήσει το αυτονόητο, ένα και μοναδικό, την πνευματική της και φυσική της ισότητα!

Αυτό για να γίνει πρέπει να αποκηρύξει την δογματική της δουλική πίστη, να απαιτήσει να διαγράφουν όλες οι μειωτικές εγγραφές στα θρησκευτικά τους κιτάπια, να έχει ισότιμη πρόσβαση με τον άντρα, να επαναφέρει το κάθε φίλο στην φυσιολογική τους εντολή από την φύση, ο άντρας κυνηγός και προστάτης και η γυναίκα τροφός και διαπαιδαγωγώς για μια αληθινή σύγχρονη και πολιτισμένη κοινωνία!

Αυτή είναι η αληθινή ισότητα η πνευματική και ηθική και ο καθένας στον φυσικό ρόλο που για αυτό δημιουργήθηκε!

Η γυναίκα είναι η αναπαραγωγώς της ζωής, μάνα, τροφός, διαπαιδαγωγώς, ο συνδετικός κρίκος οικογένειας κοινωνίας, ειρηνοποιός και πρέπει αυτά της τα προτερήματα να τα ξανά κερδίσει με την φυσική τους ποιότητα, τα οποία πρέπει να είναι αρμονικά συνδεδεμένα με τον άντρα, που έχει διαφορετικές υποχρεώσεις για την προστασία των παραπάνω ιδιοτήτων που του έχει αναθέσει η φύση!

Μυθολογικά, ο Γραικός, (γιος του Δευκαλίωνα και της Πύρρας, ή, κατά τον Ησίοδο, γιος του Δία και της Πανδώρας) αδελφός του Έλληνα, γεννήθηκε κανονικά, όπως όλοι οι άνθρωποι, δια τοκετού, ενώ ο Έλληνας ή μάλλον (θα έπρεπε να λέμε) οι Έλληνες γεννήθηκαν από …; πέτρα!

Ο ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΑΙ Η ΠΕΤΡΑ

Οι γιοι του Δευκαλίωνα και της Πύρρας είναι φτιαγμένοι από πέτρα!

Θα μπορούσαμε να ερμηνεύσουμε το μύθο του Δευκαλίωνα και της Πύρρας με την εκδοχή ότι οι Έλληνες δεν κατάγονται από έναν πρόγονο, τον Έλληνα (στον οποίο μεταμορφώθηκε η πρώτη πέτρα που πέταξε πίσω του ο Δευκαλίων) δεν είναι ΕΝΑΣ ο Έλλην, είναι ευάριθμοι Έλληνες (δε λέμε «πολλοί») είναι όλες οι «πέτρες» που (μετά τον κατακλυσμό, κατ” εντολήν του Διός, δια του Ερμή) πέταγε ο Δευκαλίων πίσω του και Ελληνίδες είναι όλες οι πέτρες που πέταγε η Πύρρα πίσω της.

Άνδρες και γυναίκες ισότιμοι και ισάξιοι, μια γενιά.

Η «πέτρα» είναι ένα ισχυρό αρχαίο σύμβολο, θεμελιώδες συστατικό της λέξης και της έννοιας «Ελ-λάς».

Λογικά λοιπόν θα ήταν άπρεπο, αλλά και παραπειστικό, ν” αποσυνδέονται οι Έλληνες από το τι συμβολίζουν οι «πέτρες» που πέταγαν πίσω τους ο Δευκαλίων και η Πύρρα.

Μοιραία θα πάει τώρα το μυαλό ότι στα σχολεία της σύγχρονης Ελλάδας δεν διδάσκεται στα παιδιά η Ελληνική μυθολογία (πράγμα που θα διευκόλυνε και την αποκωδικοποίηση των μύθων) διδάσκεται όμως αδιαπραγμάτευτα η Εβραϊκή.

Και μαθαίνουν οι Ελληνόπαιδες ότι ο Αδάμ, ο πρωτόπλαστος (τι ψέμα!) ο πρόγονος, λέει, όλων των ανθρώπων, γεννήθηκε από χώμα, από πηλό.

Στην Παλαιά Διαθήκη (που μέσω του Χριστιανισμού επικράτησε εδώ και 2000 χρόνια σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο) η γυναίκα δημιουργείται από το πλευρό του (χωμάτινου) Αδάμ.

