Η ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΑΡΧΉ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ!!!

Η Γενετική Ιστορία των Κατοίκων της Ελλάδας: Το DNA των Ελλήνων

ΚΑΙΡΟΣ

O καιρός σήμερα

ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

Ξέρετε, που διαφωνώ με την Χρυσή αυγή;;; Στην ναζιστική ιδεολογία τους και στον τρόπο που αγωνίζονται.

 ΤΟ ΜΑΥΡΟ Ε Η

Με αυτή την ιδεολογία δεν με συνδέει τίποτα.

Και την έχω κατατάξει με όλη την σάπια βουλή των 300.

Και η κριτική μου είναι στο εξής σημείο που δείχνει ότι είναι ίδια  η πολιτική σας με τους άλλους στην φρασεολογία αλλάζεται.

Πρώτων αυτό δεν είναι αριστερά, είναι ένα  εγκληματικό καχεκτικό συνονθύλευμα μιας κόκκινης εγκληματικής μαφιόζικης οργάνωσης!

Όμως η κρητική μου είναι στο να κρύβετε τις δικές σας ευθύνες, που έφεραν αυτήν την εγκληματική κόκκινη οργάνωση στην εξουσία, αντικαθιστώντας μια ακόμα χειρότερη μαφιόζικη οργάνωση την  μαύρη, και μπλε Δεξιά.

Και εσείς παιδιά της δεξιάς είσαστε, αλλάζοντας τον τίτλο πήρατε συγχωροχάρτι;;;

Μήπως θυμόμαστε πόσους αιώνες κυβερνά η δεξιά με διάφορους τίτλους;;;

Πως ρίχνετε τις ευθύνες σε μια διακυβέρνηση της λεγόμενης αριστεράς τριών χρόνων, όταν 200 χρόνια μακελεύατε, κοροϊδεύατε, ξεπουλάγατε στα ξένα αφεντικά σας την Ελλάδα, ξανά και ξανά;

Και αντ αυτού, ο λαός ήθελε να σας αγκαλιάσει, ιδικά τώρα, που ο τόπος θέλει πολιτικό και ιδεολογικό ξέπλυμα, εσείς συμπεριφέρεστε με ναζιστική συμπεριφορά και μην το αρνηθείτε, διότι έχουμε και μνήμες και στοιχεία για αυτό, που μπορεί για την Γερμανία να ήταν επακόλουθο της τότε ηγεσίας του και του πολιτικού περιβάλλοντος που γεννήθηκε, αλλά για τον ελληνικό πολιτισμό, για τον ελληνικό λαό είναι τρόμος, φρίκη ο ναζισμός και οποιοσδήποτε χρωματικός φασισμός!

Εσείς λέτε θα κόψετε τα κεφάλια των κομουνιστών, το ίδιο λένε και οι κομουνιστές, σε τι αλλάζεται;;;

Το αν εσείς λαϊκίστικα κάθε φορά εκμεταλλεύεστε τα δεινά του λαού για να επιβιώσετε, αυτό δεν λέγετε πατριωτισμός, αλλά πολιτικός καιροσκοπισμός και εκεί επάνω πατάνε οι απέναντί σας και σας αποβάλουν δήθεν από την πολιτική πίτα!

Η δύναμη είναι ο λαός, αν αντί να κυνηγάτε και να κοπανάτε την αντίθετη άποψη, δεν κάνατε ανένδοτο, με μια άλλη ονομασία για τίτλο και με πολιτικούς που αγωνίζονται με ελληνικά πρότυπα και όχι ναζιστικά και τραμπούκικα, τότε ο λαός θα έδινε και την ζωή του, διότι θα έβλεπε κάτι αληθινό που ξεπετάχτηκε από τις ελληνικές διαχρονικές αιώνιες στάχτες του.

Αγαπητέ κύριε Μιχαλολιάκε, δες τον καθρέπτη σου, εσύ και αυτοί που δεν είναι βαπτισμένοι αριστεροί του κώλλου, πόσες και πόσο μεγάλες είναι οι ευθύνες σας για την ύπαρξη αυτών των γιαλαντζί αριστερών;

Πότε αναλάβατε τις δικές ευθύνες για να σας εμπιστευτεί ο Ελληνικός λαός, τι καινούργιο καθαρό και πολιτισμένο φέρατε στα πολιτικά ήθη;;;

Για αυτό Κύριε Μιχαλολιάκο, μην κλαψωμουνιάζεται σαν τις πόρνες, στους νταβατσήδες τους και μην ξεσκίζεστε άδικα, για να υπάρχετε σαν ένα κομμάτι που θα κυβερνήσετε με τα άσωτα αδέλφια σας αύριο, (για το καλό της Ελλάδος ρε γαμώτο)!

Αυτή της στυγνή δικτατορία που κυβερνά σήμερα, είναι από δικά σας λάθει αιώνες, 200 χρόνια και ούτε μια φορά δεν είπατε, ΝΑΙ κάναμε εγκληματικά λάθη, εσείς τους δώσατε την εξουσία, για να ξεπλύνετε τις δικές σας βρομιές του παρελθόντος.

Αυτό το εγκληματικό κόκκινο συνονθύλευμα της μαφίας που κυβερνά, έκανε και κάνει ότι κάνετε και εσείς,  για κάποιον που ενώ επιθυμεί κάτι, κάνει πως δεν το θέλει, λέμε τη φράση (βαράτε με-τραβάτε με και ας κλαίω)!!!!!!!

Η Ελλάδα σήμερα θέλει, έναν ηγέτη, μη πολιτικό, μη λερωμένο, τρελό να είναι έτοιμος ψυχικά και σωματικά να πεθάνει για την πατρίδα του, τον βλέπεται πουθενά ανάμεσά σας, έναν τέτοιο ηγέτη;;;;;;;

Που να φωνάξει αληθινά, ηγούμαι της Ελληνικής επανάστασης του πολιτισμού και της ειρήνης, με μέλη ακομμάτιστα!

Δανειστήκατε την ποιο πρόστυχη πολιτική συμπεριφορά από την μαφιόζικη Αριστερά του Κώλλου, βαράτε με και ας κλαίω, για να έχω αιτία να βαράω!

Αυτά όφειλα να σας τα μεταφέρω για να μην νομίζετε ότι ασπάζομαι την ιδεολογία σας.

Εγώ αυτό που διατυμπανίζω, περί δημοκρατίας το εφαρμόζω και σας δίνω βήμα στην ιστοσελίδα μου, εγώ διακινδυνεύω το κεφάλι μου για να ακούγεται και η άλλη άποψη, όπως έκανε και ο Αριστοφάνης με την διαφθορά που πολεμούσε, έχω εγκαταλείψει την οποιαδήποτε πολιτική και υπάρχων ιδεολογία και ψάχνω να γεννηθεί ο φοίνικας των Ελλήνων από τις στάχτες του!

Η ύπαρξή σας, η ύπαρξη της λεγόμενης κεντροαριστεράς, οι πολιτικές και ηγέτες τύπου Καμίνη Θεοδωράκη, Λεβέντη, Μητσοτάκη, Κουτσούμπα, Τσίπρα και ορθόδοξης θρησκευτικής είσπραξης ψήφων κ.α, δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να ανακατώνουν τον πολιτικό βούρκο.

Διαιωνίζετε ένα κακό 200 χρόνια, αναγκάζετε τον λαό να λέει αυτό για το οποίο τον εκπαιδεύσατε όλο το πολιτικό σύστημα, να διαλέγει ανάμεσα στα σκατά, δηλαδή να διαλέγει το σκατό που μυρίζει λιγότερο, δηλαδή διαιωνίζετε μια πολιτική χαβούζα, έναν βόθρο, μέσα από τον πολιτικό βόθρο αποκλείεται να βγει κάτι καλό, κάτι καθαρό!

Ξέρω ότι θα στενοχωρήσω και αγνούς πατριώτες, αλλά οι αλήθειες πρέπει να λέγονται, αν θέλουμε κάποτε να ανατείλει το Ελληνικό φως του πολιτισμού και της δημοκρατίας!

Παρακάτω είναι ολόκληρο το άρθρο για να μιλάμε για δημοκρατία!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η ένοχη σιωπή ενός καθεστώτος – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Μια ομιλία μου στην Βουλή και ερωτήματα χωρίς απάντηση από κόμματα και ΜΜΕ

Στις 20 Νοεμβρίου του 2017, στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, υπήρχε συζήτηση για το νομοσχέδιο περί του κοινωνικού μερίσματος, στο οποίο μοιραία κυριάρχησε η μεγάλη τραγωδία που είχε συμβεί πρόσφατα στην Μάνδρα Αττικής, όπου ακόμα μετρούσαν νεκρούς.