Έτσι – μεταξύ άλλων δεινών – γεννήθηκε η λέπρα της πατριαρχίας και της φαλλοκρατίας.

Ίσως δε ΑΥΤΟ να συνιστά και την αγεφύρωτη μυθολογική διαφορά ανάμεσα στον Έλληνα (πέτρα) και τον Αδάμ (χώμα).

Μα, ναι, και ο άνθρωπος στα Αγγλικά λέγεται Homo.

Δηλαδή …; χώμα!

Ο δε ουμανισμός, που πολιτογραφήθηκε βαρύγδουπα ως ανθρωπισμός, δεν είναι παρά ένα χωμάτινο (δηλαδή ένα ποταπό) κατασκεύασμα, σκόνη και κουρνιαχτός, όπως

Στο Ελληνικό Σχολείο καταργήθηκε ολότελα και δη εν ονόματι της προόδου η αρχαία Ελληνική γλώσσα, η νεοελληνική διδάσκεται κουτσά, οι νέες ιδίως γενιές ούτε τον έρωτά τους δε μπορούν να εκφράσουν με λέξεις, τα ανέκφραστα αισθήματα πνίγουν τους νέους μας, δύο ερωτευμένα παιδιά είναι έρμαια των ενστίκτων, δεν ξέρουν καν πώς να διατυπώσουν τα αισθήματά του ο ένας για τον άλλο, τόσο αγράμματοι έμειναν, στην επόμενη γενιά θα παραφρονήσουν από το μπούκωμα, θα καταλήξουν στα ψυχιατρεία, η Ελληνική μυθολογία δεν διδάχτηκε ποτέ, η Ελληνική Γραμματεία επίσης.

Αλλά η ευνουχιστική μυθολογία των Εβραίων διδάσκεται με όλους τους κανόνες και τους τύπους.

Διδάσκεται στους Ελληνόπαιδες η ανοησία ότι ο κόσμος δημιουργήθηκε από τον Θεό μέσα σε έξι μέρες.

Μένει η εντύπωση ότι μετά από τότε ο κόσμος έμεινε στατικός και υποχρεωμένος μόνο να προσκυνά νυχθημερόν τον Δημιουργό του.

Την ίδια ώρα συκοφαντείται και διώκεται από τα Σχολεία η Ελληνική φιλοσοφία ως αιρετική ή παγανιστική, για να μένει άγνωστο στα παιδιά και τις γενιές ότι η δημιουργία του κόσμου δεν σταματάει ποτέ.

Μητέρες από Αθήνα και Θεσσαλονίκη θήλασαν σήμερα δημόσια τα παιδιά τους για να περάσουν ένα δυνατό μήνυμα υπέρ του θηλασμού.

Ποιοι ανήγαγαν τον θηλασμό ως ντροπή και προστυχιά, όταν γίνετε στο σημείο που το ζητά το βρέφος;;;

morothilasmos_531558698

Φυσικά η θρησκείες και το υιοθέτησαν τα αρσενικά, ευτυχώς όχι όλα!

Συγκεκριμένα πάνω από 1.000 γυναίκες συγκεντρώθηκαν στο Ζάππειο για να γιορτάσουν την εκδήλωση που διοργανώνει το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας για 8η συνεχή χρονιά.

Οι μανούλες γεμάτες χαμόγελα κράτησαν τα μωράκια τους στην αγκαλιά και φώναξαν δυνατά τα μηνύματα που πρέπει να ακουστούν. Ο θηλασμός δεν είναι ντροπή!

Το μωρό τώρα θέλει να φάει εδώ και τώρα, δεν ξέρει από προστυχιές, αλλά από φυσικές ανάγκες!

Ενώ έγιναν και συζητήσεις σχετικές με τις πρώτες επαφές των μαμάδων με τα βρέφη τους.

Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας κατά των Γυναικών και υπενθυμίζοντας, ότι αυτό το αποκρουστικό φαινόμενο πρέπει να τελειώσει.

Τα στατιστικά στοιχεία είναι ανησυχητικά για το τι συμβαίνει, σε όλον τον πλανήτη, στις γυναίκες που καταγγέλλουν από ακρωτηριασμούς γεννητικών οργάνων μέχρι σωματική, σεξουαλική, ψυχολογική ή καθημερινή λεκτική βία και περιθωριοποίηση.