Στην διάρκεια της ομιλίας μου έθεσα ζητήματα σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα, αλλά δεν πήρα απάντηση από κανέναν, όχι μόνον μέσα στη Βουλή, αλλά και εκτός Βουλής.

Τηλεοπτικοί σταθμοί, φυλλάδες, διαδίκτυο, τα ΜΜΕ γενικά, δεν προέβαλαν τα όσα είπα και δεν τα είπα σε κάποιο… καφενείο, αλλά στην ολομέλεια της Βουλής και αυτό δείχνει ότι εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο.

Ο απλός πολίτης λέει “να το πει στη Βουλή, να ακουστεί”… Έλα, όμως, που έχουν τον τρόπο ακόμα και στην Βουλή να το πεις να μη ακουστεί!

Περιόρισαν μία ομιλία δώδεκα ολόκληρων λεπτών σε ένα απόσπασμα στα δελτία ειδήσεων… 5 δευτερολέπτων! Ωχριά ακόμη και ο ίδιος ο Στάλιν απέναντι στην λογοκρισία τους.

Η πρόταση για οικονομική ενίσχυση των κατοίκων της Μάνδρας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζοντας, λοιπόν, την ομιλία μου πρότεινα από τα παρανόμως δεσμευμένα χρήματα από το Ελληνικό κράτος, από την χρηματοδότηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να δοθεί ένα εκατομμύριο άμεσα στους κατοίκους της Μάνδρας.

Από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:

“…Πριν αναφερθώ στο σημερινό νομοθέτημα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ενός ανεύθυνου εδώ και δεκαετίες κράτους στη Μάνδρα της Αττικής και να δηλώσω ότι με ένα παράνομο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα μέσα στη Βουλή του οποίου κατακρατείται η χρηματοδότηση.

Από αυτήν τη χρηματοδότηση, λοιπόν, καλώ την Κυβέρνηση να αποδεσμεύσει 1 εκατομμύριο ευρώ και να τα δώσει άμεσα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.”

Δεν λάβαμε φυσικά ουδεμία απάντηση από την κυβέρνηση και ούτε και προβλήθηκε η πρότασή μας από τα ΜΜΕ.

Προτιμούν να κρατούν δεσμευμένα τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από το να τα μοιράσουν στους συμπατριώτες μας που καταστράφηκαν, προκειμένου να μην ακουστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Δείγμα και αυτό του μίσους και της εμπάθειας ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.

Ερώτημα για το όνομα της Μακεδονίας, τον Μπουτάρη και τον Κοτζιά

Δεν περιορίστηκα βεβαίως στα του νομοθετήματος και της μεγάλης συμφοράς των συμπατριωτών μας στην Δυτική Αττική.

Έθιξα και ένα μεγάλο εθνικό θέμα, για το οποίο υπάρχει περίεργη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό, το ζήτημα της Μακεδονίας μας.

Και αναφερόμενος στην επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στα Σκόπια είπα μέσα στη Βουλή τα παρακάτω:

“…Ο κ. Μπουτάρης δεν αρκέστηκε στους ύμνους στον Μουσταφά Κεμάλ.

Πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα στα Σκόπια όπου αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία».

Όταν εδέχθη την κατακραυγή ενός σημαντικού μέρους του Τύπου και του ελληνικού λαού, βγήκε και είπε ότι για το ταξίδι του αυτό είχε ενθάρρυνση από τον κ. Κοτζιά.

Περιμέναμε δύο ολόκληρες ημέρες να διαψεύσει ο κ. Κοτζιάς τον Μπουτάρη και να πει ότι δεν είχε καμία ενθάρρυνση από αυτόν για να πάει στα Σκόπια και να αποκαλέσει το κράτος αυτό που έχει αλυτρωτικά σχέδια εις βάρος του ελληνισμού με το όνομα που αποτελεί μαχαιριά στην πλάτη των εθνικών μας συμφερόντων.

Δεν έκανε τίποτα ο κ. Κοτζιάς.

Ετοιμάζεστε ίσως να ξεπουλήσετε το όνομα «Μακεδονία».”

Καμία προβολή από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους “νταβατζήδες” των ΜΜΕ και του ερωτήματός μου αυτού.

Καμία απάντηση παρομοίως και από τον υπουργό των εξωτερικών, ο οποίος σιώπησε και όχι σε ένα ανεύθυνο σχόλιο στο διαδίκτυο, αλλά στο δημόσιο ερώτημα και την καταγγελία ενός πολιτικού κόμματος μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο και η σιωπή αυτή δείχνει σίγουρα ενοχή.

Για την εισβολή των “συντρόφων” του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο!

Στην ίδια μου ομιλία κατήγγειλα επίσης την ανοχή των “αμερικανοκομμουνιστών” του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην θρασύτατη εισβολή των προστατευόμενων παρακρατικών μπολσεβίκων του “Ρουβικώνα” σε ένα στρατόπεδο των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Και σε αυτό το ερώτημα σιωπή… Συγκεκριμένα έθεσα το ζήτημα ως εξής:

“…Πέρα από το όργιο της ανομίας στα Εξάρχεια, στα οποία συχνάζουν πολλοί από το κόμμα που κυβερνά την πατρίδα μας, είχαμε και την εισβολή του περίφημου «Ρουβικώνα» στον Πεντάγωνο.

Μια ομάδα αναρχοκομμουνιστών μπήκε μέσα στην καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Πεντάγωνο, και αποχώρησε χωρίς να συμβεί τίποτε… Μπήκαν μέσα ανενόχλητοι.

Έφυγαν ανενόχλητοι.

Λόγια του αέρα όλα αυτά που λένε ότι απωθήθηκαν.

Όμως, θα ήθελα να ρωτήσω.

Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε.

Κάμερες δεν υπάρχουν στο Πεντάγωνο;

Έχει ανοίξει δικογραφία για την εισβολή στο Πεντάγωνο;

Όχι.

Είχα άδικο, λοιπόν, όταν έλεγα στον κ. Κοντονή προ ημερών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει εγκληματίες;…”

Απόλυτη σιωπή λοιπόν και για αυτήν την καταγγελία μας.

Και απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει ανοιχτεί καμία δικογραφία, δεν έχει γίνει καμία δίωξη εναντίον αυτών, που εισέβαλαν στο Πεντάγωνο, ενώ είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν όχι μία ή δύο, αλλά δεκάδες κάμερες και είναι γνωστοί στις αρχές αυτοί που προέβησαν στην θρασύτατη αυτή πρόκληση.

Περί «πολιτικής ευθύνης»

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό εθνικής αμύνης Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην εισβολή στο Πεντάγωνο είπε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη!

Τι σημαίνει αυτό πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος;

Σημαίνει ότι ο Πάνος Καμμένος διέταξε την εισβολή του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο και ήταν εν γνώσει του αυτή;

Όχι βέβαια.

Όταν όμως εγώ μίλησα περί “πολιτικής ευθύνης” και ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ, για ένα έγκλημα το οποίο από την πρώτη στιγμή είχα και προσωπικά εγώ, αλλά και το κόμμα μας καταδικάσει, βγήκατε όλοι με μια φωνή και όχι μόνον οι αριστεροί, αλλά και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που πανηγύριζαν όταν μας βάζαν χειροπέδες, βγήκατε και είπατε ότι ο Μιχαλολιάκος το παραδέχεται και υιοθετεί τρόπο τινά το έγκλημα!

Αυτό σημαίνει πολιτική ευθύνη;

Όχι, βέβαια.

Τις δύο αυτές απλές λέξεις, λοιπόν, τις λέξεις “πολιτική ευθύνη” τις ερμηνεύετε όπως θέλετε και σε ό,τι με αφορά προσωπικά για να κτυπήσετε ένα ολόκληρο Κίνημα και να στηρίξετε μία πολιτική σκευωρία κάποιων επιόρκων, η οποία είναι βέβαιον ότι θα καταρρεύσει.

Ας επανέλθουμε λοιπόν, στο γεγονός ότι ένας πολιτικός αρχηγός κάνει δημόσιες καταγγελίες στη Βουλή, στις οποίες όχι μόνον δεν λαμβάνει απάντηση, αλλά θάβονται και αποσιωπώνται από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα.

Και όταν συμβαίνει αυτό δεν έχουμε δημοκρατία, δεν υπάρχει πολιτική ελευθερία, αλλά μία ξεκάθαρη και ολοφάνερη τυραννία. Ζούμε τις ημέρες της δικτατορίας των διεφθαρμένων και ενάντια σε αυτήν την δικτατορία αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Ελευθερία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος

Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

http://www.xryshaygh.com/?ACT=51&spoor=0696d630a2b585feb44d0de321a3bbd2