«Μόνο στην Ευρώπη, δεκαεξίμιση εκατομμύρια γυναίκες πέφτουν κάθε χρόνο θύματα της βίας, κακοποιούνται σωματικά και σεξουαλικά από τους άντρες, στους χώρους δουλειάς τους, μέσα στην οικογένεια τους, στον δρόμο»

Η ΒΙΑ

Παράλληλα, δόθηκε έμφαση στη νομοθετική πρωτοβουλία που ανέλαβε η κυβέρνηση για την επικύρωση της «Σύμβασης της Κωνσταντινούπολης», η οποία εκκρεμεί από το 2011, οπότε την υπέγραψε η Ελλάδα, και επισήμανε ήταν μία σύμβαση-απαίτηση όλων των προοδευτικών κοινωνιών για την προστασία των γυναικών και την τιμωρία των δραστών, ενώ ταυτόχρονα προσδιορίζει πώς θα γίνεται η παρακολούθηση αυτών των φαινομένων σε όλες τις χώρες που την υπογράφουν.

«Παρά τις όποιες ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές μας στο θέμα της καταπολέμησης της βίας κατά των γυναικών μπορούμε να είμαστε ενωμένες» παρέμβασή  προς τον πρόεδρο της Βουλής, ώστε να συζητηθεί η ερώτηση που έχει κατατεθεί προς τον πρωθυπουργό από γυναίκες βουλευτές.

«Μπορούμε να το ζητήσουμε ως μία γενική συζήτηση που να αφορά το σύνολο της Βουλής, για να αναδείξει τα περιστατικά που γνωρίζει και τα οποία είναι σημαντικά για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών»

Όλα τα διαβήματα, συγγνώμη για την φράση μου, είναι του κ@λου τα εννιάμερα!

Η γυναίκα δε πρέπει να κάνει κανένα διάβημα, το αυτονόητο το παίρνει με το δικαίωμα που της έχει δώσει η φύση και μπορεί να το κερδίσει ξεκινώντας, από τον εαυτό της, ερευνά,  μαθαίνει την αλήθεια, παίρνει τις αποδείξεις και τις τρίβει στα μούτρα του αρσενικού και της θρησκείας, Απαιτώντας να διαγράψει τα πάντα, που μειώνουν την γυναίκα η θρησκεία.

Αν θέλει την γυναίκα η θρησκεία δίπλα της, για αποστολικό έργο βοηθείας των αδυνάτων, πρέπει να εξαλείψει τα πάντα που σε μειώνουν και να σε κάνει ισότιμο μέλος της!

Εγώ δεν σε οδηγώ στον υποκριτικό και δούρειο ίππο, τον φεμινισμό, αλλά στην αυτονόητη και φυσική αλήθεια, τότε θα διορθωθεί η κοινωνία, όταν επέλθει η φυσική και αληθινή ισότητα των δυο φύλων!

Με κατηγορούν ότι θέλω να κάνω κακό, ή διαβάλλω το πιστεύω τους στον Εβραιοχριστιανισμό!

Θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα ότι έχω τέτοια δύναμη, εγώ σου λέω να βρεις την αλήθεια μόνο σου, μόνη σου και όχι αυτά που σου λέω εγώ ή όποιος άλλος, αυτό κάνω και θα το κάνω μέχρι να σε μετακινήσω και να αρχίσεις να αναρωτιέσαι, αυτός είναι άπιστος, η λέει αλήθειες και να ψαχτείς.

Τότε σαν γυναίκα που γεννάς, θα γεννήσεις τον καινούργιο και σύγχρονο πολιτισμό!

Τότε θα δεις ποιοι είναι οι ψεύτες, ποιοι οι εχθροί σου και ποιοι οι φίλοι σου!

Είναι δύσκολος δρόμος, διότι η εξουσία της μαύρης θρησκείας είναι μεγάλη και θα ξανά προσπαθήσει να σε ρίξει ξανά στην πυρά σαν μάγισσα!

Αυτό το άρθρο το όφειλα στην γυναίκα μητέρα μου!

Οι στοίχοι στην αρχή είναι της Σταυρίνας Λαμπαδάρη

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